سلام مهندس... متاسفانه ندارمهیچ کی جوابمو نمیده
سایتهای تخصصی نداشتند؟ خارجی... داخلی..
سلام مهندس... متاسفانه ندارمهیچ کی جوابمو نمیده
سلام مهندس... متاسفانه ندارم
سایتهای تخصصی نداشتند؟ خارجی... داخلی..
میشه سایتی رومعرفی کنید؟
سلام
مقاله بسیار زیاد هستش. مثلا تو گوگل اینو سرچ کنید:
System analysis Critical Path Method filetypedf
هیچ کی جوابمو نمیده
سلام.یه تحقیق برا درس محیط زیست میخوام
من دنبال یک مقاله با موضوع " اثر میانقاب ها روی سازه های فلزی و بتنی " هستم
برای پروژه تخصصی میخوام
کسی هست که کمکم کنه؟
سلام متاسفانه دانلود نمیشه ممنکنه لطفا بهMATIN.SHIRAZ@YAHOO.COMایمیل کنید.ضمنا در مورد فرمول ساخت پنلهای پارتیشن هم اگر چیزی دارین ممنون میشم
با سلام -اگر منظورتان اجرای انست-معمولا:بنای کاشی کار روی تیغه فرضا سرویس بهداشتی یا حمام ویا اشپزخانه(سرامیک یا کاشی) در قسمت دیوارها وکار عمودی: ابتدا باید روی کف اندود -تخته ماله سیمان(عایق کاری کف ولوله های فاضلاب 63-90-110 انجام شده باشند وتست اب بندی -بعد ملات ماسه سیمان پوشش برای حفاظت وبستر سرامیک کف) 2تا2.5 سانت بالاتر یک شمشه چوبی (از نظر سبکی وزن)با ملات گچ زنده-بدیوار عمودی بطور افقی تراز شده بعنوان پاشنه کار محکم کند. طوریکه 1تا1.5 سانت محل دوغاب ریزی ماسه سیمان 200داشته باشد.(این مقدار جهت شاقول -تراز وجا برای مانوور بنا ی کاشیکاردر رفع اعوجاج های احتمالی کار بنای سفت کار است).بعد از روی این پاشنه وتکیه گاه رج اول کاشی یا سرامیک را کار می کند وبا لقمه (کمی ملات گچ زنده) گچ انها را مکحم به بدنه کرده ودوغاب را که در بشکه درست کرده با ملاقه دوغاب ریطی می ریزد.ورج بعدی روی ان اسان است-در هر دو سه رج کنترل با شمشه وتراز (عمودی وضربدی)ضروری است. در مورد کف هم ساده تر است .فقط باید با شیب هر متر 1 تا1.5 میلیمتر از چهار کنج بطرف کفشوی 63 میلیمتری سرویس یا اشپزخانه ویا حمام با رسمان تراز پیش برود. درضمن در بکار بردن تیغ الماسه کاشی بری ماهر باشد و کاشی هایکنج ها ممکنست :چارکه وسه قد در ایند که برش انها مقداری مشکل است ونیاز به مهارت کاشی کار دارد. -اگر منظورتان موارد دیگر ی است بگویید تا پاسخ داده شود.سلام دوستان عزیز، خسته نباشید، من ی تحقیق درباره ی کاشی کاری میخوام، یعنی از همون مراحل اولیه تا آخر، کسی هست کمکم کنه، ممنون
باسلام لطفا نیازمند؛ مقاله ای بامنابع ...........در مورد روسازی راه وعلل خرابی زود نگم روسازی را ه وراهکارهای .....ستم لطفادر صورت امکان .....ممنون میشم باسپای فروان
با سلام: دوست عزیزم:سلام بر دوستان عزیزم بنده دارم استاتیک میخونم الان برای پیدا کردن زوایا به مشکل بر خوردم لطفا اگه کسی جزوه کامل یا چیز مشابه داره لطفا بهم کنه
09188377815
yunes_majd2006@yahoo.com
سلام در مورد روش های ترمیم سازههای بتنی اگر کسی کتابی, مقاله ای یا جزوه ای سراغ داره ممنون میشم به من معرفی کنه.
سلام دوستان
ببخشید دوتا مقاله از سیویلیکا میخواستم کسی میتونه لطف کنه و کمکم کنه دانلود کنه؟
http://www.civilica.com/Paper-OMRANTOSEE01-OMRANTOSEE01_221=%D9%85%D9%82%D8%A7%DB%8C%D8%B3%D9%87-%D9%BE%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D9%85%D8%AA%D8%B1%DB%8C%DA%A9-%D8%B1%D9%81%D8%AA%D8%A7%D8%B1-%DA%AF%D9%88%D8%AF-%D8%A8%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D9%87%D8%A7%D8%B1-%D8%B4%D8%AF%D9%87-%D8%A8%D8%A7-%D8%AE%D8%B1%D9%BE%D8%A7%DB%8C-%D9%81%D9%84%D8%B2%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%D9%85%D8%AF%D9%84-%D8%B3%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D8%AF%D9%88-%D8%A8%D8%B9%D8%AF%DB%8C-%D9%88-%D8%B3%D9%87.html
http://www.civilica.com/Paper-ESTAH...ا-قابل-فلزی-در-مدلسازی-دو-بعدی-و-سه-بعدی.html
|