mahrokh_civil
عضو جدید
مرسی حمید جان
مطلبت خیلی خوب بود
فقط یه سوال؟ گرایش های دیگه هم اگه داشتی بزار لطفا
مرسی
مطلبت خیلی خوب بود

فقط یه سوال؟ گرایش های دیگه هم اگه داشتی بزار لطفا

مرسی

البته این گرایش یک گرایش کاملاً من در آوردی است که فقط تو دانشگاه های ایران یافت میشهگرایش سازه های هیدرولیکی
گرایش سازه های هیدرولیکی در واقع ترکیبی از گرایش های سازه و آب است.
![]()
کاربرد
سازه های هیدرولیکی اساسا با سازه هایی که به نوعی با آب سروکار دارند مرتبط است، از این سازه ها می توان به انواع سدها، کانال های آبرسانی، سیستم های زهکشی، لوله های انتقال آب و ... اشاره نمود. در هر یک از موارد فوق فازهای طراحی سازه های هیدرولیکی، اجرا و نظارت بر آنها بطور مستقیم زیر نظر مهندسان سازه های هیدرولیکیانجام می شود.
دروس گرایش سازه های هیدرولیکی در مقطع کارشناسی ارشد
تعداد واحد های مقطع کارشناسی ارشد عمران در تمام گرایش ها برابر 32 واحد است که شامل
24 واحد دروس تئوری و عملی
2 واحد سمینار
6 واحد پایان نامه است.
دروس اصلی گرایش سازه های هیدرولیکیعبارتند از:
ریاضیات مهندسی پیشرفته، هیدرولیک پیشرفته، طراحی هیدرولیکی سازه ها، اجزاء محدود، سدهای بتنی یا خاکی
همچنین تعدادی دروس اختیاری نیز باید بگذرانید، مانند هیدرودینامیک، سدهای خاکی، ، اندرکنش آب و سازه، مکانیک محیط های پیوسته و هیدرولیک محاسباتی و ...
لیست دروس مربوط به گرایش سازه های هیدرولیکی را از لینک زیر دانلود کنید.
دروس و سرفصل های مصوب شورای عالی برنامه ریزی مربوط به گرایش سازه های هیدرولیکی
پذیرش
گرایش سازه های هیدرولیکی دارای ظرفیت پذیرش خوبی است. این گرایش در سال 87 در حدود 140 نفر پذیرش داشته است. جدول مربوط به پذیرش گرایش سازه های هیدرولیکی از لینک زیر قابل دانلود است.
ظرفیت پذیرش گرایش سازه های هیدرولیکی
![]()
بازارکار
در سالهای اخیر با توجه به نگرش تازه ای که به استفاده بهینه از آبهای کشور شده است، امور مربوط به سدسازی مورد توجه قرار گرفته است و تمامی شرکتهای سدسازی نیازمند تخصص مهندسان سازه های هیدرولیکی می باشند، این خود بازارکار مناسبی را فراهم می کند. البته فارغ التحصیلان سازه های هیدرولیکی می توانند در شاخه های دیگر مانند سازه، آب و سازه دریایی نیز مشغول بکار شوند. شرکتهای مشاور و ادارات دولتی نیز پذیرای مهندسان هستند.ادامه تحصیلامکان ادامه تحصیل در گرایش سازه های هیدرولیکی در مقطع دکترا در داخل کشور فراهم است. دانشگاههایی مانند تهران، تربیت مدرس، سهند تبریز دارای مقطع دکترا سازه هیدرولیکی هستند.
منبع : دانشجو
سلام دوست عزیزسلام
دوست عزيز توي مقطع ارشد درساي طراحي كه شما مي تونين بردارين درساي اختياري هستن،
به عنوان مثال طراحي سازه هاي فولادي به روش LRFD ، بتن پيش تنيده و ...
توي اين درسا يا كلاً يه آيين نامه ديگه بهتون تدريس مي شه (مثل LRFD براي فولاد) و يا به شاخه خاصي از مصالح اشاره مي شه (مثلاً بتن پيش تنيده)
ولي در حالت كلي پايه دروس خيلي شبيه دروس كارشناسيه مثلاً توي روش LRFD ديگه از روش تنش مجاز استفاده نمي شه ولي همون طراحي تير تحت خمش، برش، پيچش، طراحي اعضاي كششي و
... تدريس مي شه.
اميدوارم جواب خودتونو گرفته باشين.
سلام دوست عزیز
ممنونم
درکل میشه سازه رو راحت خوند و تموم کردش؟در حد کارشناسیه یا فراتره؟اخه بعضیا خیلی موج منفی میدن.
میشه راحت پاس شدنشون رو بیشتر توضیح بدین؟؟نادیا اینقدر بچه ها رو نترسون!!!
من خودم الان پایان نامه دارم، درسا راحت پاس شدن، شاید دانشگاه ما گلابی بوده!
![]()
یزد به اندازه کافی استاد مجرب داره(نمونه بارزش دکتر ج)استادای ما پروازی بودن
5شنبه جمعه می آمدن، درس میدادن اذیت هم نمی کردن.
آزاد یزد
نادیا اینقدر بچه ها رو نترسون!!!
من خودم الان پایان نامه دارم، درسا راحت پاس شدن، شاید دانشگاه ما گلابی بوده!
![]()