چرا با احساسات ما بازی میکنیبچه ها جوابا اوممممممممممممممممممممممد
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
یا نه؟
شما با یزید نسبتی دارید؟من با موبایل اومدم دیدم متن بالارو یه لحظه زهلم ریختبامزه بودبچه ها جوابا اوممممممممممممممممممممممد
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
یا نه؟
چرا با احساسات ما بازی میکنی
سلام...بچه ها مطمعنید امروز جوابا میاد؟اخه جایی اعلام نکردن..
علوی فاضل معاون مرکز آزمون دانشگاه آزاد در گفتگو با خبرنگار دانشگاهی باشگاه خبرنگاران گفت: نتایج کارشناسی ارشد بعدازظهر امروز اعلام میشود اما ساعت دقیق آن مشخص نیست.سلام...بچه ها مطمعنید امروز جوابا میاد؟اخه جایی اعلام نکردن..
کنکور پردیسا چیه؟ بابا هموناکه شهریهشون دوبله؟
دوستان امشب چه اونایی که قبول بشن و چه اونایی که تو این مرحله اعلام نتایج قبول نشن در هر صورت میتونن انتخاب رشته مجدد داشته باشن...امیدوارم واسه معماری کد رشته محل های زیادی اضافه شده باشه
مجتبی علوی فاضل با بیان اینکه امکان انتخاب رشته جدید برای داوطلبانی که امشب با اعلام نتایج پذیرفته می شوند یا از ورود به دانشگاه باز میمانند، از فردا پنجشنبه امکان پذیر است، بیان کرد: این داوطلبان می توانند با انتخاب 20 رشته محل در رشته های جدید انتخابهای دیگری داشته باشند.
علوی فاضل یادآوری کرد: قبولی داوطلبانی که قصد دارند در انتخاب رشته مجدد شرکت کنند، لغو نمی شود و این بر عهده داوطلب است که برای ثبت نام کدام یک از پذیرش ها اقدام کند.
نکته مهمی بود که گفتم بزارم..چون بعد اعلام نتایج در همین مورد کلی سوال واستون پیش میومد...
سلام کجابیدید شما پس؟/ از هستی خبری نیست اقا من میگم نفراول رضا جون بعد هستی خانم بعدم خودتی از اخرم بخواین حساب کنین من خودم جا رزرو کردم اصلا نگرانی نیست میگم خوبه همه میگن قبولیم من که.... راسی الان اگه انتخاب رشته بزارن دوباره خب بعد اونودقت این تکیل ظرفیتش برا بهمن میشه دیگه درسته؟نکته خیلی خوبی بود رضا جون دستت درد نکنه...
این یعنی اینکه حتی در صورت قبولی میتونیم در انتخاب مرحله دوم هم شرکت کنیم و هر کدوم رو که خواستیم بریم برا ثبت نام.
درسته؟
سلام دوستان
راستی جدا از قبولی از وضعیت شهریه ها ( متغیر و ثابت ) خبر دارید ؟
من با قیمت سال قبل حساب کردم شیرین 10 تومن فقط و فقط شهریه در اومد !!!! میشه دقیقا 10 ماه حقوق من !!!!
سه ترم میشه هر ترم 1.700 ولی ترم اخر به خاطر پایان نامه میشه 3.5 ایناسلام دوستان
من با قیمت سال قبل حساب کردم شیرین 10 تومن فقط و فقط شهریه در اومد !!!! میشه دقیقا 10 ماه حقوق من !!!!
من که چشمم آب نمیخوره قبول شم ولی همه ایشالا قبولن غمت نباشه...سلام کجابیدید شما پس؟/ از هستی خبری نیست اقا من میگم نفراول رضا جون بعد هستی خانم بعدم خودتی از اخرم بخواین حساب کنین من خودم جا رزرو کردم اصلا نگرانی نیست میگم خوبه همه میگن قبولیم من که.... راسی الان اگه انتخاب رشته بزارن دوباره خب بعد اونودقت این تکیل ظرفیتش برا بهمن میشه دیگه درسته؟
فقط من موندم شما این ده تومنه چیجوری حساب کردی؟ حتی پردیسشم ده تومن نمیشه اگه ترمی بگی که کلا اشتباه حساب کردی اگه سرجمع هم حساب کرده باشی بازم میشه 8 نهایتش دیگهسلام دوستان
اخه دوست من همین 92 رفته شهریش شد سرجمع 1.700 که میگفت 70 تومن اضافی گرفتن توترم اول بابت چی رو نیدونم فکرکنم همون برا پول چایی بوده ولی شما یه سر به تاپیک شهرریه هم بزنین من اونجا هم نظرای بفیه بچه هارو که دانشجوی ارشد ازاد بودنو خوندما همین مقداری که گفتم پرداخت کردن حالا شما دوست داری ده تومن بدهعزیز جان 1150 ثابت هر ترم ضرب در 4 + 6 ضرب در 450 ( پروژه ) + 26 ضرب در میانگین 90+70 میشه همون حدودا ( البته یه 60 تومن هم پول چایی عمو جاسبی و بقیه ) !!!