دل نزد تو است اگر چه دوری زِ بَرَم ...
naghmeirani مدیر ارشد عضو کادر مدیریت مدیر ارشد Sep 14, 2019 #18,031 دل نزد تو است اگر چه دوری زِ بَرَم ...
naghmeirani مدیر ارشد عضو کادر مدیریت مدیر ارشد Sep 18, 2019 #18,032 [h=1]✔روزگاری... دل سپُردن ها دلیلِ عشق بود...[/h]
naghmeirani مدیر ارشد عضو کادر مدیریت مدیر ارشد Sep 28, 2019 #18,035 خیلی وقتا جواب دندون شکن زیاده اما ممکنه به جای دندون ... دل بشکنه ...
naghmeirani مدیر ارشد عضو کادر مدیریت مدیر ارشد Sep 29, 2019 #18,036 چه دلـ آرام است صدای قدم های حضرت پاییــز که به گوش می رسد.
naghmeirani مدیر ارشد عضو کادر مدیریت مدیر ارشد Oct 2, 2019 #18,037 چشم مستت چه کند با منِ بیمار امشب؟ این دل تنگ من و این دل تب دار امشب
mohammad azizi کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Oct 3, 2019 #18,038 در سکوتم نامت همیشه جاودان هست خیالت همیشه همراهم هست همین که میدانم در این دنیا جایی هستی نفس میکشی کمی ارام میشوم *نقل از یه نفر*
در سکوتم نامت همیشه جاودان هست خیالت همیشه همراهم هست همین که میدانم در این دنیا جایی هستی نفس میکشی کمی ارام میشوم *نقل از یه نفر*
naghmeirani مدیر ارشد عضو کادر مدیریت مدیر ارشد Oct 6, 2019 #18,039 [h=1]اگر چه گفت حافظ از مسیر و #عشق و #مشکل ها ولی #ساقی تماشا کن چه کرده #عشق با #دل ها...[/h]
naghmeirani مدیر ارشد عضو کادر مدیریت مدیر ارشد Oct 13, 2019 #18,041 عشق صیدیست که تیرت به خطا هم برود؛ لذتش کنجِ دلت تا به ابد خواهد ماند...!
mohammad azizi کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Oct 15, 2019 #18,042 چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شود اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم من برای مهر زندگی میکنم ...... و خدا هم هست!
چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شود اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم من برای مهر زندگی میکنم ...... و خدا هم هست!
naghmeirani مدیر ارشد عضو کادر مدیریت مدیر ارشد Oct 16, 2019 #18,043 وقتی دلش گرفته، وقتی کاری از دستَت برنمیاد و تو نیز غمگینی؛ به او بگو : " دوستت دارم " ... حالِ دلش تا افق های قلبت را، خوش می کند ...!
وقتی دلش گرفته، وقتی کاری از دستَت برنمیاد و تو نیز غمگینی؛ به او بگو : " دوستت دارم " ... حالِ دلش تا افق های قلبت را، خوش می کند ...!
naghmeirani مدیر ارشد عضو کادر مدیریت مدیر ارشد Oct 20, 2019 #18,045 - به حوالیِ عشق که رسیدی، دل دل نکن بگو دوستت دارم.. این تنها بلایِ قشنگیست که به سرت خواهد آمد!
ت ترانه3 کاربر بیش فعال Oct 22, 2019 #18,046 صورت آرزوهایم کبود است ... عجب دست سنگینی داشت سرنوشت ...!! اونقدر سنگین بود ک بریدم....
mohammad azizi کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Oct 25, 2019 #18,048 لحظه های سکوتم پر هیاهو ترین دقایق زندگیم هستند! ممـلو از آنچـه می خواهم بگویم و نـــمی گویم
mohammad azizi کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Oct 25, 2019 #18,049 هیچ وقت برای نگه داشتن کسی که "تفاوتت" را با دیگران نمیفهمه تلاش نکن. ... *نقل از او*
mohammad azizi کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Oct 25, 2019 #18,050 گيريم خنجر حرف تو بر پهلوي باورها نشست نوشدارويي شرابي شيوني شعري به كارش مي كنيم؛ دل كه چركين شد چكارش مي كنيم... "شفيعي كدكني"
گيريم خنجر حرف تو بر پهلوي باورها نشست نوشدارويي شرابي شيوني شعري به كارش مي كنيم؛ دل كه چركين شد چكارش مي كنيم... "شفيعي كدكني"
ت ترانه3 کاربر بیش فعال Oct 27, 2019 #18,052 شاید قانون دنیا همین باشد.. من صاحب آرزویی باشم که شیرینی تعبیرش از آن دیگریست....
