مقاله شماره21:تاریخچه چینی وانتخاب چینی هتل

m4material

مدیر تالار مهندسی مواد و متالورژی
مدیر تالار
[FONT=&quot]تاریخچه چینی و[/FONT][FONT=&quot]انتخاب چینی هتل

[/FONT]
[FONT=&quot]اصغر[/FONT][FONT=&quot]ژیان دربندی کارشناس هتلداری
[/FONT]
[FONT=&quot]اصغر ژیان دربندی کارشناس[/FONT][FONT=&quot]هتلداری[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT]
[FONT=&quot]در دوره اولیه[/FONT][FONT=&quot]سفالگری ظرفهای چینی که از چین آورده شد، سبب تشویق و تحریک ایرانیان در توسعه صنعت[/FONT][FONT=&quot]سفالسازی شد،سفالسازان ایرانی درتقلید از چینی سبک تانگ آنقدر استاد بودند که[/FONT][FONT=&quot]درنظراول همه مصنوع آنها را به جای چینی اصل می گرفتند کوششی که سفالسازان ایرانی[/FONT][FONT=&quot]در تقلید چینی های کشور چین دردوره های اولیه اسلام کردند، سبب کشف مجدد لعاب[/FONT][FONT=&quot]مینائی قلع گردید. این لعاب جدید به سرعت به تمام کشور ها تا اسپانیا گسترش یافت و[/FONT][FONT=&quot]در آنجا پایه و اساس سفالسازی اسپانیائی .آفریقائی گردید. طولی نکشید که این نوع[/FONT][FONT=&quot]سفالسازی به ایتالیا ؛آلمان هلند و انگلستان رفت و در هلند و انگلستان به نام چینی[/FONT][FONT=&quot]آلات دلف معروف گردید. یکی دیگر از اختراعات ایرانیان رنگهای مینائی بود سفالسازان[/FONT][FONT=&quot]نیشابوری در تلاشی که برای به دست آوردن رنگ مینائی کردند فن جدیدی به نام رنگ[/FONT][FONT=&quot]زیرلعاب را کشف نمودند[/FONT][FONT=&quot].
[/FONT]
[FONT=&quot]درسده نهم ودهم باردیگرنفوذچینی درتقلیدظروف تینگ[/FONT][FONT=&quot] یا ئو[/FONT][FONT=&quot]دیده می شود تینگ یائو چینی اصیلی است که لبه های آن دندانه ای و بریده بریده می[/FONT][FONT=&quot]باشددراینجا باز می بینیم که سفالسازان ایرانی سبک چینی را تقلیدنکردندبلکه کوشش و[/FONT][FONT=&quot]مهارت خویش آن را بهبود بخشیدوبه سلیقه وذوق هم وطنش نزدیک نمودو هنری بوجودآورد که[/FONT][FONT=&quot]به نام گرافیتو مشهور شد سفالسازان ری ظروف گرافیتوی زیادی تولید می کردند ولی[/FONT][FONT=&quot]مانند مازندران ونیشابورآن را کنده کاری نمی کردند ورنگ آن لعاب فیروزه ای روشن[/FONT][FONT=&quot]بود. تمام ظروف گرافیتوی ایرانی شباهت بسیار زیادی به کار های قلمکاری فلزی زمان[/FONT][FONT=&quot]ساسانیان داشت .در زمان سلجوقیان جهش چشمگیری در تمام هنر ها صنایع و علوم پدید[/FONT][FONT=&quot]آمد. با اینکه سلجوقیان دراصل ترک بود ولی خود را با زندگی ایرانیان تطبیق[/FONT][FONT=&quot]داد.درمورد سفالسازی این دوره باید گفت عصر طلایی چینی سازی است دراین دوره تمام[/FONT][FONT=&quot]روشهای فنی شناخته شده، به کار برده می شد حکاکی برجسته کاری ؛شبکه سازی ؛ قلمزنی[/FONT][FONT=&quot]؛رنگ زیریا روی لعاب[/FONT][FONT=&quot] مطلا کاری و مینا کاری . در عصر صفویان کوزه گران چینی به[/FONT][FONT=&quot]ایران دعوت شدندتاسفالسازان ایرانی رادرصنعت چینی سازی آموزش دهند.درآن زمان از[/FONT][FONT=&quot]چینی های معروف سلادون[/FONT][FONT=&quot] تقلیدشدو برای ساختن آن لعاب بسیار صاف سبز ؛ خاکستری[/FONT][FONT=&quot] به[/FONT][FONT=&quot]کار رفت ولی طرح آن ایرانی اصل بود. با تجدیدنفوذچین،ظرفهای متداول گردیدکه رنگ[/FONT][FONT=&quot]زیرلعاب آن آبی بودقطعاتی ازچینی پیدا شده که مربوط[/FONT][FONT=&quot] به سالهای [/FONT][FONT=&quot]۱۵۲۳[/FONT][FONT=&quot] و[/FONT][FONT=&quot]۱۵۶۳[/FONT][FONT=&quot]و[/FONT][FONT=&quot]۱۶۹۲[/FONT][FONT=&quot] است[/FONT][FONT=&quot]امروزه صنعت چینی سازی درجهان ازنظرکیفیت به مراتب از کشور زادگاهش[/FONT][FONT=&quot] یعنی چین پیشی[/FONT][FONT=&quot]گرفته است ومانندتولیدات سرامیکی دررشته های مختلف کار برد پیدا نموده است ، اما[/FONT][FONT=&quot]کار برد آن از نظر بهداشتی بر سایر موارد برتری[/FONT][FONT=&quot]دارد[/FONT][FONT=&quot].
