کتب سیالاتی راهیان یکی از آشغال ترین کتاب های موجود هستن.
کتاب های ارتعاشات و دینامیک پوران مزخرفه
کنترل آریاز آشغاله
ریاضی 1 و 2 و معادلات: آقاسی
ریاضی مهندسی: کریمی
استاتیک و مقاومت: نائی
ارتعاشات و دینامیک: مدرسان
طراحی اجزا: جزوه ی شریعت پناهی + راهیان (مباحث حفظی مخصوصا)
در مورد کنترل و دینامیک ماشین و دروس سیالاتی هیچ کتاب کاملی ندیدم تا حالا. برای سیالات پیشنهاد میدم کتاب مرجع بخونین و در کنارش تست تالیفی بزنین
کتب سیالاتی راهیان یکی از آشغال ترین کتاب های موجود هستن.
کتاب های ارتعاشات و دینامیک پوران مزخرفه
کنترل آریاز آشغاله
ریاضی 1 و 2 و معادلات: آقاسی
ریاضی مهندسی: کریمی
استاتیک و مقاومت: نائی
ارتعاشات و دینامیک: مدرسان
طراحی اجزا: جزوه ی شریعت پناهی + راهیان (مباحث حفظی مخصوصا)
در مورد کنترل و دینامیک ماشین و دروس سیالاتی هیچ کتاب کاملی ندیدم تا حالا. برای سیالات پیشنهاد میدم کتاب مرجع بخونین و در کنارش تست تالیفی بزنین
با عرض پوزش ولی باید بگم در مورد ریاضیات و طراحی اجزا فقط باهاتون موافقم!
یعنی استاتیک و مقاومت نایی خوب نیست؟!!!
ارتعاشات و دینامیک مدرسان رو خودم ندیدم. من خودم هیچ کتاب خوبی برای ارتعاشات و دینامیک ندیدم. دوستانی که امسال کنکور دادن گفتن که کتابش خوب بوده. نویسنده ی کتاباش هم کبیریانه که فک کنم همه ی کنکوری ها بشناسنش. چندین سالی میشه که کتاب طراحی ش در معرض چاپه ولی به بازار نمیاد و همه منتظرشن!
اما شک نکنین که کتابای سیالاتی راهیان خوندنشون فقط وقت تلف کردنه. شاید انتقالش بد نباشه. اما ترمو و سیالاتش مزخرفه.
البته همه چی بستگی داره که کنکور چطوری بیاد. اما اگه مثل 92 سیالات رو مفهموی بیارن کتب راهیان هیچ کمکی به شما نمی کنن... مگه تو ورژن های جدید کتاب رو کن فیکون کرده باشن!!!!
در مورد ترمودینامیک پارسه تعریف شنیدم. اما بازم اون رو ندیدم.
ما قرار نیست اینجا نسخه بپیچیم. قراره بین این همه نظر مخاطب بره انتخاب کنه.
به نظر بنده افراد بهتره برن همه ی کتابای سیالات کنکوری توی بازار رو ببینن اگه هیچ کتابی پیدا نشد از سر ناچاری و با ترس و لرز از راهیان بخونن.
در مورد دینامیک البته اکثر اساتید میگن که هیچ کتابی بهتر از خود مریام و تمرین هاش نیست. من که وقتشو نداشتم که تمریناشو حل کنم البته.
کتاب بانک سوال پوران (جلد نارنجی) دینامیک ماشین واسه کسایی که میخوان رو این درس وقت بذارن خوبه. (من وقت نذاشتم)
به جرات میگم بدون حتی یه تست با خوندن مثال های حل شده ی مقاومت نائی میتونین یه عملکرد خوب تو کنکور داشته باشین. یوزی به اسم essi قبلا یه تاپیک داشتن در مورد این کتاب که نکات بیخودی این کتاب رو معرفی کرده بودن (حاصل چندین سال تدریس مقاومت کنکور)
راستی. من 4 کتاب کنترل گرفتم واسه کنکور. چون به این درس علاقه داشتم. اما هر کدوم از کتاب ها از دیگری افتضاح تر بود!
