arezoo.tak2014
عضو جدید
سلام .من آرزو هستم .22 سالمه.ترم آخر متالورژی بودم.الان مشغول پایان نامه ام هستم.کارشناسی
سلام.اندیشه هستم.فارغ التحصیل از دانشگاه شهید باهنر کرمان.منتظر نتیجه های ارشد........
همگی حوش اومدین ولی متاسفانه باید عرض کنم این تالار مهندسی مواد واقعا راکده هیشکی دیده نمیشه توش منم دیگه بیخیالش شدم والاسلام .من آرزو هستم .22 سالمه.ترم آخر متالورژی بودم.الان مشغول پایان نامه ام هستم.کارشناسی
سلام بچه ها..من خیلی وقته اینجام اما چندباری سوال و درخواست داشتم درستو حسابی کسی جوابمو نمیدادمنم کمتر میومدم تا الان، که بیکارم یکم بیشتر میام انشالله بتونیم همه فعال تر باشیم و پرچم مواد و درست درمون ببریم بالا!
من سرامیک شهرکرد خوندم و درسم تموم شده منتظر نتایج ارشدم الان!
سلام
خوبید
منم فریدم کارشناسی متالورژی صنعتی یزد بودم
تخصصم جوشه
مهندسی بین المللی جوش
ومهندسی جوش و برش فدرال اروپا رو گرفتم
تو یه کارخونه واگن سازی مشغول شدم
رییس خط تولید بدنه اونجا شدم
خوشحالم از اشنایی همتون
سلام.اندیشه هستم.فارغ التحصیل از دانشگاه شهید باهنر کرمان.منتظر نتیجه های ارشد........
سلام .من آرزو هستم .22 سالمه.ترم آخر متالورژی بودم.الان مشغول پایان نامه ام هستم.کارشناسی
همگی حوش اومدین ولی متاسفانه باید عرض کنم این تالار مهندسی مواد واقعا راکده هیشکی دیده نمیشه توش منم دیگه بیخیالش شدم والا
سلام به همگی دوستان عزیز و خیر مقدم به همه تازه واردها
امیدوارم بتونیم از اطلاعات همدیگه استفاده کنیم و در جهت افزایش آگاهی دوستان قدم برداریم
جناب ostadostad تا حدودی درست میگن، ولی خب تالار مهندسی مواد هم برای خودش زمانی برو و بیا داشته که میتونید به تاپیک گپ و گفتگوی خودمانی مهندسین مواد و متالورژی سر بزنید تا به این صمیمیت و برو و بیا پی ببرید. ان شاءاله هر جا هستید شاد و خوش و موفق باشید
پیشاپیش عید فطر بر همه مسلمین بالاخص شما دوستان عزیز مبارک باشه
التماس دعا
سلام به همگی دوستان عزیز و خیر مقدم به همه تازه واردها
امیدوارم بتونیم از اطلاعات همدیگه استفاده کنیم و در جهت افزایش آگاهی دوستان قدم برداریم
جناب ostadostad تا حدودی درست میگن، ولی خب تالار مهندسی مواد هم برای خودش زمانی برو و بیا داشته که میتونید به تاپیک گپ و گفتگوی خودمانی مهندسین مواد و متالورژی سر بزنید تا به این صمیمیت و برو و بیا پی ببرید. ان شاءاله هر جا هستید شاد و خوش و موفق باشید
پیشاپیش عید فطر بر همه مسلمین بالاخص شما دوستان عزیز مبارک باشه
التماس دعا
واقعا آقا مهدی درست میگن
ما دو سال پیش اینجا لحظه به لحظه پیام میومد
اما متاسفانه اینجوری شد
تقصیر ما تازه وارداست که هیش کار نمی کنیم!!
آره دیگه شماها خیلی کم کارین
عضو جدیدم و خوش اومدم همین کسی نیست ایا؟
مرسیتم خوبی شما؟؟؟ خاستم خودمو معرفی کنم شمام میخای مواد بخونی؟؟؟ راحته هاااا میای بخونی؟خووووووش اومدی
مرسیتم خوبی شما؟؟؟ خاستم خودمو معرفی کنم شمام میخای مواد بخونی؟؟؟ راحته هاااا میای بخونی؟
نه مرسی واسه آیندت خوبه بخون
تقریبا زمانی ن چندان طولانی هست که عضو شدم اما فعالیتی نداشته م به آن صورت
متالورژ هستم
ابتدای راه
سلام به همه. من منا هستم دانشجوی کارشناسی متالورژی صنعتی دانشگاه شیراز.خیلی خوشحالم وارد جمعتون شدم امسال قراره ارشد بدم اگه کمکم کنید بگید چه منبع هایی بخونم خیلی لطف میکنید. ...
سلام بچه ها انگار این جا خیلی وقته خاک میخوره و کسی سر نمیزنه. من منا هستم ترم آخر متالورژی صنعتی شیرازی هستم و شیراز هم درس میخونم مثلاً هم چند روز ديگه کنکور دارم ولی رو امسال حساب باز نکردم ايشالا سال دیگه. اگه کسی ميدونه بهم بگه چه کتاب هایی مفید هست واسه ارشد.از خودم شروع می کنم...
رضا هستم.
دانشجوی کارشناسی ارشد شناسایی مواد دانشگاه علم و صنعت
کارشناسی متالورژی صنعتی دانشگاه آزاد نجف آباد
فیلد تخصصیم لیزر و فرایندهای لیزری مواد هست...
امیدوارم بتونم در کنار شما دوستان، لحظات خوبی رو سپری کنم...
سلام بچه ها انگار این جا خیلی وقته خاک میخوره و کسی سر نمیزنه. من منا هستم ترم آخر متالورژی صنعتی شیرازی هستم و شیراز هم درس میخونم مثلاً هم چند روز ديگه کنکور دارم ولی رو امسال حساب باز نکردم ايشالا سال دیگه. اگه کسی ميدونه بهم بگه چه کتاب هایی مفید هست واسه ارشد.
خیلی هم از اینکه اومدم اینجا خوشحالم
سلام. اگه بتونی جزوه کنکوری گیر بیاری خیلی عالیه. جزوه های ماهان خوبه ( جزوه، نه کتاب) سعی کن تو یکی از آزمونا شرکت کنی و طبق برنامه ش پیش بری. خیلی کمک میکنه و یه نظمی به کارت میده. ریاضی حتما بخون. ریاضی 1 و 2 جزوه آقاسی. معادلات پارسه. مهندسی رو نمیدونم. معمولا موادیا تو ریاضی ضعیفن. پس ریاضی رو از تابستون یواش یواش شروع کن و درسای تخصصی هم از اول مهر. اگه با برنامه بخونی یه نتیجه خیلی عالی میگیری در حد 2رقمی! کنکور مواد خیلی آسونه قبولیش.سلام به همه. من منا هستم دانشجوی کارشناسی متالورژی صنعتی دانشگاه شیراز.خیلی خوشحالم وارد جمعتون شدم امسال قراره ارشد بدم اگه کمکم کنید بگید چه منبع هایی بخونم خیلی لطف میکنید. ...
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
معرفی و تجلیل از کاربران فعال و متخصصان تالار مواد | مهندسی مواد و متالورژی | 32 | ||
H | معرفی ودرخواست همکاری | مهندسی مواد و متالورژی | 1 | |
درخواست معرفی شرکت های سندبلاست | مهندسی مواد و متالورژی | 3 | ||
معرفی کتاب | مهندسی مواد و متالورژی | 7 | ||
B | معرفی وبسایتهای جوشکاری | مهندسی مواد و متالورژی | 70 |