سلام مهندس
آقا این تاپیک رو حذف نکنی!
من کتابهای کتیا مقدماتی و پیشرفته، سالید ورک 2009، پاور میل،سیمولینک متلب، مکانیکال دستکاپ، آباکوس،آدامز رو دارم.
اول یکم تعریف کنم:
انصافا کتابهاش از لحاظ چاپ و صفحه بندی و نوع کاغذ و وضوح تصاویر کتابهای خوبیه. حالا این به دقت نظر جناب دکتر جمشیدی برمیگرده یا انتشارات عابد نمیدونم.
من از کتابهاش بخصوص کتیا و سالید چیزهای زیادی یاد گرفتم. از ایشون تشکر میکنم ایشاله موفق باشند.
اما انتقاد:
اینکه دوستمون خیلی آتیشش تند و ول کن معامله نیست باید بهش حق بدیم چرا؟ چون این روزمه ای که جناب دکتر و دوستان باهوش
اول کتاب مینویسند توقع خواننده و مخاطب رو بالا میبره. من تا قبل از اینکه کتبها رو بخرم به منابع انگلیسی دسترسی نداشتم ولی با دسترسی به این منابع دیدم که مثالهای کتاب اکثرا ترجمه هلپ نرم افزاره. به نظر من ترجمه کردن هلپ نرم افزار بد نیست ولی ای کاش ایشون و هیات همراه حداقل چرایی استفاده از دستورات رو هم بیان میکردند. غلطهای کتاب هم در چاپ اول طبیعیه ولی انتظار میرفت در چاپهای بعدی اصلاح بشه.
درباره کتاب آباکوس به نظرم کتاب بهتریه نسبت به سایر کتابهای ایشون ولی سطح مثالهای این کتاب خیلی بالاست در حد دانشجوی کارشناسی نیست. بهتر بود از مثالهای راحتتری استفاده میکردند و این مسائل رو در جلدهای بعدی می آوردند.
اما درباره اینکه چرا ایشون به انتقادات وقعی نمی نهند به عنوان یک برادر کوچکتر خدمت ایشون عرض میکنم. ایشون کار بزرگی رو شروع کردند. اینکه به کار گروهی اعتقاد دارند خیلی خوبه ولی اگر کسی انتقاد میکنه اونو حمل بر دشمنی نزاریم. مطمئنا اگر جناب دکتر دوسال پیش تشریف میاوردند تو این تاپیک و جواب سوالات دوستان رو می دادند قطعا امروز کتب ایشون از لحاظ بار معنای پربارتر بود.
جناب آقای دکتر شما معتقد به کار گروهی هستید خیلی خوبه! با یک تیم کار میکنید اینم خیلی خوبه! برای نظرات هم تیمهاتون ارزش قائل میشید اینم خیلی خوبه! ما و اعضای این سایت رو هم بعنوان یک تیم مجازی بپذیرید و در تصمیم گیرهاتون بابت ارتقا کیفی کتب درصد کمی هم به نظرات این تیم مجازی توجه کنید. مطمئنا حضور شما چیزی از رزومه شما و دوستانتون کم نمیکنه ولی یقینا ارتقا کیفی کتب شما رو در چاپهای بعدی در پی خواهد داشت.
یه پیشنهاد هم دارم اینه اگر ایشون فرصت حضور در اینجا رو نداره یکی از دوستان و هم تیمهای خودشونو موظف کنه هر هفته یه سری به اینجا بزنه و نقطه نظرات دوستان رو منتقل کنه و جواب نظرات و پیشنهادات و انتقادات دوستان رو بده. اینکه مخاطبین بدونن بین نویسندگان و مخاطبین دیالوگ و گفتگو برقراره یقینا با میل و رغبت بهتری به سمت کتابهای ایشون خواهند رفت.
در پایان از زحمات ایشون و همه دوستانشون تشکر میکنم
از دوستمون هم بابت تاپیک خوبش ممنونم و ایشاله که این تاپیک تا جواب گرفتن بسته نشه