خوشبختی درون
عضو جدید
اقای غفارزادگان بزرگواری کنین و راهنماییم کنید ghoma9983@gmail.com
سلام می خواستم بدونم ایا با رشته مهندسی داروسازی مجوز داروخانه می دن؟ لطفا راهنمایی کنید ممنونسلام میشه راجع به مهندسی داروسازی بیشتر توضیح بدین ؟منابع دکترای مهندسی داروسازی چیه؟ایا با داشتن مدرک دکترای داروسازی میشه توی داروخانه بعنوان دکتر داروساز کار کرد؟ممنون
7nafar3ta rozane 4 ta shabaneسلام ميدونيد براي ارشد داروسازي تاچند نفر قبول ميشن
سللم آیاباداشتن مدرک مهندس داروسازی میتوان توی کارخونه بعنوان دکترداروخونه کارکرد؟
تو ایران نداره میتونی به university of bradford مراجعه کنید.یکی از محدود دانشگاههایی که در این زمینه phdمیدهسلام دوستان. من اطلاعاتی در باره مهندسی داروسازی تو مقطع دکترا می خواستم.
بی زحمت اگه ممکنه فارسی تایپ کنید دوستان
این فیلو یکی از بچه های ارشد تهران واسم میل کرد امیدوارم بدردتون بخوره
سلام.مرسی.واقعا به درد بخور بود.بازم مرسیییییییییییییییییییییاین فیلو یکی از بچه های ارشد تهران واسم میل کرد امیدوارم بدردتون بخوره
سلام
من شیمی محض رو تموم کردم و تصمیم دار واسه ارشد مهندسی داروسازی انتخاب کنم
ازشما دوستان عزیز خواهشمندم منابع ارشد این رشته را برای من ارسال کنید بخصوص
سینتیک و طراحی راکتور ، پدیده های انتقال ( انتقال جرم ، مکانیک سیالات ، وانتقال حرارت ) ، و ترمودینامیک
واگر اطلاعی از رتبه ها و در صدهای قبول شدگان این رشته دارید در اختیارم بگذارید
سلام من دانشجوی رشته شیمی کاربردی هستم مقطع کارشناسی و خیلی دوست دارم در ارشد مهندسی شیمی داروسازی شرکت کنم یا مهندسی شیمی ، من 3 سال دیگه ارشد دارم ایا من میتونم شرکت کنم؟یا حتما باید رشته مقطع کارشناسی مهندسی شیمی باشه ممنون
سلام ببخشيد اين بيو شيمي و ميكروبيولوژي كدومش هست ميكروبي يا اون يكي ديگه لطفا راهنمايي كنيد از چه كتابايي استفادخه كنم