momo_lavish
عضو جدید
سلام دوست عزیز مرسی از تایپیک خوبت من این جزوه ها رو میخواسم 1.5.9.13.15.19.23.28.31مرسی
ایمیلتون رو بزارید
سلام دوست عزیز مرسی از تایپیک خوبت من این جزوه ها رو میخواسم 1.5.9.13.15.19.23.28.31مرسی
بله دوست عزیز ایمیلتونو بزارید تا براتون میل کنمسلام می خواستم بپرسم هنوزم می شه درخواست جزوه داد و در صورتی که بخوایم جزواتی رو سفارش بدیم نحوه دریافت اون چطوریه در ضمن می تونم اول لیست قیمت جزوه های در خواستیمو رو داشته باشم؟ممنون.
بله دوست عزیز ایمیلتونو بزارید تا براتون میل کنم
میشه منابع کنکور ارشد صنایع غذاییو بگیدکتابای خوب هم معرفی کنید مممممممممررررررسسسسسسسسسسسیییییییی
ممنون از زحمتی که می کشیدskybird8046@yahoo.com
سلام
می تونم لیست قیمت جزوه هارو داشته باشم؟ نحوه دریافت جزوه ها چگونه است؟
marmaresaeedi@ymail.com[/QUOT
ارسال شد
سلام دوستا عزیز میتونی جزوات زیرو برام بفرستی
3-5-10-14-18-15-21-32 خیلی ممنون میشم خیلی نیاز دارم بهشون
mahdi.m021@yahoo.com
من هم قیمت جزوه ها رو میخوام میشه لطفا برای من هم بفرستید؟
labkhand.noor@yahoo.com
سلام من رشته ام مهندسي شيمي-صنايع غذايي هست ميخواستم ببينم واسه ارشد ميشه رشته مهندسي كشاورزي-صنايع غذايي بخونم؟كسي ميدونه ميشه يا نه؟
با سلام و عرض پوزش به خاطر نبودنم در انجمن به دلیل گرفتاریهای مربوط به پایان نامه
دوستان از این به بعد بیشتر اینجا هستم تا در صورتی که بتوانم کمکی کرده باشم
دوستانی که جزوات را لازم دارند یا پیغام خصوصی بدهند و یا با گذاشتن ایمیلشان در اینجا اعلام کنند
دوستانی که جزوات را میخواهند پیغام خصوصی بدهند
بله اون هم کتاب خوبیهسلام
من جدیدا در بازار کتاب "شیمی و تکنولوژی جامع روغن های خوراکی" نوشته آقای دکتر رضا فرهمندفر رو دیدم و خیلی خوب به نظرم رسید. خریدمش و الان در حال خوندنش هستم . این کتاب مثل کتاب قبلی ایشون یعنی "ریاضیات جامع صنایع غذایی" قشنگ و روان نوشته شده و دقیقا نوشون میده که کدوم نکته درسی مهمتره
من جزوات معتبر صنایع غذایی رو میخوام توروخدا کمک کنید از کجا تهیه کنم؟این ادرس ایمیلمه shirinasal6970@yahoo.com
سلام . جزوات معتبر صنایع غذایی رو از کجا می تونم تهیه کنم ؟
در چه زمینه ای دوست عزیز؟؟؟سلام من ازتون کمک میخواستم
فرستادم
سایت ادینه بوک داره دوست عزیزسلام دوستان من خیلی دنبال این کتاب گشتم...
پیدا نکردم.
کسی داره؟
اسم کتاب : کتاب درسنامه جامع کارشناسی ارشد صنایع غذایی انتشارات میر
ممنون میشم اگه کمک کنید.
اگه فایل pdf باشه خیلی ممنون میشم.
با تشکر!