دوستان من رشته م عمرانه
امسال سال اولی بود که ارشد مدیریت بازرگانی شرکت کردم
رتبه ام 900 شده
می خوام یه بار دیگه کنکور بدم تا اگه خدا بخواد تهران قبول شم
به نظرتون کار عاقلانه ای هست یا نه؟
این همه پول بدم واسه مجازی؟!
آزاد تهران مکانیک رو میخونم با این پول
کاش از مشاوره اتون می پرسیدین با 1100 میتونم علوم و فنون قبول شم؟
راستی این اصلاحیه دوم دیگه چیه؟اون هم روز آخر !!!!!
مجازی ارزون تر درمیاد. حالا دقیقا یادم نیست شهریش چقدر بود. تو دفترچه نوشته بود
خوش به حالتون من خودم رشته مکانیک و هوافضا رو خیلی دوست داشتم. دیگه قسمت نشد.
این سایت همون مشاوره. تو سایت سوال هم میتونید بپرسید www.sheykhan.com
سلام دوستان ...کسی نمیدونه برای این که رشته ی مدیریت بازرگانی، دانشگاه گیلان بخوای قبول شی چه رتبه ای میخواد؟
سلام روزانه اگر بخواین قبول بشین باید زیر 100 بشین. برای شبانه شاید تا 150 - 200 قبول بشین. البته مطئن نیستما.
سلام روزانه اگر بخواین قبول بشین باید زیر 100 بشین. برای شبانه شاید تا 150 - 200 قبول بشین. البته مطئن نیستما.
سلام آقا سجاد گل نه بابا مگه بنده خدا میخواد علامه قبول شه! دانشگاه گیلان تا رتبه 270 رو روزانه گرفته
آره سجاد جان اونایی که رتبه خوب میارن معمولا علامه رو جز انتخاب های چندمشون میزنن! بیشتر به خاطر محیط بسته و خفه دانشگاهشه. داوطلبا حق دارن که زیاد علامه رو تحویل نمیگیرنسلام. آخه امسال یه کم ظرفیتا بیشتر شده بود. بچه ها خیلی راحت تر قبول شدند. علامه که دیگه ضعیفترین دانشگاه تهرانه
آره سجاد جان اونایی که رتبه خوب میارن معمولا علامه رو جز انتخاب های چندمشون میزنن! بیشتر به خاطر محیط بسته و خفه دانشگاهشه. داوطلبا حق دارن که زیاد علامه رو تحویل نمیگیرن
سلام دوستان..کسی میدونه برای قبول شدن رشته مدیریت بازرگانی تو موسسه برنامه ریزی یا دانشگاه غیرانتفاعی خاتم(تهران) چه رتبه ای میخواد حدودا؟؟
امسال موسسه با 900 هم قبول شدنسلام مدیریت بازرگانی موسسه برنامه ریزی خبر دارم با 450 قبول شدند.
امسال موسسه با 900 هم قبول شدن
با توجه به گفته های قبول شدگان تو سایت مدیر، بله با 900 بازرگانی قبول شدنبا 900 مدیریت دولتی قبول شدند. بازرگانی هم با 900 قبول میشن یعنی؟
امسال رقابت تو بازرگانی خیلی سخت بوده
صنعتی گرایش تولید هم تا 750 بیشتر قبول نشدند
با توجه به گفته های قبول شدگان تو سایت مدیر، بله با 900 بازرگانی قبول شدن
روزانه،فک کنم موسسه شبانه برنمیدارهشبانه یا روزانه؟