هیچکس نیست جواب منو بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟خواهش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟راهنمایی کنین علوم تحقیقات یهتره یا خود دانشگاه آزاد؟لطفا راهنمایی کنین هیچ اطلاعاتی در این زمینه ندارم..............
مرسی از راهنماییتونمن دانشجوی ارشد علوم و تحقیقات تهرانم، راضیم، سطح هم دانشگاه هم اساتید و هم دانشجو ها خیلی بالاست.به نظرم توی آزاد، علوم و تحقیقات تهران از همه بهتره.
خواهش میکنم.مرسی از راهنماییتون
راهنمایی کنین علوم تحقیقات یهتره یا خود دانشگاه آزاد؟لطفا راهنمایی کنین هیچ اطلاعاتی در این زمینه ندارم..............
مرسی ...علوم تحقیقات
مرسی ...من تهران مرکز هستم، استادای ما از علوم تحقیقات خیلی بهترن
صارمی، دیبا، احمدی، بهبهانی،... و خیلی از استادای خوب دیگه
دوستان کسی نمیدونه وقتی میخوان مدرک رو بدن واحد دانشگاهی بالاتره یا پردیس علوم تحقیقات
تو انتخاب دانشگاه آزاد میخوام بزنم میخوام بدونم
میدونم میخوره
مثلا منظورم اینه الان ما از هنرستان داریم معماری میخونیم
اگه پردیس بگبریم جایی اشنا داشته باشیم واسی تدریس با فوق لیسانس
مدرکش معتبره یا مثلا ایراد اینا داره؟؟
مشکلی نیست واسه تدریس .... معتبره
تدریس! اآدم اگه چیزی حالیش هست باید بره تدریس.کسی که پردیس آزاد مدرک ارشد میگیره ارشدم نابود کرده چه بخواد بره تدریس کنه یه نسل دیگم مثل خودش خیانت کنند به معماری.البته این نظر منه.
راهنمایی کنین علوم تحقیقات یهتره یا خود دانشگاه آزاد؟لطفا راهنمایی کنین هیچ اطلاعاتی در این زمینه ندارم..............
دوست عزیز سلام...مدرک علوم تحقیقات دانشگاه آزاد بسیار معتبر تر از مدرک دانشگاه آزاد می باشد و متاسفانه خیلی از دانشجویان فرق این دو رو نمی دونند و حتی اطلاعی راجب این مسئله ندارند.
اساتید علوم تحقیقات از مدارج علمی بالایی برخوردارند و اکثرا سمت استادی دارن و صرف به داشتن مدرک دکترا نیستند در ضمن دانشگاه های علوم تحقیقات چه سراسری و چه آزاد علاوه بر اساتید از امکانات ویژه ای برای استفاده کلیه دانشجویان برخوردارند که ساده ترین آنها دسترسی به صورت آنلاین به سایت دانشگاه های معتبر دنیا و استفاده از مقالات و پیشرفت علمی و اطلاعات به روز آنها می باشد...امیدوارم که تونسته باشم کمکی کنم
در پناه خدا
موفق و شاد باش
دوست عزیز سلام...مدرک علوم تحقیقات دانشگاه آزاد بسیار معتبر تر از مدرک دانشگاه آزاد می باشد و متاسفانه خیلی از دانشجویان فرق این دو رو نمی دونند و حتی اطلاعی راجب این مسئله ندارند.
اساتید علوم تحقیقات از مدارج علمی بالایی برخوردارند و اکثرا سمت استادی دارن و صرف به داشتن مدرک دکترا نیستند در ضمن دانشگاه های علوم تحقیقات چه سراسری و چه آزاد علاوه بر اساتید از امکانات ویژه ای برای استفاده کلیه دانشجویان برخوردارند که ساده ترین آنها دسترسی به صورت آنلاین به سایت دانشگاه های معتبر دنیا و استفاده از مقالات و پیشرفت علمی و اطلاعات به روز آنها می باشد...امیدوارم که تونسته باشم کمکی کنم
در پناه خدا
موفق و شاد باش