[/FONT]
[FONT=&quot]چینی[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT]
[FONT=&quot]شناخت مردم وازجمله مسافرین و میهمانان هتل ها[/FONT][FONT=&quot]و رستوران ها در باره مرغوبیت اجناس و کالایی که خریداری می کنند جنبه علمی تروروشن[/FONT][FONT=&quot]بینانه به خودگرفته . خدمات و سرویس های ارائه شده از سوی این مراکزهم بخوبی می[/FONT][FONT=&quot]تواند بصورت معرف و نشانگری از پایه مرغوبیت و پسندیدگی آنها شناخته شود . وسایل[/FONT][FONT=&quot]وتجهیرات کاربردی هتل ها و رستوران ها ازسالها پیش به این سوی به یک حال نمانده[/FONT][FONT=&quot]وهرسال انواع جدیدی ازآنها وارد بازار مصرف می گردد نو شدگی ها خود به افزایش سطح[/FONT][FONT=&quot]توقع و تمایل مردم به استفاده از امکانات جدید می افزاید . به همین منظوردر مقاله[/FONT][FONT=&quot]زیر چگونگی[/FONT][FONT=&quot] تولیدچینی و ویژگی چینی هتلی را برای آشنائی هتلها و رستورانها شرح می[/FONT][FONT=&quot]دهیم[/FONT][FONT=&quot] .
[/FONT]
[FONT=&quot]بطور کلی کلمه چینی در زبان فارسی به معنی کلیه ظروف صادر شده از کشور[/FONT][FONT=&quot]چین بکار می رفته[/FONT][FONT=&quot] است . ایران در دوران صفویه قرن نوزده و هیجده میلادی خود تولید[/FONT][FONT=&quot]کننده و صادر کننده ظروف چینی به اروپا بوده است[/FONT][FONT=&quot] .
[/FONT]
[FONT=&quot]ظروف چینی درهتل رستوران یکی[/FONT][FONT=&quot]از وسایل پرمصرف است که استهلاک بسیار بالای دارد ،ظروف چینی[/FONT][FONT=&quot] هتلی دارای تنوع شکل[/FONT][FONT=&quot]و طرح بوده و باکیفیت بالایی تهیه می گردد. یکی از ویژگیها ی مهم در هتل ها و[/FONT][FONT=&quot]رستوران ها جهت سرویس دهی مناسب ،انتخاب نوع ظروف غذا خوری است که[/FONT][FONT=&quot] علاوه بر[/FONT][FONT=&quot]زیبائی. مقاوم در برابر ضربه باشد که باعث افزایش طول عمر مفید آن خواهدگردید. در[/FONT][FONT=&quot]هتل ها و رستوران ها چینی سفید ، ساده و بدون طرح با آرم مشخصه مورد استفاده قرار[/FONT][FONT=&quot]می گیرد که آرایش صحیح آن در روی میز رستوران ضمن[/FONT][FONT=&quot] زیبائی زیادی که به محیط خواهد[/FONT][FONT=&quot]داد اشتها آور نیزمی باشد ،اگر رستورانی هر قدر مجلل باشد وبهترین غذا را ارائه[/FONT][FONT=&quot]دهد، چنانچه ظروف مناسبی ازنظرزیبائی ، اندازه[/FONT][FONT=&quot] وازنظرظرف مخصوص برای هرغذای بخصوص[/FONT][FONT=&quot]انتخاب نکند (مثلا بستی را در پیش دستی سرو کنند) کیفیت مطلوبی نخواهد داشت[/FONT][FONT=&quot]زیرابخشی از کیفیت رستوران به انتخاب نوع ظروف است . ظروف چینی[/FONT][FONT=&quot] با قیمت بسیار بالا[/FONT][FONT=&quot]تهیه می شود وهمیشه در معرض خطر شکستن می باشد ، خریداران باید موقع خرید و انتخاب[/FONT][FONT=&quot]ظروف دقت کنندکه ظروفی که سفارش داده اندیاخریداری می کنند برای چه غذائی[/FONT][FONT=&quot]درنظرگرفته اند؟آیا سایز[/FONT][FONT=&quot]
