hengameh_2747
عضو جدید
گروه آب تبریز یعنی دکتر قربانی و دکتر ارونقی ( درسشون فوق العادهست )
چرا راه دور می رید بهترین بهترینها پروفسور ضیا تبار احمدی که واقعا ماه و خیلی دوسش دارم.و جزء 5 نفر اول آبیاری و زهکشی کشور
از دیگر استادا دکتر رامین فضل اولی و دکتر علی شاهنظری و دکتر علیرضا عمادی
و بدترین استادمون هم دکتر گلماءی دکترای عمران از فرانسه
اول بهترينا:خوب همه شون خوبن،
1-پروفسور مير خالق ضياتبار احمدي(زهكشي):با اينكه خيلي پر و باسواده ولي در عين حال بسيار متواضع و افتاده است و خيلي با بچه ها خودمونيه!!!!
2-دكتر محمدعلي غلامي سفيدكوهي(زهكشي):ايشونم خيلي خوبن.جدا از جدي بودن سر كلاس-پروژه و نمره دادن پايان ترم،استاد واقعا ماهيه!!خيلي خيلي با بچه ها جوره و با همه با احترام برخورد ميكنه خيلي به داشجو بها ميده و سعي ميكنه هر درسي رو كاملا كاربردي ياد بده!!!
3-دكتر محمود رائيني(هواشناسي):ديونه تدريسشم!!!هم خودش خوبه هم خانومش،دكتر ويدا چالوي(باغباني)
4-مهندس تقوي(نقشه برداري و مكانيك خاك):ايشونم هواي دانشجوها رو خيلي دارن.و ما معمولا زياد مزاحمشون ميشيم.
دكتر عليرضا عمادي-دكتر رامين فضل اولي-دكتر علي شاهنظري-دكتر محسن خالقي مقدم(رياضي1و2-رياضيات مهندسي)
در مورد استاداي ما واقعا اين مثل به درستي صدق ميكنه:درخت هرچه پربارتر،افتاده تر
و اما بدترين:دكتر مسعوديان،متاسفانه سيالات-مقاومت مصالح و هيدروليك رو باهاش پاس كردم(اصلا به دانشجو ها توجه اي نميكنه و فقط به فكر خودشه!!و براي انجام پروژه هاش كلي از بچه ها بيگاري ميكشه)
حالا چرا گلمایی بده؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!
با سلامگروه آب تبریز یعنی دکتر قربانی و دکتر ارونقی ( درسشون فوق العادهست )
یک استاد داریم که من خیلی دوست دارم اسمشو بگم
دکتر قربانی
همه ی گروه مهندسی آب دانشگاه تبریز میشناسنش
یکیــــــــــــــه
بهترین استاد : دکتر امیر حمزه حقی آبی و دکتر ملکی و خدایش بیامرزد " مهندس عادلی " ( که از اساتید با اخلاق و پرتلاش گروه ما بودند. )
آخ گفتی ! دکتر برومند نسب واقعا محشره
من آبیاری عمومی، تحت فشار و همچنین سطحی رو با ایشون پاس کردم!حتی با کلی تلاش تونستم پروژه ام رو با خودشون بگیرم!هرچی از خوبی و بزرگی و متانت و بزرگواری ایشون بگم کم گفتم!
مهندسی رودخانه رو هم با دکتر حسونی زاده پاس کردم،الآن هم با ایشون مدل فیزیکی-هیدرولیکی دارم!
بچه ها از اساتید دانشگاه نهران هم بگین من امسال میخوام برم اونجا
گروه آب تبریز یعنی دکتر قربانی
بهترین استادم در تبریز دکتر هادی ارونقی و در ارومیه دکتر مهدی یاسی، واقعا ا هیدرولیک کانال رو خیلی بلدند
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
معرفی کتابهای مهندسی آب | علوم و مهندسی آب | 69 | ||
معرفی سایت های تخصصی مهندسی آب | علوم و مهندسی آب | 49 | ||
معرفی اعضای تالار مهندسی آب | علوم و مهندسی آب | 149 |