bernoos2010
عضو جدید
بچه ها امکان داره مثلا نمره 4700 کلا تو ایران یه جایی قبول بشه
تو تکمیل ظرفیت ها
دوست ندارم نا امیدت کنم ولی نه!!!!!!!!
بچه ها امکان داره مثلا نمره 4700 کلا تو ایران یه جایی قبول بشه
تو تکمیل ظرفیت ها
دوست عزیز لطف می کنید تراز اخرین رتبه قبولی و تراز خودتون را بگید(نور) ممنونبچه ها من تکمیل قبول میشم؟؟ نور زده بودم که 27 رتبه آخرین نفر بود، من 38 شدم
دوست عزیز لطف می کنید تراز اخرین رتبه قبولی و تراز خودتون را بگید(نور) ممنون
بچه ها من ترازم 5540 شده رتبم هم 291. قزوین زدم.بومی قزوین هم هستم.امکان داره تو تکمیل ظرفیت قبول بشم؟
بچه هاااااا
یه چی بگم؟؟
منم یه خرده...یه خرده که چه عرض کنم خیلی مشکوکم.
یه نگا به درصد تاریخ بندازین؟؟؟اکثرا منفی و خودشونم مطمئنن که منفی نزدن....من خودم 55%روشاخش بودالان میبینم 1.6-!!!!!من ودوسم سارا و2تا از هم کلاسیام!!!!!!به نظرتون ماجرا چیه؟؟؟؟؟؟کجا باید اعتراض داد؟؟؟؟؟؟؟
منهم فقط به چند تا سوالی که مطمین بودم جواب دادم.شک دار ها رو اصلا نزدم!امکان نداشت منفی بزنم.اصلا !اینهمه طول کشید تا جوابا رو بدن،یه دور کامپیوتری صحیح کردن یه دور دستی،یه دور پایی!اما انگار پاسخنامه غلط بوده کلا.کلید هم که بیرون ندادند آدم بدونه چطور صحیح کردن!بچه هاااااا
یه چی بگم؟؟
یه نگا به درصد تاریخ بندازین؟؟؟اکثرا منفی و خودشونم مطمئنن که منفی نزدن....من خودم 55%روشاخش بودالان میبینم 1.6-!!!!!من ودوسم سارا و2تا از هم کلاسیام!!!!!!به نظرتون ماجرا چیه؟؟؟؟؟؟کجا باید اعتراض داد؟؟؟؟؟؟؟
دقیقا منم هرچیو که مطمین بودم درسته زدم..منفی خیلی عجیبهمنهم فقط به چند تا سوالی که مطمین بودم جواب دادم.شک دار ها رو اصلا نزدم!امکان نداشت منفی بزنم.اصلا !اینهمه طول کشید تا جوابا رو بدن،یه دور کامپیوتری صحیح کردن یه دور دستی،یه دور پایی!اما انگار پاسخنامه غلط بوده کلا.کلید هم که بیرون ندادند آدم بدونه چطور صحیح کردن!
تبریک.خوش به حالتون که سراسری میخونید.موفق باشید.سلام به همه و تبریک به اونایی که قبول شدن.
من چون دولتی قبول شدم اصلا قصد نداشتم برم نتیجه آزادمو ببینم اما دلم طاقت نیاوردو بالاخره الان رفتم دیدم. علوم تحقیقات قبول شده بودم با تراز 7170..
بچه هاااااا
یه چی بگم؟؟
بچه ها کسی میدونه تهران غرب تا چه ترازی گرفته؟ من ترازم 5949 شده تهران شمال زده بودم قبول نشدم. زبان 53.4 فنی :45 تاریخ و مبانی 1.7؟؟؟؟ درک: 33
اسکیس :10 رتبم 558 تو تکمیل ظرفیت امیدی هست؟
شیراز 6518 اخرین تراز بوده و 31 نفر گرفته.به نظر من هنوز واسش زود بود اینقدر ترازش بره بالا آخه هنوز استادای دکترا نداره و پارسال تو تکمیل ظرفیت گرفت که در به در دنبال استاد بودن.چنگی به دل نمیزنه!!!!!!
آره.تهران همه با هم سنجیده میشهیه سوالی..همه رشته های تهران (علوم تحقیقات-تهران غرب-تهران شمال-تهران مرکز) چرا آخرین رتبه قبولی رو زده 112؟؟یعنی کل تهران با هم سنجیده شدن؟کلا 112 نفر گرفتن؟
ماهایی که تهران امتحان دادیم تو تکمیل ظرفیت میشه شهرای دیگه رو انتخاب کنیم؟آره.تهران همه با هم سنجیده میشه
ماهایی که تهران امتحان دادیم تو تکمیل ظرفیت میشه شهرای دیگه رو انتخاب کنیم؟
بله!!! دانشگاه یه دانشگاهی که بومی اونجا باشی رو واست انتخاب میکنه ...ماهایی که تهران امتحان دادیم تو تکمیل ظرفیت میشه شهرای دیگه رو انتخاب کنیم؟
منم با 6936 علوم تحقیقات آوردم ولی نمی رم!!! هرچند دوس داشتم برم ...سلام به همه و تبریک به اونایی که قبول شدن.
من چون دولتی قبول شدم اصلا قصد نداشتم برم نتیجه آزادمو ببینم اما دلم طاقت نیاوردو بالاخره الان رفتم دیدم. علوم تحقیقات قبول شده بودم با تراز 7170..
دوست من پارسال 180 بود تکمیل ظرفیت علوم تحقیقات تهران رو آورد واز همون ترم مهر رفت سر کلاس!!! قبولیییییییییییییییسلام.منم قبول نشدم.درصدام:زبان 35.فن 58.4.تاریخ 13.4.درک 33.4.اسکیس 20.رتبه 135وتراز6509.علوم تحقیقات زده بودم.به نظرتون تکمیل قبول میشم؟
khoda kone,bad khodeshun tu takmil malum mikonn cheghad zarfiat hast?دوست من پارسال 180 بود تکمیل ظرفیت علوم تحقیقات تهران رو آورد واز همون ترم مهر رفت سر کلاس!!! قبولییییییییییییییی
امسال مثه اینکه یه مقدار تغییر کرده من پارسال تو کارنامه دیدم ... ولی شک نکن که قبولی!!! از الان آماده رفتن باش!!! مچ منم شرط!khoda kone,bad khodeshun tu takmil malum mikonn cheghad zarfiat hast?
به نظرتون من تکمیل ظرفیت قبول میشم؟!!!!!!!!!!!!
امسال مثه اینکه یه مقدار تغییر کرده من پارسال تو کارنامه دیدم ... ولی شک نکن که قبولی!!! از الان آماده رفتن باش!!! مچ منم شرط!
منم قبول نشدم
زبان 20 فن 22 تاریخ 22 درک 25 اسکیس 25
تهران مرکز زده بودم رتبه ام شده 533 با تزاز 5980
آخرین نفر قبولی 112 !!!!!!!