استاتیک نائی زیاد نیست! استاتیک رو باید تو تابستون خوند! مخصوصا کسایی که پایه ی ضعیفی دارن حتما این کتابو لازم دارن.
باکس سیالات کتاب خوب زیاده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!! من دیگه حرفی ندارم... حتما چون امسال سیالات هلو بوده اینجوری میگین...
چرا کفر میگی مومن؟!!
خواهشن بدون غرض و وابستگی به موسسات صحبت کنید
مدرسان که همه بدشو میگن. فقط تبلبغه!
ارتعاشات، دینامیک و دینامیک ماشین راهیان ارشد فوق العادس
توصیه میکنم حتما کتب باکس دینامیک راهیانو نگاه کنی که از دست میدی. بعید میدونم کسی با خوندن این کتابا تستی را از دست بده.
کنترل آریاز هم حداقل الان بهترین کنترل بازاره
خوبه من خودم کتب بازارو دیدم.
باکس سیالات راهیانم خیلی کامله.
استاتیکش هم میپسندم. هرچند استاتیک نایی هم خوبه.
ضمن اینکه این قضیه مجربه. قبولی ارشد طراحی کاربردی شریف نظرش اینه
باکس ارتعاشات راهیان عالیه شک نکن-کنترل اریاز چرت و پرت و قدیمیه سعی کن نصیر بخری
باکس سیالات راهیان بخر بجز انتقال که پوران بهتره
باکس جامدات پوران بخر و واسه طراحی جزوه شریعت پناهی
باکس ریاضی هم نصیر یا پارسه بخر
من از منابع تاپیک زیر استفاده کرده بودم و رتبه ام هم دو رقمی شد در گرایش طراحی کاربردی.
منابع جامل و کاملی هست و واقعا تجربه اش کردم.
امیدوارم به درد دوستان هم بخوره و بهترین جا قبول بشن :
http://persian-expert.com/thread905.html
اوهههههههههههههههه براررررررررررررر،تو مره در هاکردی،اوهه ولکن،همه جای فروم این پستو هادی،خسته هاکوردی مره.بسه ده
وا واسه خودتون میگم، چی به من میرسه.
ما که منتظر نتایج کنکور دکتراییم، گفتیم ارشدی هارو کمک کنیم و تجربه مون رو بگیم شاید دانشگاه بهتری قبول شن.
لهجه شیرینت هم تو حلقم.
هوو.مو بچه ریشتماااا.
ارشد کوجه درس بخانستی؟
تی عروسی،ایشالله داماد بشی.
شیمی جان قوربان بیرم.
دانشکده فنی بیم.
رشتیتم خیلی دوست داریمااااااا.
آخ تی فدا می سر.
دانشکده فنی کوجه هسه؟
اوووی بوگو د بررار
سلام به همگی
آقا من یه سوال داشتم.واسه اینکه تو ارشد رتبه خوب بیاری حتما باید تمام درسا رو تا آخر تابستون یه بار خونده باشی؟؟؟
نه !!!
تا اخر تابستان به اتمام رساندن ریاضیات پایه و استاتیک و مقاومت کفایت میکنه.
پاییز این 4 تا مرور بشن و استارت خوندن مجموعه سیالات و معادلات و ریاضی مهندسی و مجموعه دینامیک زده بشه.
من برنامه ام اینجوری بوده اگه ممکنه خوب و یا بد بودنشو بگید.
تابستان : ریاضی پایه+معادلات+دینامیک ماشین+ارتعاشات+استاتیک+ طراحی اجزا
پاییز : مرور بالایی ها + شروع مطالعه ی باکس سیالات+دینامیک+کنترل
به نظرم دینامیک رو بذار تو اولویت و زودتر از دینامیک ماشین بخون یا با هم بخون
چون پیش نیاز دینامیک ماشینه
ریاضی مهندسی پس کو؟!
به نظرم برای راهنمایی بیشتر به سایت دکتر حسینی هم سر بزنی بد نیست