بچه ها خبری از اطلاعیه دانشگاه آزاد کسی داره؟مشخص نشد امتحان اسکیس کی هستش؟
من الان زنگ زدم مرکز معماری گفت جمعس!!!
شهریه آرشد آزاد خبر دارید چقدره؟
دوستان تکمیل ظرفیت برای ورودی بهمن میگیره یا ورودی مهر ؟
و این که اگه تو تکمیل ظرفیت قبوول نشیم اینجا که الان قبول شدیم میپره یا نه ؟
بچه ها زنگ زدم مرکز معماری ورکشاپ گذاشته از 2شنبه تا پنج شنبه.ساعت 10 صبح تا 6 بعد از ظهر/استادشم علیمحمدزادس/شهریشم 2800000
حالا به نظرتون من که هیچ چی بلد نیستم اگه برم بدردم میخوره؟
5 روز 280000؟ چه خبره
آفرین منم همینو میگم اصولا اینایی که میان میگن دانشگاه فلان استاد هست پروفسور آمریکا بوده بعد موقع انتخاب واحد میرن با اون استادی برمیدارن که در کل از همه باحال تره.تازه من نگفتم رییسی بده اتفاقا خیلی هم خوبه.کسی نمیدونه قزوین امسال چند نفر میگیره احتمالا خیلی ها که سراسری قبول شدن دیگه اسکیس هم امتحان نمیدن.پس امکان قبولی تو تکمیل ظرفیت بیشتر میشهدکتر رییسی دکتری از علوم تحقیفات هستش ... ولی رییسی از همون استادایی هستش که همه براش سرو دست میشکنن که باهاش بردارن واقعا استادی هستش که خیلی بارشه ولی همین زنده دل که میگید نسبت به اساتید دیگه ، بچه ها خبلی باهاش بر نمیدارند
من خودم پردیس قزوین قبول شدم میخوام تکمیل ظرفیت بزنم واحد قزوین ... نمیدونید اگه تکمیل ظزقیت قبول نشم قبلی میپره با نه ؟
ترم بهمن هم فقط دانشجوهای معدل بالای خودشو فقط برمیداره
منم پردیس قزوین دعوت به اسکیک شدم.
پردیس مدرکش معتبره؟و اینکه میتونم تو تکمیل ظرفیت واحد قزوین برم؟؟؟؟؟؟
منم پردیس قزوین دعوت به اسکیک شدم.
پردیس مدرکش معتبره؟و اینکه میتونم تو تکمیل ظرفیت واحد قزوین برم؟؟؟؟؟؟
این دانشگاه ازاد باز خوابش برده .......تاریخ ازمون اسکیس چی شد پس؟
این دانشگاه ازاد باز خوابش برده .......تاریخ ازمون اسکیس چی شد پس؟
به نظرتون موضوع اسکیس چی می تونه باشه
بازهم این سوال ، سوال منم هست.کسی ازبچه هایی که این ورکشاپ هارورفتن نیستن تجربه شونوبه ما بگن.من خودم اسکیس خیلی خیلی ضعیفم.این کلاس ها واسه کسایی هست که یه چیزایی بلدندحالا میخوان جمع بندی کنن؟ یاامکانش هست ماهم خودمونوتواین کلاس به حدی برسونیمبچه ها زنگ زدم مرکز معماری ورکشاپ گذاشته از 2شنبه تا پنج شنبه.ساعت 10 صبح تا 6 بعد از ظهر/استادشم علیمحمدزادس/شهریشم 2800000
حالا به نظرتون من که هیچ چی بلد نیستم اگه برم بدردم میخوره؟
شایدم اصلا اسکیسی در کار نباشه و همش سرکاری باشه؟؟