naghmeirani مدیر ارشد عضو کادر مدیریت مدیر ارشد Oct 27, 2019 #18,053 سعی کن مرا در قلبت جای دهی به حافظه ی انسان اعتباری نیست...❤^_^
naghmeirani مدیر ارشد عضو کادر مدیریت مدیر ارشد Oct 28, 2019 #18,054 در دریای خاطره های به یادماندنی می خوانمت تا دلم آرام بماند...❤
naghmeirani مدیر ارشد عضو کادر مدیریت مدیر ارشد Nov 6, 2019 #18,055 چقدر خوب است همیشه بهانهای داشته باشم تا حالت را بپرسم . همین چند ثانیه کافیست برای تسکینِ این دلتنگیام ...
چقدر خوب است همیشه بهانهای داشته باشم تا حالت را بپرسم . همین چند ثانیه کافیست برای تسکینِ این دلتنگیام ...
naghmeirani مدیر ارشد عضو کادر مدیریت مدیر ارشد Nov 9, 2019 #18,056 چند سال بعد، خیلی بعد... همه ی درگیری ها و مشغله های به هم رسیدنمان تمام شده... همه ی این سختی ها و بالا و پایین شدن های این مسیر ناهموار... آسان نیست به هم رسیدن دو عاشق! قرار هم نبوده آسان باشد... هووم؟ از همان روز اول که قول دادیم تا ابد بمانیم، فکر اینجایش را هم کرده بودیم! فکر خسته شدن ها اما کم نیاوردن ها... فکر گریه ها و بغض ها اما نبریدن ها... فکر افتادن و بلند شدن ها... ادامه دادن ها... چند سال بعد، خیلی بعد... وسط خندیدن مان به یک فیلم کمدی، وسط خرد کردن گوجه برای سالاد در حالی که به آن ناخنک می زنی، وسط انتخاب رنگ کاموای شالگردنی که قرار است برایت ببافم، وسط اتو کردن پیراهن مردانه ات یا شنیدن صدای دلنشینت که زده ای زیر آواز... نمیدانم چه وقت و کجا ؟ ولی مطمئنم یکی از همان لحظه ها که مشغول زندگی روزمره ی دونفره ی هیجان انگیزمان هستیم و همه ی روزهای سخت را پشت سر گذاشته ایم، ناگهان ساکت می شویم و هر دوی مان به یک چیز فکر می کنیم: " پای دل در میان اگر باشد... "
چند سال بعد، خیلی بعد... همه ی درگیری ها و مشغله های به هم رسیدنمان تمام شده... همه ی این سختی ها و بالا و پایین شدن های این مسیر ناهموار... آسان نیست به هم رسیدن دو عاشق! قرار هم نبوده آسان باشد... هووم؟ از همان روز اول که قول دادیم تا ابد بمانیم، فکر اینجایش را هم کرده بودیم! فکر خسته شدن ها اما کم نیاوردن ها... فکر گریه ها و بغض ها اما نبریدن ها... فکر افتادن و بلند شدن ها... ادامه دادن ها... چند سال بعد، خیلی بعد... وسط خندیدن مان به یک فیلم کمدی، وسط خرد کردن گوجه برای سالاد در حالی که به آن ناخنک می زنی، وسط انتخاب رنگ کاموای شالگردنی که قرار است برایت ببافم، وسط اتو کردن پیراهن مردانه ات یا شنیدن صدای دلنشینت که زده ای زیر آواز... نمیدانم چه وقت و کجا ؟ ولی مطمئنم یکی از همان لحظه ها که مشغول زندگی روزمره ی دونفره ی هیجان انگیزمان هستیم و همه ی روزهای سخت را پشت سر گذاشته ایم، ناگهان ساکت می شویم و هر دوی مان به یک چیز فکر می کنیم: " پای دل در میان اگر باشد... "