خدا نکنه که نابود شیییی، ایشالا قبول میشی ، اما این حرف رو دیگه نزن ارکیده جون ، نذار زندگیت به اینجور مسائل گره بخوره .انشالا هممون فردا خوشحال شیم.زندگی من که بدجور به این جواب گره خورده.یعنی رسما قبول نشدنم یعنی نابودیم...
خدا نکنه که نابود شیییی، ایشالا قبول میشی ، اما این حرف رو دیگه نزن ارکیده جون ، نذار زندگیت به اینجور مسائل گره بخوره .
ایشالا که قبووولی
بابا..... واقعا سخت میگیرین شما....یکی منه بدبختو بگه که اگه قبوول نشم باید برم سربازی...اینجست که باید بگی وا مصیبتاااااااااااااااااا
من ترجیح میدادم برم سربازی کلی دوست اونجا پیدا کنم تا یه سال دیگه علاف و بیکار بشینم ته خونه....ساعت ها و روزها رو بشمارممن که دارم کم کم ای لشگر صاحب زمانو میخونم اماده خدمت رفتن بشم
من ترجیح میدادم برم سربازی کلی دوست اونجا پیدا کنم تا یه سال دیگه علاف و بیکار بشینم ته خونه....ساعت ها و روزها رو بشمارم
اشکال نداره اونم یه جورشه....یه زندگیه متفاوته.....مکان جدید...آدم های جدید....2 سال چهار صبح بیدار شدنو ترجیح میدی
ایشاله که تعبیرش برعکسهمن خواب دیدم قبول نشدم،کلی تو خواب گریه کردم،ادامشم وقتی بیدار شدم...........حالم خیلی بده..چرا نمیزنن پس
(آيا بتهايِ بي ارزش بهترند يا كسي كه دعاي مضطر و درمانده را به اجابت مي رساند و گرفتاري و بلا را برطرف مي كند؟
اشکال نداره اونم یه جورشه....یه زندگیه متفاوته.....مکان جدید...آدم های جدید....
ایشاله که تعبیرش برعکسه
ایشاله که قبولی شک نکن....کجا مجاز شدین مرحله اول؟نه ه ه ه ه ه ه خدا نمیتونم
ایشاله که قبولی شک نکن....کجا مجاز شدین مرحله اول؟