([/FONT]
[FONT=&quot]ابعاد )آن درست انتخاب شده است ؟ آیاویژگی های چینی[/FONT][FONT=&quot]درجه یک[/FONT][FONT=&quot] در نظر گرفته شده است؟آیا چینی ساخته شده[/FONT][FONT=&quot] مقاوم است ؟ طراحی آنها برای[/FONT][FONT=&quot]هتل مناسب است ؟و[/FONT][FONT=&quot]…
[/FONT]
[FONT=&quot]ویژگی های ظروف چینی به عواملی بستگی دارد وچینی[/FONT][FONT=&quot] هتلی بهتر[/FONT][FONT=&quot]است از نوع ساده و بدون گل و حاشیه استفاده شود برای انتخاب ظروف لازم است اطلاعاتی[/FONT][FONT=&quot]در مورداین محصول داشت که بتوان چینی با زیبائی ، دوام ، استحکام و کیفیت مناسب[/FONT][FONT=&quot]انتخاب نمود[/FONT][FONT=&quot] .
[/FONT]
[FONT=&quot]ساخت ظروف چینی با کیفیت بالا و استاندارد ، ویژگی چینی درجه یک[/FONT][FONT=&quot]در هتل و رستوران ،آزمون چینی ، ویژگی چینی درجه یک در هتل رستوران به شرح زیر است[/FONT][FONT=&quot] .
[/FONT]
[FONT=&quot]
[/FONT]
 

m4material

مدیر تالار مهندسی مواد و متالورژی
مدیر تالار
[FONT=&quot]مواد اولیه تشکیل دهنده چینی[/FONT][FONT=&quot] :
[/FONT]
[FONT=&quot]کائولین[/FONT][FONT=&quot] ، فلد سپار ،[/FONT][FONT=&quot]سیلیس ، بال کلی ، دولومیت ، کربنات کلسیم ، تالک ، اکسید روی[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT]
[FONT=&quot]پروسه[/FONT][FONT=&quot]ساخت[/FONT][FONT=&quot] :[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT]
[FONT=&quot]انتخاب مواد اولیه معدنی بال میل نمودن مواد اولیه و تهیه دوغاب[/FONT][FONT=&quot]از آن - تهیه کیک توسط دستگاه ***** پرس [/FONT][FONT=&quot]–[/FONT][FONT=&quot] تهیه کالباس توسط دستگاه اکسترودر [/FONT][FONT=&quot]–[/FONT][FONT=&quot] فرم[/FONT][FONT=&quot]دهی قطعات توسط دستگاه فرمینگ [/FONT][FONT=&quot]–[/FONT][FONT=&quot] خشک کردن قطعات [/FONT][FONT=&quot]–[/FONT][FONT=&quot] ارسال قطعات به کوره بیسکویت با[/FONT][FONT=&quot]درجه حرارت[/FONT][FONT=&quot] C [/FONT][FONT=&quot]۱۰۰۰[/FONT][FONT=&quot] -[/FONT][FONT=&quot]۹۰۰[/FONT][FONT=&quot] - [/FONT][FONT=&quot]لعاب زدن قطعات بیسکویت پس از خروج از کوره بیسکویت (در[/FONT][FONT=&quot]این مرحله رنگ انتخابی یا دلخواه که مایل هستند لعا ب می زنند ) [/FONT][FONT=&quot]–[/FONT][FONT=&quot] ارسال قطعات[/FONT][FONT=&quot]بیسکویت لعاب خورده به کوره لعاب با درجه حرارت[/FONT][FONT=&quot]C[/FONT][FONT=&quot]۱۴۰۰[/FONT][FONT=&quot]وسیکل [/FONT][FONT=&quot]۲۸[/FONT][FONT=&quot] ساعت کنترل کیفی قطعات[/FONT][FONT=&quot]به درجه [/FONT][FONT=&quot]۱[/FONT][FONT=&quot]و[/FONT][FONT=&quot]۲[/FONT][FONT=&quot]و[/FONT][FONT=&quot]۳[/FONT][FONT=&quot] - [/FONT][FONT=&quot]دکور قطعات