دیگه راه افتادیا.الحق که زیردست من به این پست مهم رسیدی.باریکلا.دیگه میتونم سرمو راحت زمین بذارمالان می تونی بری سهام نفت بخری......
به هر تعداد بشکه که بخوای
دیگه راه افتادیا.الحق که زیردست من به این پست مهم رسیدی.باریکلا.دیگه میتونم سرمو راحت زمین بذارمالان می تونی بری سهام نفت بخری......
به هر تعداد بشکه که بخوای
چرا سوالات رو کامل جواب نمیدین هان؟خب سطح فرهنگ بالا رفته و بچه ها کمتر اسپم می کنن
بنزین از مشتقات نفت خام هست!
برای خرید نفت هم باید از حمید و سرمد مجوز بگیری بعد اگه به تایید من رسید بهت نفت میدن
از برکات تجربه ای بود که در کنار شما کسب کردمدیگه راه افتادیا.الحق که زیردست من به این پست مهم رسیدی.باریکلا.دیگه میتونم سرمو راحت زمین بذارم
پیش سرمد نرو جواب نمیدهچرا سوالات رو کامل جواب نمیدین هان؟
چطور من نفت بسازم
یهنی من برم پیش سرمد؟زشت نیس؟میگم از طرف معین اومدم
خو اسپم دارم میکنم من؟اینا سواله دیگه
جدی جدی رفتم تو کار طراحی یه پالایشگاه البته تو زمینه معماری باید از کی بخوام برام توضیحات جامع و کامل بدهالان جدی هستماااااااااا
آری آری می دانم.هرچی داری از من داریاز برکات تجربه ای بود که در کنار شما کسب کردم
از برکات تجربه ای بود که در کنار شما کسب کردم
پیش سرمد نرو جواب نمیده
اگه می خوای جدی جدی کار کنی برو پیش مهندس جینگیلبرت
تو لیست دوستامه با نام کاربری جینگیلبرتخو چرا منو باهاش آشنا نمیکنی؟میخوام بهم یاد بده
یهنی سرمد وقت نداره یا ......؟
من مخلص رئیس محترم هم هستمآری آری می دانم.هرچی داری از من داری
تو لیست دوستامه با نام کاربری جینگیلبرت
فکر کنم می تونه کمکت کنه.................
سرمد وقت داره اما مغروره(یکی تو پروفش پیام داده بود :چرا اینقدر مغروری!........)
من مخلص رئیس محترم هم هستم
ای سرمدا از این خبط و خطایی که کردیم ما را ببخشچرا غرورش رو برای علم کنار نمیزاره؟چرا نمیخواد به من کمک کنه تا یاد بگیرم؟
من هر جور شده باید از این پالایشگاه سر در بیارم برو به سرمد بوگو من کمک میخوامااااااااااااااااااااا شوخی هم ندارم
افرین!!!به خاطر این پاچه خواریت سعی میکنم عیدی بهت بدم که پیش خانواده ات شرمنده نشیسعی کن تا اخر اسفند تعداد پاچه خواریهات بیشتر بشه بلکه بتونم دست پر شما رو روانه خونه کنمتو لیست دوستامه با نام کاربری جینگیلبرت
فکر کنم می تونه کمکت کنه.................
سرمد وقت داره اما مغروره(یکی تو پروفش پیام داده بود :چرا اینقدر مغروری!........)
من مخلص رئیس محترم هم هستم
ای سرمدا از این خبط و خطایی که کردیم ما را ببخش
جدا از شوخی سرمد ارشد می خونه بعدم دو تالار رو مدیریت می کنه سرش شلوغه
طراحی پالایشگاه به این اسونیا نیست که.
