mahtab_chem
عضو جدید
وااااااااااااای این که کلا آدمو ناامید میکنهسیستم تخمین رشته محل های دارای شانس قبولی
http://92.242.195.129/Sanjeshserv_Arshad_Prediction92/Index.aspx
وااااااااااااای این که کلا آدمو ناامید میکنهسیستم تخمین رشته محل های دارای شانس قبولی
http://92.242.195.129/Sanjeshserv_Arshad_Prediction92/Index.aspx
شهرستانا افزایش ظرفیت دادنبچه ها من فکر میکنم امسال ظرفیتا خیلی هم بالا نرفته. اگرم بالا رفته برای شهرستانها بوده نه دانشگاههای خیلی خیلی معتبر مثلا شهر تهران
نتيجه در دوره هاي غير روزانه | رتبه داوطلب در غير روزانه | نتيجه در دوره روزانه | رتبه کل داوطلب بدون سهميه | رتبه کل داوطلب در سهميه | نمره کل | کد ضريب |
مجاز | 449 | مجاز | 462 | 449 | 5489 | 1 |
نمره به درصد | نام درس |
سفيد | زبان عمومي وتخصصي |
۱۱/۹۰ | انتقال حرارت 1و2 |
۴۰/۰۰ | ترموديناميك |
۱۶/۶۷ | مكانيك سيالات |
سفيد | كنترل فرايند |
۲۴/۵۶ | انتقال جرم وعمليات واحد1و2 |
۶۸/۸۹ | طرح راكتورهاي شيميايي |
۵۱/۶۷ | رياضيات /كاربردي -عددي / |
سلام. به نظر من بستگی به گرایش داره.سلام دوستان
به نظر شما دانشگاه تربیت مدرس بهتره یا امیر کبیر؟؟
علوم و فنون تهران چطوره؟؟
سلام. انرژی والا من شنیدم زیاد جالب نیست. البته واسه کار و اینا.سلام عزیزان.واسه دکترا خوندن فرق میکنه چه گرایشی خونده باشی؟
من با 196 چی بزنم؟بنظز شما انرژی شریف میارم؟
اونایی که اطلاعات دارن راجع به گرایش و دانشگاه لطفا در اختیار ما قرار بدن
مرسی از پاسخت.شما چیکار کردی؟کجارو میزنی؟سلام. انرژی والا من شنیدم زیاد جالب نیست. البته واسه کار و اینا.
واسه دکترا هم گرایشی بهتره که بتونید مقاله زیاد بدید... مثل ترمو، یا پیشرفته. گرایشهای دیگه رو زیاد نمیدونم چجوریه واسه مقاله کار کردن و مقاله دادن.
به هر حال اونی که بشه بیشتر روش کار کرد بهتره.
