من 2ماهه از نرم افزار گزینه آخر استفاده می کنم و نرم افزارهای دیگه رو هم امتحان کردم و کتاب های مختلفی رو هم برای زبان خوندم ، هم تخصصی هم عمومی . (به دلیل رشته دومم : مترجمی زبان)
تجربه من از منابع زبان:
ابتدا نرم افزار گزینه آخر : باید بگم که تاحالا یکی از ضعیف ترین نرم افزارهایی که در حوزه آموزشی دیدم همین نرم افزار بوده و تاحالا بیش از 20 مورد ایراد و اشکال جدی از این نرم افزار گرفتم . متاسفانه تبلیغات خوش آب و رنگی از این نرم افزار شده . اگه کسی خواست میتونم دونه دونه ایرادات این نرم افزار رو بهش بگم. بنا به تجربه میگم که وقتتون رو اصلا برای این نرم افزار نذارید چون واقعا بدرد نمیخوره . چن تا از اون 20تا ایراد رو خدمتتون عرض میکنم :
اولا بسیار نرم افزار کند و سنگینیه بطوری که انگار روی چرتکه ویندوز نصب کردید ! انقد هنگ میکنه که از خوندن زبان پشیمون میشید. دوم اینکه اسمش زبان تخصصیه ولی خیلی کلمات ساده ای داخلش هست مثل off , signal , load , windows , power سینما ، مجله ، سیستم و خیلی کلمات ساده ی دیگه . جالب اینجست که همین کلمات ساده رو 20 بار ازتون میپرسه ! سومین ایراد تلفظ اشتباه بعضی لغات هست که جای تاسف داره . اینا فقط 3مورد از اون 20 موردی بود که گفتم ، دیگه حالا بماند که چقدر سخت نصب میشه و روی 7 نصب نمیشه و کلی رمز و کد فعال سازی میخواد و با هزار دردسر اجرا میشه و 2هم بیشتر اجازه نصب کردن ندارید و حتما هم باید با cd اجرا بشه (یعنی واقعا یه ویندوز اورجینال هم که بخری انقد براش قفل و رمز نمیذارن که اینا گذاشتن! واقعا نمیدونم به این نرم افزارهای ایرانی چی بگم) جالب تر اینجاست که شما باید تقریبا 30هزار تومن هزینه کنید تا این نرم افزار فوق پیشرفته ! رو داشته باشید . حالا در ادامه نمونه خارجی یک نرم افزار رایگان زبان رو معرفی می کنم . (قابل توجه سازندگان ایرانی!)
نرم افزار jMemorize : به نظر بنده و باز هم بنا به تجربه کارکردن با این نرم افزار طی چند ماه، بهترین نرم افزار در حوزه یادگیری لغات ، همین jMemorize هست. بدون شک میگم که واقعا عالیه . بطور مثال تا وقتی که من هنوز از 504 هیچی بلد نبودم با این نرم افزار ظرف 20 روز کل کلمات 504 رو با روزی 20 دقیقه استفاده ، تونستم کامل یاد بگیرم و به حافظه بلند مدت بسپارم . اساس کار به این صورته که شما هر لغتی رو که بلد نباشید ، این نرم افزار تا اونو کامل به حافظه بلند مدتتون نفرسته شما رو ول نمی کنه!
نرم افزار pauker : اینم تقریبا شبیه همون jMemorize هست ولی یکم ضعیف تر . خوبیش اینه که نسخه موبایل داره . (ولی همون jMemorize بهتره یعنی عالیه!)
و اما کتابها :
واسه تخصصی که بنظرم پارسه (سعید مظفری) حرف اول رو میزنه چون دونستن مهارت ها در پاسخ دادن به 15 سوال تخصصی از همه مهمتره و این کتاب به همونا پرداخته و البته متن های سال های پیش.
واسه عمومی هم کتاب جدید "زبان عمومی ارشد زیر ذره بین" نشر نگاه دانش خیلی خوب و کامله و حداقل تو این فرصت باقیمونده میتونه بهترین گزینه باشه . چون سوالات زبان عمومی کلیه رشته ها در 6سال اخیر رو با پاسخ های کاملا تشریحی داره، آزمون های منتخب و تالیفی داره به همراه پاسخ ، 1600 لغت پرتکرار کنکورهای سالهای گذشته رو به همراه مثال هم داره که میتونه خیلی کمک کنه. البته کتاب پوران هم خوبه .
در کل منابع خوب دیگه ای هم هست که من اینجا فقط منابع منتخب رو گفتم.
توصیه می کنم حتما زبان رو بخونید بچه ها و کوتاه نیاید (حتی در این فرصت باقیمونده) چون نه زمان زیادی ازتون میگیره و نه نیاز به تحلیل و بررسی داره
بازم اگه کسی سوالی داره بنده دربست درخدمتم