با عکس برگردان ( یا آرم هتل،رستوران )[/FONT][FONT=&quot] ارسال قطعات[/FONT][FONT=&quot]دکور شده به کوره با درجه حرارت[/FONT][FONT=&quot]C [/FONT][FONT=&quot]۹۰۰[/FONT][FONT=&quot] –[/FONT][FONT=&quot]۸۵۰[/FONT][FONT=&quot] - [/FONT][FONT=&quot]کنترل نهائی قطعات پس از خروج از[/FONT][FONT=&quot]کوره دکور [/FONT][FONT=&quot]–[/FONT][FONT=&quot] و بسته بندی[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT]
[FONT=&quot]ویژگی های چینی سخت[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT]
[FONT=&quot]انواع[/FONT][FONT=&quot]چینی[/FONT][FONT=&quot] پخت بیسکویت[/FONT][FONT=&quot] پخت[/FONT][FONT=&quot]لعاب[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT]
[FONT=&quot]سفال[/FONT][FONT=&quot] C [/FONT][FONT=&quot]۱۰۰۰[/FONT][FONT=&quot] –[/FONT][FONT=&quot]۹۵۰[/FONT][FONT=&quot] —-
[/FONT]
[FONT=&quot]چینی[/FONT][FONT=&quot] ( زجاجی[/FONT][FONT=&quot]) C[/FONT][FONT=&quot]۱۲۰۰[/FONT][FONT=&quot] -[/FONT][FONT=&quot]۱۱۰۰[/FONT][FONT=&quot] C [/FONT][FONT=&quot]۱۱۰۰[/FONT][FONT=&quot] -[/FONT][FONT=&quot]۱۰۰۰[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT]
[FONT=&quot]چینی نرم[/FONT][FONT=&quot] C [/FONT][FONT=&quot]۱۰۰۰[/FONT][FONT=&quot] –[/FONT][FONT=&quot]۹۰۰[/FONT][FONT=&quot] C [/FONT][FONT=&quot]۱۳۰۰[/FONT][FONT=&quot] -[/FONT][FONT=&quot]۱۲۰۰[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT]
[FONT=&quot]پرسلان سخت (هارد پرسلان[/FONT][FONT=&quot] ) C [/FONT][FONT=&quot]۱۰۰۰[/FONT][FONT=&quot] –[/FONT][FONT=&quot]۹۰۰[/FONT][FONT=&quot] C [/FONT][FONT=&quot]۱۴۱۰-۱۳۵۰[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT]
[FONT=&quot]چینی استخوانی[/FONT][FONT=&quot] C [/FONT][FONT=&quot]۱۳۰۰[/FONT][FONT=&quot] C [/FONT][FONT=&quot]۱۱۰۰[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT]
[FONT=&quot]سفال و سرامیک یک پخت دارند زیرا توجیه اقتصادی برای[/FONT][FONT=&quot]دوبار پخت ندارد[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT]
[FONT=&quot]درپخت مرحله اول چینی شکل داده شده رابیسکویت می نمایند بخاطر[/FONT][FONT=&quot]اینکه بعد از پخت حالت تردگرفته شود[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT]
[FONT=&quot]مهم ترین خاصیت بیسکویت آن است که جذب آب[/FONT][FONT=&quot]دارد و از همین حالت استفاده می شودکه موقع لعاب دادن لعاب را بخود بگیرد و فاکتور[/FONT][FONT=&quot]تشکیل دهنده ضخامت لعاب همین جذب آب بیسکویت می باشد . وبهترین این است که تا [/FONT][FONT=&quot]۲۴%[/FONT][FONT=&quot]جذب آب داشته باشد که به پخت کوره وخواص مواد اولیه مصرفی بستگی دارد[/FONT][FONT=&quot] .
