H_RZ
عضو جدید
چطوری سالار خوبی؟هر دوتاشو میاریخودمم فرآیند میخام ولی میگن سهندو نمیارم تبریزم معلو نیس خلاصه نا امیدم کردن زانوی غم بغل کردم والابخدا
چطوری سالار خوبی؟هر دوتاشو میاریخودمم فرآیند میخام ولی میگن سهندو نمیارم تبریزم معلو نیس خلاصه نا امیدم کردن زانوی غم بغل کردم والابخدا
نمیخام حرفت رد کنم اما باید بگم که با سواد لیسانس مخصوصا برا بچه هایی که از ریاضی فیزیک اینا فقط میشه مقاله علمی - ترویجی داد چون آنچنان با فرآیندهای شیمی اینا آشنایی ندارند.یه دلیل خیلی مهم برای اینکه معتقدم شبانه زیاد خوب نیست این هست که:
بجای این خرج گزافی که توی این دوسال ادم متقبلش میشه میتونه همین خرج رو برای ارتقا سوادش در نظر بگیره حالا می پرسین چجوری؟
همین پولی که شما میدین بابت شبانه بودن کنار میذارین و وقتی رفتین توی هر دانشگاهی روزانه درس خوندین با این پول میتونین توی زمینه های مختلف که میشه تحقیق و پژوهش کرد و نیاز به درامد داره اونجا پولتون رو خرج کنین و با این کار میتونین حتی رزومه خودتون هم قوی کنین . خیلی کارها ازمایشگاهی هستن وقتی شما این پول رو نگه داشتی برای اینجور کارا مسلما سواد شما بالاتر میره . و دانشگاه شما که به قول خودتون از قبلی پایین تر بوده میتونید اینجوری علمتون رو افزایش بدین.
میتونید با استادای بره از دانشگاههای دیگه در ارتباط باشین و بتونین مقاله های خوبی ارائه کنین که خودش ممکنه هزینه بر باشه .
البته من خودم هزینه شبانه ندارم و اصلا شبانه هم نمیزنم
چطوری سالار خوبی؟هر دوتاشو میاری
خخخخخ چه مثبت اندیشمن ی پیشنهاد دارم بچه ها
بیاین از الان رو مقاله نویسی کار کنیم. ی مقاله علمی - ترویجی هم تو اول کار بنویسیم خیلی خوبه و آروم آروم تو این کار خبره میشیم. صرف درس خوندن به درد نمیخوره
شما قبولی فقط زیاد فکرت مشوش میکنیخخخخخ چه مثبت اندیش
من هنوز مطمئن نیستم که قبول میشم شما میگید بیاید رو مقاله کار کنیم؟
آقا سالار کی گفته که نمیاری!!!!!! شما سهند وتبریز همه گرایشارو قبولی خیالت راحت.قبولیای پارسال نگا کن با 846 جداسازی سهند قبول شده یا 1014 ترموسینیتیک سهند قبول شدن.501 طراحی فرایند تبریز قول شده.مطمئن باش قبولی.من 770 شدم بهم گفتن جداسازی سهندو میارم.دیگه برسه به شما که رتبت بهتر ازمنه.خوبم شوما چطوری؟ والا چی بگم
آقا من هنوز واسم سواله اینکه زده مهندسی شیمی گرایش طراحی فرایند ولی پذیرش با عنوان مهندسی انرژی درسای طراحی فرایند خونده میشه ولی رو مدرک میزنن انرژی؟ آخرشم نفهمیدیم چیه این!!!
من فرآیند میخام جداسازیو محض تفریح میزنم انتخابام زیاد باشه گرایشای دیگه رو نمیزنمآقا سالار کی گفته که نمیاری!!!!!! شما سهند وتبریز همه گرایشارو قبولی خیالت راحت.قبولیای پارسال نگا کن با 846 جداسازی سهند قبول شده یا 1014 ترموسینیتیک سهند قبول شدن.501 طراحی فرایند تبریز قول شده.مطمئن باش قبولی.من 770 شدم بهم گفتن جداسازی سهندو میارم.دیگه برسه به شما که رتبت بهتر ازمنه.
نگران نباش قبولی صددرصد
صنایع غذایی امیر کبیر بزنم بهتره یا طرای فرایند به عنوان زیست پزشکیه مدرس؟ و یا نانو فناوری به عنوان زیست پزشکی علوم و فنون؟سلام. به نظر من بستگی به گرایش داره.
هر کدومشون یه چیزی میگن من رفتم مشاوره گفت دانشگا ه رو ول کن گرایش رو مد نظر قرار بدهسلام بروبچ! چه خبرا؟؟؟؟؟
من امروز رفتم مشاوره، گفت به نظر من اول شریف بعد تهران بعد شیراز و صنعتی اصفهان و امیر کبیر و علم وصنعت و تربیت مدرس همه دز یه سطحن! و البته تو بعضی گرایشا شیراز قوی تره! و اینکه طراحی فرآیند همون مهندسی شیمی پیشرفته یا انرژی هست که تو توضیحات نوشته! گفت اول طراحی فرآیند بزن بعد جداسازی بعد گاز بعد کنترل و بعد گرایشای دیگه! و گفت اصل حرفم اینه که اولویتت رو بزار رو دانشگاه نه گرایش! اینا حرفای مشاور بود. موفق باشید
واقعا هزینه شبانه اینقدر گرونه؟؟؟؟؟؟؟اقا هزینه شبانه دانشگاه های تهرانو دیدین؟رفتم سایت خواجه نصیر شبانش اگه مثلا 12 واحد بگیری میشه 3 ملیونو دویست!!! مسوولین رسیدگی کنن لطفا!!