هزارتا دنگ و فنگ داره و معمولا یه نفر و دونفر نمیتونن طراحیش کنن. یه تیم میخواد که شامل مهندسهای طراح خطوط لوله- مهندسهای شیمی- نفت بهره برداری- و مکانیک و عمران و خیلیهای دیگه میشه
راستی سلام
دل من یه روز به دریا زد و رفت
پشت پا به رسم دنیا زد و رفت
پاشنهء کفش فرارو ور کشید آستین همت رو بالا زد و رفتیه دفعه بچه شد و تنگ غروب سنگ توی شیشهء فردا زد و رفتحیوونی تازگی آدم شده بودبه سرش هوای حوٌا زد و رفتدفتر گذشته ها رو پاره کردنامهء فرداها رو تا زد و رفتزنده ها خیلی براش کهنه بودنخودشو تو مرده ها جا زد و رفتهوای تازه دلش میخواست ولیآخرش توی غبارا زد و رفتدنبال کلید خوشبختی می گشتخودشم قفلی رو قفلا زد و رفت
سلام دوستان
یه سوال دارم و اونم اینکه معمولا استخدامی شرکت نفت برای پسرا هستش. و تا اونجایی که من اطلاع دارم دختر نمیخوان. میخواستم بدونم اگه دختری رشتش نفت باشه دیگه کجاها میتونه کار کنه؟ و اینکه کلا این رشته آینده داره براش یا نه؟؟ممنون
پیرو اینکه من خیلی بچه باحالیم این پست رو زدم:
آگهی استخدام یک شرکت پیمانکاری فعال در پروژه های نفتی جهت کار در کارگاه عسلویه
استخدام فوری
یک شرکت پیمانکاری فعال در پروژه های نفتی جهت کار در کارگاه عسلویه به تخصص های زیر نیاز دارد:
1- کارشناس QC مسلط به کنترل کیفیت ساخت مخازن ذخیره با استاندارد API650
2- کارشناس دفتر فنی آشنا به ساخت مخازن ذخیره و Piping
3- افسر ایمنی با حداقل سه سال سابقه کار اجرایی
4- کارشناس برنامه ریزی و کنترل پروژه با حداقل دو سال سابقه کار اجرایی
5- کارمند مالی و اداری
6- انباردار
علاقمندان می توانند رزومه خود را با ذکر آیتم مورد نظر به آدرس ایمیل mehraradcompany@yahoo.com ارسال نمایند. (اسم فایل ارسالی به نام متقاضی باشد.)
لطفا دانشجویان و مشمولین نظام وظیفه از ارسال رزومه خودداری نمایند.
مهلت تماس : 15 اردیبهشت
کار منو بدین میخوام برم
در خصوص اینکه اینجا رونق داشتحرف زدن عادی رو ممنوع کردی و خودت و معین هم همیشه خدا چراغ خاموش میاین(قبلا اینجور نبودین)
رونق میخوای؟
عرضم به حضور شخص شخیص شما که این تاپیک همیشه برای صحبتهای عامیانه تمام بچه ها باز بوده. هر کسی دوست داره بیاد اسپم کنه. حرف بزنه. اتیش بسوزونه. البته من اصلا با شما نیستمااا.
در ضمن شما فعلا پول اون نفتهایی که بردی و فروختی رو بده تا بعد در مورد کار با هم صحبت کنیم.
خوانندگان عزیز توجه بفرمایی در سطر آخر جناب حمید خان حال میزونی نداشتن اشتباه گفتن
خب از اجازه برای حرف بیسیار سی پاس دارم اصن نیاز به اجازه نبود وقتی من نفت دارم
منظورم از اینکه با شما نیستم شخص شخیص انیس خانم هست. اونم برای اینه که چند ماهی هست همش میگی اتیش سوزی داری بپا میکنی ولی خبری نیست.
خوع خودم به روغن سوزی افتاده بودم الانم بعیده بیام خوع من تنهایی که نمیتونم بسوزونم باید تو و معین و سارا و شاپرک هم بیاینکه من شماهارو بسوزونم
زرشک. من و معینو که عمرا نمیتونی بسوزونی. حالا در مورد بقیه شاید بشه یه کاری کرد.
چطوره خودسوزی کنی؟
چطور داوطلب بشی ببینی میسوزی یانه؟
آتیش روی من اثر نداره
آب زرشک دوس داری؟