[/FONT]

[FONT=&quot][FONT=&quot][/FONT][/FONT]
 

m4material

مدیر تالار مهندسی مواد و متالورژی
مدیر تالار
[FONT=&quot]در مرحله[/FONT][FONT=&quot]دوم پخت که پخت اصلی می باشد بعد از لعاب خوردن مجددا وارد کوره لعاب می شود و از[/FONT][FONT=&quot]زمانیکه وارد کوره می شود [/FONT][FONT=&quot]۵[/FONT][FONT=&quot] مرحله طی می شود[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT]
[FONT=&quot]۱[/FONT][FONT=&quot]. [/FONT][FONT=&quot]منطقه پیش گرم[/FONT][FONT=&quot]کن[/FONT][FONT=&quot] C [/FONT][FONT=&quot]۳۰۰[/FONT][FONT=&quot]تا [/FONT][FONT=&quot]۲۰۰[/FONT][FONT=&quot]درجه[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT]
[FONT=&quot]۲[/FONT][FONT=&quot]. [/FONT][FONT=&quot]اکسیداسیون[/FONT][FONT=&quot] C [/FONT][FONT=&quot]۱۱۵۰[/FONT][FONT=&quot]تا [/FONT][FONT=&quot]۱۰۰۰[/FONT][FONT=&quot]درجه[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT]
[FONT=&quot]۳[/FONT][FONT=&quot]. [/FONT][FONT=&quot]منطقه احیا ء یا[/FONT][FONT=&quot]جهنم[/FONT][FONT=&quot] C [/FONT][FONT=&quot]۱۴۱۰[/FONT][FONT=&quot]تا [/FONT][FONT=&quot]۱۳۵۰[/FONT][FONT=&quot]درجه[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT]
[FONT=&quot]۴[/FONT][FONT=&quot]. [/FONT][FONT=&quot]منطقه[/FONT][FONT=&quot]خنثی[/FONT][FONT=&quot]۰[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT]
[FONT=&quot]۵[/FONT][FONT=&quot]. [/FONT][FONT=&quot]منطقه[/FONT][FONT=&quot]خنک کننده[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT]
[FONT=&quot]نهایت از کوره که بیرون می آید زیر [/FONT][FONT=&quot]۱۵۰[/FONT][FONT=&quot] درجه می باشد[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT]
[FONT=&quot]آزمون در[/FONT][FONT=&quot]رابطه با چینی سفید خروجی از کوره[/FONT][FONT=&quot] لعاب[/FONT][FONT=&quot] ( محصول نهائی[/FONT][FONT=&quot])
[/FONT]
[FONT=&quot]۱[/FONT][FONT=&quot]. [/FONT][FONT=&quot]آزمون مقاومت در[/FONT][FONT=&quot]مقابل ضربه به ازاء هرمیلیمتر ضخامت [/FONT][FONT=&quot]۲۲ % [/FONT][FONT=&quot]کیلو گرم نیرو بر سانتی متر مربع مقاومت[/FONT][FONT=&quot]داشته باشد[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT]
[FONT=&quot]۲[/FONT][FONT=&quot]. [/FONT][FONT=&quot]آزمون سختی با استفاده از کانی آپاتیت[/FONT][FONT=&quot] با سختی [/FONT][FONT=&quot]۵[/FONT][FONT=&quot] موس و کشیدن آن[/FONT][FONT=&quot]به روی محصول هیچ خط و خراشی نیافتد[/FONT][FONT=&quot] .
[/FONT]
[FONT=&quot]۳[/FONT][FONT=&quot]. [/FONT][FONT=&quot]مقاومت در برابر تغییر دما تا[/FONT][FONT=&quot] C [/FONT][FONT=&quot]۲۰۰[/FONT][FONT=&quot] –[/FONT][FONT=&quot]۱۸۰[/FONT][FONT=&quot]درجه باشد[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT]
[FONT=&quot]۴[/FONT][FONT=&quot]. [/FONT][FONT=&quot]جذب آب بدنه پس از پخت لعاب صفرباشد[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT]
[FONT=&quot]۵[/FONT][FONT=&quot]. [/FONT][FONT=&quot]پایداری و مقاوم[/FONT][FONT=&quot]در مقابل مواد شیمیائی[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT]
[FONT=&quot]۶[/FONT][FONT=&quot]. [/FONT][FONT=&quot]مقاوم در برابر تغییر رنگ و آتش سیگار[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT]
[FONT=&quot]محصولات هارد[/FONT][FONT=&quot]پرسلان دارای سختی با لای شفافیت و سفیدی با لای لعاب میباشد و در نوع هتلی به دلیل[/FONT][FONT=&quot]ضخامت لبه های آن، مقاوم در مقابل ضربه بیشتر است و قابل استفاده در فر ، آون،[/FONT][FONT=&quot]میکروویو ، ظرف شوئی[/FONT][FONT=&quot] می باشد[/FONT][FONT=&quot] .
