سلام بر استاد و دوست عزیز
هرکسی که تو دانشگاه بنده رو میشناسه به من میگه دکتر که وقتی ازشون پرسیدم چرا به من میگید دکتر دو تا جواب دادند:
![Icon Question :question: :question:](/styles/default/xenforo/smilies/vb5/2/icon_question.gif)
1-از همین الان قیافت به دکترهای متالورژی میخوره. یعنی من تا الان مثل مرد دکترای متالورژی رو گرفتم
![Smile :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/vb5/smile.gif)
حالا شما بخونید تا جونتون در بیاد.
واما کسانی که کمی حالشون خوب نیست یا به قولی رفیقای باهال بنده هستند برای اینکه کسانی که تازه با من آشنا میشن رو اذیت کنند(البته مچل هم کاربرد داره
![Icon Twisted :twisted: :twisted:](/styles/default/xenforo/smilies/vb5/2/icon_twisted.gif)
) میگن که ایشون ابتدا رشتش تجربی بوده و کنکور داده و پزشکی دانشگاه قبول شده(البته نمیگن چه دانشگاهی حداقل خودم هم بدونم
![Icon Surprised :surprised: :surprised:](/styles/default/xenforo/smilies/vb5/icon_surprised.gif)
)بعد وقتی چیزی نمونده دکتر بشه ترک تحصیل می کنه و میاد رشته ریاضی کنکور میده و رشته متالورژی قبول میشه.
دیگه حالا شما حدس بزنید من با کیا سروکار دارم.
![EEK! :eek: :eek:](/styles/default/xenforo/smilies/vb5/eek.gif)
حتی بعضی ها رو نمیشناسم اما به من میگن دکتر. گروه عمران، مکانیک، برق و ...
![W19 :w19: :w19:](/styles/default/xenforo/smilies/vb5/funny/w19.gif)
میدونی از چی می ترسم:از این می ترسم که یک روز یک استادی بیاد بگه دکتر جواب این مسئله رو که شما بلدید.
![W26 :w26: :w26:](/styles/default/xenforo/smilies/vb5/funny/w26.gif)
در ضمن سرگوشی دکترها رو هم ما میسازیم اینم یک نظر بود که تا حالا نشنیده بودم مثل اینکه شما هم بــــــــــــــــــــــــله.
![Icon Biggrin :biggrin: :biggrin:](/styles/default/xenforo/smilies/vb5/icon_biggrin.gif)