یعنی به دو نوع میشه گفت اینو ....
1.درسته
2.زبون (زبان)
3.صحبت کردن
4.نمیدونم .....بلد نیستم
ممنون خانومی
یعنی به دو نوع میشه گفت اینو ....
1.درسته
2.زبون (زبان)
3.صحبت کردن
4.نمیدونم .....بلد نیستم
آره ترکی استانبولی طرفدارش بیشترهمن خیلی اشنایی ندارم ولی فکر میکنم ترکی استانبولی بهتر باشه درسته ؟
آره ترکی استانبولی طرفدارش بیشتره
پس اگه هدفتون یادگیری استانبولی باشه
شما نمیگین پیچاک میگین پیچا
تو استانبولی خیلی کم از ک استفاده ميشه و درضمن حروف خ ندارن به جاش از ح استفاده میکنن. ...
اگه سوالی داشتین در خدمتیم.
بهترست بگوییم ترکی استانبولی زیباترین واصیل ترین زبان ترکی است. در واقع اصل زبان ترک استانبولی است وزبانهای دیگر ترکی مختلط با:تاتار و اویغور است .لذا بعلت تاریخ وواقعیت جهان نیز ترکی استانبولی را ترکی رسمی می شناسد . در استانبولی :همانطور که ایسان عزیز گفتند:ما "خ" نداریم:خالد را می گویند:حالید یا حالیت.
یک سئوال که برایم هست:کلمه :baska(باشکا) به چه معناست:بار-چمدان-اثاثیه؟ کدامیک معنی اصلی است؟.
en semimi selamlar,en sicak selamlar: با صمیمانه درودها و بهترین سلامها.
مشاهده پیوست 243863
بهترست بگوییم ترکی استانبولی زیباترین واصیل ترین زبان ترکی است. در واقع اصل زبان ترک استانبولی است وزبانهای دیگر ترکی مختلط با:تاتار و اویغور است .لذا بعلت تاریخ وواقعیت جهان نیز ترکی استانبولی را ترکی رسمی می شناسد . در استانبولی :همانطور که ایسان عزیز گفتند:ما "خ" نداریم:خالد را می گویند:حالید یا حالیت.
یک سئوال که برایم هست:کلمه :baska(باشکا) به چه معناست:بار-چمدان-اثاثیه؟ کدامیک معنی اصلی است؟.
en semimi selamlar,en sicak selamlar: با صمیمانه درودها و بهترین سلامها.
مشاهده پیوست 243863
باشکا معنی اساسیه یا چمدان رو نداره
البته معنی بستگی به جمله داره
باشکا یعنی دیگری یا بعدی
اگه جمله رو کامل بگین میتونیم بیشتر کمک کنیم
ممنون
مثلا فرض کنید:acba valiz veya baska bagajiniz var mi ? در فرودگاه استانبول می پرسند؟:ایا چمدان یا اثاثیه دیگر داری؟. (برای باگاژ بار هواپیما). البته من متوجه شدم اما بحث اینست که در مکالمه روز مره مردم استانبول خیلی این کلمه استفاده می شود. ایا معنی کلی وعامی دارد؟با تشکر.
آره خب اینجا هم معنی دیگری رو به شنونده میرسونهمثلا فرض کنید:acba valiz veya baska bagajiniz var mi ? در فرودگاه استانبول می پرسند؟:ایا چمدان یا اثاثیه دیگر داری؟. (برای باگاژ بار هواپیما). البته من متوجه شدم اما بحث اینست که در مکالمه روز مره مردم استانبول خیلی این کلمه استفاده می شود. ایا معنی کلی وعامی دارد؟با تشکر.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
متن ترانه های ترکی به همراه ترجمه | سایر زبان ها | 19 | ||
تاپیک جامع آموزش زبان ترکی استانبولی | سایر زبان ها | 238 | ||
دستور زبان ترکی آزربایجان | سایر زبان ها | 37 |