سلام متاسفانه نه دوست عزیز حتما باید اسکیس رو بدینسلام من در انتخاب سومم همدان قبول شدم ولی نمی خوام برم و نمی تونم برم تهران اسکیس بدم می تونم .میتونم تکمیل ظرفیت شرکت کنم؟؟
سلام متاسفانه نه دوست عزیز حتما باید اسکیس رو بدینسلام من در انتخاب سومم همدان قبول شدم ولی نمی خوام برم و نمی تونم برم تهران اسکیس بدم می تونم .میتونم تکمیل ظرفیت شرکت کنم؟؟
کل وردیهای ارشد 91 دانشگاه شما چند نفره؟
خب این که عجیب نیست، ترازشون برابر بوده، تو خیلی از رتبه ها پیش میاد.
منظورش کسانی هست که اسکیس میدن ولی قبول نمیشن هست وگرنه کسی که اسکیس نمیده نمیتونه شرکت کنه البته فکر کنم یکی سوال پرسیده بود از مرکز آزمون بهش این جواب رو داده بودنبه گزارش سرویس دانشگاهی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، ثبتنام داوطلبان در مرحله تکمیل ظرفیت آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اواخر شهریور ماه آغاز میشود و بر اساس آن کلیه داوطلبان اعم از پذیرفتهشده و پذیرفتهنشدگان میتوانند در این مرحله شرکت کنند.
من اسکیس نمیدم.میرم برای تکمیل ظرفیت
خیلی دلخراش بود خدا صبر بده به بازمانده هادرگذشت هموطنان را در تصادف خونین اتوبان قم-تهران رو تسلیت میگم.اجساد به دلیل سوختگی شدید قابل شناسایی نیستند.
بیشترشون جوون هستند.خدا کنه جزء دعوت به مصاحبه نباشن.
برای بازمانده ها دعا کنید.
درگذشت هموطنان را در تصادف خونین اتوبان قم-تهران رو تسلیت میگم.اجساد به دلیل سوختگی شدید قابل شناسایی نیستند.
پردیس ها خودشون مستقل نیستن . زیر نظر واحدانفقط علوم تحقیقات تهرانه که اسمش " واحد علوم تحقیقاته " بقیه پردیسندوستان کسی میدونه فرق پردیس علوم تحقیقات با علوم تحقیقات چیه؟
یعنی اینکه 225 نفر فقظ واسه علوم تحقیقات تهران رقابت می کنن؟
کسی می دونه موضوع اسکیس سراسری امسال چی بود?ممنون می شم اگه جواب بدین دوستان
گنبد نماکسی می دونه موضوع اسکیس سراسری امسال چی بود?ممنون می شم اگه جواب بدین دوستان
مزخرفترین اسکیس سال های اخیر بود به نام طراحی گنبد نما در کنار حرم حضرت معصومه اینم خود برگه اسکیسکسی می دونه موضوع اسکیس سراسری امسال چی بود?ممنون می شم اگه جواب بدین دوستان
واقعا با این برنامه ریزیشون گند زدن .ما که , دل بودی بیایم با این اتفاقم که دیگه خانواده می گن نرو.کاش یکم به شهرستانیام فکر می کردن
اینم عاخه شد موضوع؟ اصن همون بهتر که به فراموشی سپرده بشه...ایرانیان هنگام گذر از راههای برونشهری،بامشاهده گنبد این مکانها در جایی که گنبد نما خوانده میشود می استاده اندواز دور ادای احترام میکردند.
امروزه به علت سرعت زیاد آمد و شد در بزرگراهها،این رسم نیکو به فراموشی سپرده شده است.
من تازه از مسافرت برگشتم....دیشب تو اتوبان قم به تهران این تصادفو از نزدیک دیدم......واقعا دردناک بوووووووووووددرگذشت هموطنان را در تصادف خونین اتوبان قم-تهران رو تسلیت میگم.اجساد به دلیل سوختگی شدید قابل شناسایی نیستند.
من تازه از مسافرت برگشتم....دیشب تو اتوبان قم به تهران این تصادفو از نزدیک دیدم......واقعا دردناک بووووووووووود
=======
شما وا3 اسکیس چیکار میکنید؟؟؟؟؟دلو دماغ کارکردن نیست!!!!!بعد اون اسکیس مزخرف دولتیییییییییییییی
سیستم مالی دانشگاه آزاد یکپارچه هستش، شما چون قبلا ثبت نام کردین ، دیگه لازم نیست هزینه ای بدید و میرید دانشگاه جدیدتون ثبت نام میکنین
اخه پس این کارتا چی شد چرا خبری از کارتا نیست !!!!!!!!!! نکنه آزمون لغو شده