مهندسای گل به نظرتون من چی بزنم ؟بارتبه 495 تبریزو سهند فقط مد نظرمه
طراحی فرایند ، جداسازی و بقیه گرایشها اگه دوس داری
ولی این دوتا اولی بهتره بنظر من
رتبه با سهمیه!راستی رتبه بدون سهمیه رو برا انتخاب گرایش در نظر بگیریم یابا سهمیه چه جوریاس؟
بچه ها به نظرتون شبانه بابل یا روزانه بابلسر؟؟؟؟رتبه ام 893.کدومو اول بزنم؟؟؟؟گیج شدم. تو پرانتز (خودم ساکن بابل.فاصله تا بابلسر 30 دقیقه.بابلسر 3 ساله رشته ما رو زده و دکتری رشته ما رو نداره.بابل دکتری رشته ما رو دکتری هم داره.))چه کار کنننننننننم؟؟؟
اردبیل دانشگاه بدی نیس فکر کنم دانشگاش تیپ 3 باشه.دانشگاه اردبیل چطوره شرایط تحصیلیش؟
روزانه سهند صنایع غذایی میارم؟
هستی خانوم امسال حتما میاری. چون ظرفیتا امسال فوق العاده رفته بالا روزانه شبانه 1334 نفر میگیره امسال نسبت به پارسال نزدیک به 300 نفر اضافه شدهبچه ها به نظرتون شبانه بابل یا روزانه بابلسر؟؟؟؟رتبه ام 893.کدومو اول بزنم؟؟؟؟گیج شدم. تو پرانتز (خودم ساکن بابل.فاصله تا بابلسر 30 دقیقه.بابلسر 3 ساله رشته ما رو زده و دکتری رشته ما رو نداره.بابل دکتری رشته ما رو دکتری هم داره.))چه کار کنننننننننم؟؟؟
هستی خانوم امسال حتما میاری. چون ظرفیتا امسال فوق العاده رفته بالا روزانه شبانه 1334 نفر میگیره امسال نسبت به پارسال نزدیک به 300 نفر اضافه شده
روزانه بزن خرجت کمتر بشه
دغدغه مالی نداشته باشی برای ارشد خیلی مهمه
بچه ها به نظرتون شبانه بابل یا روزانه بابلسر؟؟؟؟رتبه ام 893.کدومو اول بزنم؟؟؟؟گیج شدم. تو پرانتز (خودم ساکن بابل.فاصله تا بابلسر 30 دقیقه.بابلسر 3 ساله رشته ما رو زده و دکتری رشته ما رو نداره.بابل دکتری رشته ما رو دکتری هم داره.))چه کار کنننننننننم؟؟؟
تهرانم باز بستگی داره کدوم باشیفقط توی دانشگاه های تهران
اگه هزینه و شهریه برات مسئله ای نیست شبانه بابل بزن. کاتالیست 100 درصد قبولی ان شاء الله.جداسازیو نمیدونم.
بابلسرم اگه بخوای بدونی تو دفترچه زده کاتالیست اما مدرکش مهندسی شیمی خالیه. درسایی هم که تو بابلسر میدن تقریبا درسای فرآینده.
راستی بابل تا بابلسر یه ربع راه بیشتر نیستا.
بازم میگم اگه از بابت هزینه مشکلی نداری بابل بزن. و گرنه همون بابلسر بزن. البته مسلما قبل از اینا روزانه بابل هم میزنی.
راستی رتبه بدون سهمیه رو برا انتخاب گرایش در نظر بگیریم یابا سهمیه چه جوریاس؟
اگه هزینه و شهریه برات مسئله ای نیست شبانه بابل بزن. کاتالیست 100 درصد قبولی ان شاء الله.جداسازیو نمیدونم.
بابلسرم اگه بخوای بدونی تو دفترچه زده کاتالیست اما مدرکش مهندسی شیمی خالیه. درسایی هم که تو بابلسر میدن تقریبا درسای فرآینده.
راستی بابل تا بابلسر یه ربع راه بیشتر نیستا.
بازم میگم اگه از بابت هزینه مشکلی نداری بابل بزن. و گرنه همون بابلسر بزن. البته مسلما قبل از اینا روزانه بابل هم میزنی.
مرسی از پاسخت.شما چیکار کردی؟کجارو میزنی؟
نمیتونم بگم هزینه مهم نیست.اما مطمئنن روزانه باشم بهتره.اما میخوام ببینم می ارزه که هزینه دانشگاه شبانه رو بدم؟؟گیج شدم به خدا.اول که روزانه بابل میزنم.پاراسال روزانه بابل کاتالیست 744 گرفته بود.
برا دکترا باید سمت گرایشایی برید که دستتون واسه مقاله دادن باز باشهسلام عزیزان.واسه دکترا خوندن فرق میکنه چه گرایشی خونده باشی؟
من با 196 چی بزنم؟بنظز شما انرژی شریف میارم؟
اونایی که اطلاعات دارن راجع به گرایش و دانشگاه لطفا در اختیار ما قرار بدن