آره.دانشكده هنر و معماري تهران مركز فلسطين هست.اگر هم بخوايم مهر بريم البته مهر كه نه منظورم همون آبان هست احتمالا براي تكميليا يه كلاس جدا ميگذارن و براي اين يه ماه كه عقب افتاديم فوق العاده ميگذارنواقعا دستشون درد نکنه پرونده سازی کردن باسمون.بسیار عالی.
ولی خدا کنه یه جور برنامه بریزن که از بقیه بچه ها عقب نیوفتیم.
تو،تهران مرکز بودی؟
آدرسش کجاست؟ اسکندری؟
سلام من به فيلم مراحل ساخت turning torso خيلي نياز دارم لطفا منو راهنمايي كنيد
آره.دانشكده هنر و معماري تهران مركز فلسطين هست.اگر هم بخوايم مهر بريم البته مهر كه نه منظورم همون آبان هست احتمالا براي تكميليا يه كلاس جدا ميگذارن و براي اين يه ماه كه عقب افتاديم فوق العاده ميگذارن
به ما نگفتن تماس ميگيريم!گفتن شنبه هفته بعد بياين دانشگاه.ظاهرا قراره پنج شنبه اين هفته مسئولين يه جلسه بگذارن و تعيين تكليف كنن كه بالاخره مهر يا بهمنتماس نگرفتن باهات؟
قزوین تا رتبه 48 برداشتن ولی من 52 شدم قبول نشدم.ولی انتخاب دانشگاه علوم تحقیقات همدان قبول شدم .به همه بچه ها تبریک میگم
اگه کسی از شهر همدان یا دانشگاه علوم تحقیقات همدان اطلاعاتی داره لطفا راهنمایین کنه.
آقا تبریک با هم همکلاسی هستیم
منم دانشگاه علوم تحقیقات همدان قبول شدم . رفتم ثبت نام نمی دونی چه خبر بود . یه نشونی بده ببینیمت .
بچه های معمار کم بودن اونجا و قیمت خونه ها وحشنااااااااااااااااااااااک بالااااااااااا !!!!!!!!!!
آقا تبریک با هم همکلاسی هستیم
منم دانشگاه علوم تحقیقات همدان قبول شدم . رفتم ثبت نام نمی دونی چه خبر بود . یه نشونی بده ببینیمت .
بچه های معمار کم بودن اونجا و قیمت خونه ها وحشنااااااااااااااااااااااک بالااااااااااا !!!!!!!!!!
به ما نگفتن تماس ميگيريم!گفتن شنبه هفته بعد بياين دانشگاه.ظاهرا قراره پنج شنبه اين هفته مسئولين يه جلسه بگذارن و تعيين تكليف كنن كه بالاخره مهر يا بهمن
نه ليسانس دولتي بودم.آره اگه ليسانس پاس نكرده باشي بايد الان بگيريجالب تر اينكه بايد بري تو كلاس كارشناسي ها بشيني و نمره اش هم فقط بايد قبول بشي.چون تو معدل ارشد حساب نميشهمن يه درس پاس كردم تو ليسانس با عنوان(انديشه سياسي امام)اميدوارم ازم قبول كنن.راستی کارشناسی آزاد بودی؟
آخه من نبودم بعد امروز تو مدارک ثبت نام نوشته بود اگه درس وصایای امام رو اگه پاس نکرده باشی باید پاس کنی.
یعنی من الان تو ارشد باید بیام وصیتای امام رو پاس کنم؟
مگه باسه من وصیت کرده بوده آخه؟
نه ليسانس دولتي بودم.آره اگه ليسانس پاس نكرده باشي بايد الان بگيريجالب تر اينكه بايد بري تو كلاس كارشناسي ها بشيني و نمره اش هم فقط بايد قبول بشي.چون تو معدل ارشد حساب نميشهمن يه درس پاس كردم تو ليسانس با عنوان(انديشه سياسي امام)اميدوارم ازم قبول كنن.
نه بابا باید پاس کنی.عجب مملکتیه خدایی.
به هر نحو ممکن میخان از آدم پول بگیرن.
سلام.چي كار كردين ثبت نام رو؟مهر شدين يا بهمن؟درس وصایا شهریه نداره تو معدل هم حساب نمیشه.
سلام.چي كار كردين ثبت نام رو؟مهر شدين يا بهمن؟
عزیز شما تو کارنامه تکمیل ظرفیت خودت میتونی رتبه و نمره آخرین نفر نفر قبولی تکمیل خوراسگان رو ببینی.
آمارشو به ما هم بده تا ببینیم داستان خوراسگان از چه قرار بوده.
تو کارنامه من هیچی نزده احتمالا تکمیل ظرفیت نگرفته چون چای نمره آخرین فرد قبولی سفیده
تو کارنامه من هیچی نزده احتمالا تکمیل ظرفیت نگرفته چون چای نمره آخرین فرد قبولی سفیده
بچه ها کجا غیبتون زد یه دفه؟
سرتون گرمه به درس و دانشگاه دیگه؟
ماله ما که هنوز شروع نشده...
درسته دو سال گذشته اما جای بهتری پیدا نکردم بپرسم !
من رتبه 31 رو اوردم تو خوراسگان برا ارشد روانشناسی صنعتی و سازمانی و 30 نفر ظرفیت داشت !
امکان قبولی تو تکمیل ظرفیت هست ؟ آیا میشه خودمون درخواست کنیم ترم بهمن بشیم !؟
قبولی چون تو تکمیل ظرفیت دقیقا 30 تای دیگه بر میداره.خیالت راحت.واسه ترم مهر هم میری سر کلاس.مطمئن باش
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
نتایج کنکور کارشناسی ارشد معماری دانشگاه آزاد93+تکمیل ظرفیت | کارشناسی ارشد | 2060 | ||
جدول درصد و رتبه کنکور ارشد معماری 93 (لطفا در تکمیل جدول همکاری کنید) | کارشناسی ارشد | 83 | ||
تکمیل ظرفیت ارشد سراسری 92 | کارشناسی ارشد | 200 | ||
نتایج اولیه و تکمیل ظرفیت ارشد آزاد 92 | کارشناسی ارشد | 2357 | ||
P | تکمیل ظرفیت بهمن ارشد آزاد 91 | کارشناسی ارشد | 221 |