tehrankids
عضو جدید
سلام
دوست عزیزم اگر آشنایی داری در ارتباط با سیستمهای مخابراتی NGN می توانی تحقیق کنی .
دوست عزیزم اگر آشنایی داری در ارتباط با سیستمهای مخابراتی NGN می توانی تحقیق کنی .
سلام.
موضوع پروژه ی پایانی دوستام "راه اندازی استپ موتور برای میز دو بعدی" است اما متاسفانه بد جور گیر کردن و حتی نمی دونن از کجا شروع کنن.
ممنووون میشم اگر کسی راهنمایی کنه و یا آدرس شخصی که میتونه این کارو انجام بده با هزینه بهم بده...
ممنون
بهترین راه اینه در این زمینه اول چند مقاله IEEE یا مقالات اینچنین مطالعه کنند تا کم کم موضوع براشون روشن شهسلام.
موضوع پروژه ی پایانی دوستام "راه اندازی استپ موتور برای میز دو بعدی" است اما متاسفانه بد جور گیر کردن و حتی نمی دونن از کجا شروع کنن.
ممنووون میشم اگر کسی راهنمایی کنه و یا آدرس شخصی که میتونه این کارو انجام بده با هزینه بهم بده...
ممنون
با سلام خدمت همه بچه های گل سایت
پایان نامه من درباره رادیوهای شناختگر (لایه فیزیکی آنها) هست
پ.ن : فکر کنم این اولین کامنت من بعد از حدود 2 سال باشهنمی دونم چی شد ولی یهویی به دلم افتاد یه سری به سایت بزنم و ... امیدوارم از این به بعد بیشتر همراهتون باشم
من این ترم سمینار دارم ودانشجوی ارشد مخابرات گرایش سیستم هستم میخوام موضوع سمیناررو برای پایان نامه هم بزارم
اما هیچ ایده ای ندارم.اگه ممکنه چندتا موضوع به من معرفی کنین مخصوصا اگه در زمینه کدینگ باشه برام جالبه
مرسی
سلامسلام دوستان عزیز پروژه من درباره آنتن های مایکرواستریپ ممنون میشم اگه کمکم کنین
![]()
سلامسلام
من کارشناسی ارشد مخابرات میخونم گرایش میدان
مشکل من انتخاب موضوع پایان نامس
استاد من همه چیو به خودم واگذار کرده و عملا گفته در انتخاب موضوع کمکم نمیکنه
من این مدت مطالعه ی زیادی داشتم و موضوعات زیادی و بررسی کردم از متامتتریال موج میلیمتری آنتن های هوشمند Emc و خیلی مطالب دیگه
اما واقعا نمیدونم کدوم رو انتخاب کنم که بتونم یه کارایی انجام بدم
لطفا کمکم کنید اول بگین راه انتخاب موضوع پایان نامه اصلا چی هست
و در مورد ضمینه هایی که مطرح کردم هم کمک کنید
واقعا به کمکتون نیاز دارم
پیشاپیش ممنون
سلام
یه جورایی به هدفت مربوط میشه !!
قصد ادامه تحصیل و کار خارج داری یا ایران ؟
با توجه به هدف بالا بگرد موضوعی که با هدفت جور باشه پیدا کن !
موج میلیمتری و شاید متامتریال بدرد ایران نمیخوره . آنتن های هوشمند و آنتن های UWB و حتی آنتن های تیونیبل با استفاه از سوییچ های ممز میتونه خوب باشه . هم بدرد اینطرف میخوره هم اونطرف
موفق باشی
یا علی
تا اونجایی که بنده مطلع هستم موج میلیمتری حوزه ای هست که خیلی مورد توجه قرار گرفته چون پایه و اساس سیستم های نسل 5 مخابراتی هست و دنیا وحشتناک توان گذاشته رو این حوزه . اگر بخوای بری این حوزه برا رزومه و مقاله چیز بدی نیست . اما خودد آنتن هم مبحث خوبی هست میتونی با همون هم بپری . از طرفی به این توجه داشته باش که تو ایان تجهیزات ساخت و تست ادوات موج میلیمتری نداری و ممکنه به مشکل بر بخوری!باورم نمیشه یکی جواب منو تو فضای مجازی داده باشه :دی
من هدفم مقالس . یعنی خیلی مهمه برام از پایان نامم مقاله در بیاد . که بتونم رزوممو پر کنم برای آپلای
حالا به نظر شما برم سراغ mm-wave یا متامتریال یا برم دنبال آنتن و مباحث مطروحه
مشکلی که با موج میلیمتری دارم اینه که خیلی گستردس و واقعا نمیدونم مقاله ازش در میاد یا نه
اما آنتن بلاخره میشه یه مقاله حتی متوسط ازش دراد
خودم دلم با میبی ویوه حالا بازم نظرتونو دوس دارم بدونم
ممنون خیلی از پاسختون
تا اونجایی که بنده مطلع هستم موج میلیمتری حوزه ای هست که خیلی مورد توجه قرار گرفته چون پایه و اساس سیستم های نسل 5 مخابراتی هست و دنیا وحشتناک توان گذاشته رو این حوزه . اگر بخوای بری این حوزه برا رزومه و مقاله چیز بدی نیست . اما خودد آنتن هم مبحث خوبی هست میتونی با همون هم بپری . از طرفی به این توجه داشته باش که تو ایان تجهیزات ساخت و تست ادوات موج میلیمتری نداری و ممکنه به مشکل بر بخوری!
سلام
موضوع پروژه ی من "ارسال و دریافت اطلاعات با فیبرنوری" هستش..
سلامسلام
خب قراره خودتون کدوم قسمت کار رو جمع کنید !؟؟؟
سلام دوستان من کارشناسی مهندسی فناوری اطلاعاتم ولی پروژه پایانیم درمورد تحلیل و بررسی فوق باند پهن ultra wideband هست.از اونجایی که اصلا از رشته برق مخابرات اطلاعی ندارم هیچ منبع فارسی تو این زمینه نتونستم پیدا کنم.حداقل باید 70 صفحه باشه اگه کسی چیزی در این مورد میدونه لطفا کمکم کنه.ممنون.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
M | احتیاج به موضوع برای تحقیق درس مخابرات | مخابرات | 0 |