صنایع غذایی امیر کبیر بزنم بهتره یا طرای فرایند به عنوان زیست پزشکیه مدرس؟ و یا نانو فناوری به عنوان زیست پزشکی علوم و فنون؟
توی سایت دانشگاها زده من خواجه نصیرو دیدم دیگه بقیرو بیخیال شدمواقعا هزینه شبانه اینقدر گرونه؟؟؟؟؟؟؟
راس میگه شبانه 2.5 به بالا میشهتوی سایت دانشگاها زده من خواجه نصیرو دیدم دیگه بقیرو بیخیال شدم
رشته بیوتکنولوژی جزو بهترین رشته ها تو دنیاست اما چون تو ایران هنوز جا نیفتاده متاسفانه جایگاهش پیدا نکرده و صد البته مسئولین آموزش عالی باید در وهله اول حمایت کنند.ممنون از همه اونایی که کمکم کردن. یه سوال دیگه.در رابطه با رشته بیوتکنولوژی اطلاعات دارین؟؟؟ برای من که گرایش لیسانسم طراحی فرایند بود سخت میشه؟؟؟
رشته بیوتکنولوژی جزو بهترین رشته ها تو دنیاست اما چون تو ایران هنوز جا نیفتاده متاسفانه جایگاهش پیدا نکرده و صد البته مسئولین آموزش عالی باید در وهله اول حمایت کنند.
متاسفانه دردی که ممالک جهان سوم با اون مواجهند اینه که وسیله ای یا رشته ای یا ابزاری قبل اینکه جا بیفته تو مملکتشون و فرهنگ استفاده ش بیاد خود ابزار یا رشته میاد و در نتیجه به اون صورت که باید ازش استفاده کرد و بهره برد نمیشه
اینجا باید دو چیز رو در نظر بگیرین یکی هزینه ای که برای دانشگاه شبانه باید پرداخت کنین و یکی هم علاقتونممنونم از شما.من با کلی مشاوره و فکر کردن تصمیم گرفتم اینطوری انتخاب کنم
1.روزانه بابل فرایند
2.روزانه بابل ترمو
3.روزانه بابلسر ترمو
حالا موندم تو انتخاب بعدیم روزانه بابل بیو بزنم یا شبانه بابل فرایندو ترمو؟؟؟؟
اینم اضافه کنم دانشگاه بابل تو رشته بیو خیلی قویه این جوری که شنیدم.حالا شما بگین من چه کار کنم؟؟؟
اینجا باید دو چیز رو در نظر بگیرین یکی هزینه ای که برای دانشگاه شبانه باید پرداخت کنین و یکی هم علاقتون
اگر براتون شرایط مالیش مشکلی نداره به نظرم شبانه رشته مورد علاقتون رو بزنین اما اگه شرایط مال واستون مهم باشه روزانه بیو رو برنین بهتره چون بیو هم رشته خیلی خوبیه
اینجور که از هزینه های شبانه میگن به نظرم زیاد نمی ارزه
صد در صد مشاورتون دانشگاه شیراز بوده...سلام بروبچ! چه خبرا؟؟؟؟؟
من امروز رفتم مشاوره، گفت به نظر من اول شریف بعد تهران بعد شیراز و صنعتی اصفهان و امیر کبیر و علم وصنعت و تربیت مدرس همه دز یه سطحن! و البته تو بعضی گرایشا شیراز قوی تره! و اینکه طراحی فرآیند همون مهندسی شیمی پیشرفته یا انرژی هست که تو توضیحات نوشته! گفت اول طراحی فرآیند بزن بعد جداسازی بعد گاز بعد کنترل و بعد گرایشای دیگه! و گفت اصل حرفم اینه که اولویتت رو بزار رو دانشگاه نه گرایش! اینا حرفای مشاور بود. موفق باشید
صد در صد مشاورتون دانشگاه شیراز بوده...
چون استادای ما هم خودشون هر دانشگاهی بودن میگفتن اوله تو ایران
ممنونم از شما.من با کلی مشاوره و فکر کردن تصمیم گرفتم اینطوری انتخاب کنم
1.روزانه بابل فرایند
2.روزانه بابل ترمو
3.روزانه بابلسر ترمو
حالا موندم تو انتخاب بعدیم روزانه بابل بیو بزنم یا شبانه بابل فرایندو ترمو؟؟؟؟
اینم اضافه کنم دانشگاه بابل تو رشته بیو خیلی قویه این جوری که شنیدم.حالا شما بگین من چه کار کنم؟؟؟
مرسیییییییییییییی...ایشالا شمام در هر زمینه ای که دوس دارین بهترین نتیجه رو بگیرینسلام، ترکوندیا! دستخوش! تبریییییییییک
انشالا همیشه موفق باشی
سلام مرسی...منم یه شما تبریک میگممم...افرین ....همکلاسیمم 79 شده ..میگما انتخاب رشته کردین ؟کجاهارو زدین؟سلام خیلی بهتون تبریک میگم
خیلی خوبه با دو ماه خوندن این رتبه را آوردید . من هم 80 شدم ولی خیلی خوندم قطعا با دو ماه نمیتونستم این رتبه را بیارم.
بازم تبریک میگم