[/FONT]
[FONT=&quot]ویژ گی چینی درجه یک[/FONT][FONT=&quot] برای هتل ورستوران[/FONT][FONT=&quot]
• [/FONT]
[FONT=&quot]دفرمه نباشد[/FONT][FONT=&quot]
• [/FONT]
[FONT=&quot]لب کلفت داشته باشد[/FONT][FONT=&quot]
• [/FONT]
[FONT=&quot]مقاوم دربرابر ضربه[/FONT][FONT=&quot] ( به ازاء هر میلی[/FONT][FONT=&quot]متر ضخامت [/FONT][FONT=&quot]۲۲%[/FONT][FONT=&quot] کیلو گرم نیرو بر سانتی مترمربع[/FONT][FONT=&quot] )
• [/FONT]
[FONT=&quot]مقاوم در برابرتغییر رنگ و[/FONT][FONT=&quot]آتش سیگار[/FONT][FONT=&quot] .
• [/FONT]
[FONT=&quot]مقاوم در مقابل تغییر ناگهانی دما [/FONT][FONT=&quot]۲۰۰ [/FONT][FONT=&quot]–[/FONT][FONT=&quot] ۱۸۰[/FONT][FONT=&quot]درجه سانتی[/FONT][FONT=&quot]گراد[/FONT][FONT=&quot]
• [/FONT]
[FONT=&quot]وزن[/FONT][FONT=&quot] منا سب هر قطعه (سبک تر[/FONT][FONT=&quot])
• [/FONT]
[FONT=&quot]شکل هندسی مناسب برای موارد مصرفی[/FONT][FONT=&quot]خاص[/FONT][FONT=&quot]
• [/FONT]
[FONT=&quot]ضد خش بودن[/FONT][FONT=&quot]
• [/FONT]
[FONT=&quot]پایداری دربرابر[/FONT][FONT=&quot] مواد شمیائی[/FONT][FONT=&quot]
• [/FONT]
[FONT=&quot]شفاف و سفید بودن[/FONT][FONT=&quot]لعاب[/FONT][FONT=&quot]
• [/FONT]
[FONT=&quot]جلای لعاب[/FONT][FONT=&quot]
• [/FONT]
[FONT=&quot]سطح صاف و صیقلی (یکدست بدون موج[/FONT][FONT=&quot])
• [/FONT]
[FONT=&quot]جذب آب صفر (در[/FONT][FONT=&quot]حالت چینی[/FONT][FONT=&quot] )
• [/FONT]
[FONT=&quot]قابل استفاده در فر، آون ، میکرو ویو ، ظرف شوئی[/FONT][FONT=&quot] .
• [/FONT]
[FONT=&quot]بهتراست[/FONT][FONT=&quot]نوعی انتخاب ویاطراحی شود که بتوان تعداد زیادی را روی هم قراردادبخصوص فنجان[/FONT][FONT=&quot]ها[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT]
[FONT=&quot]چینی و بلور[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT]
[FONT=&quot]ظروف چینی و[/FONT][FONT=&quot]بلورهای که برای استفاده در هتل انتخاب می شود، باید از نوع با دوام انتخاب گردد و[/FONT][FONT=&quot]در عین حال زیاد سنگین نباشد ، طرح ظرفها جالب و زیبا باشد و بتوان آنها را کاملاً[/FONT][FONT=&quot]تمیز نگهداشت. تعداد لوازم بستگی به تعداد مشتریان و میزان کار هتل دارد . البته به[/FONT][FONT=&quot]این ترتیب که باید سه برابر تعداد مشتریان ، ظرف خریداری شود فنجانها و لیوانها[/FONT][FONT=&quot]باید شش برابر باشد. به علاوه لیوانهایی که خریداری می شود نباید زیاد ضخیم، سنگین[/FONT][FONT=&quot]و ناخوشایند باشد[/FONT][FONT=&quot]..[/FONT] [FONT=&quot]منبع[/FONT][FONT=&quot]: [/FONT][FONT=&quot][FONT=&quot]hoteldari.net/blog/[/FONT][/FONT]
 

Similar threads

بالا