با سلام،لطفا نرم افزار Rational Rose را در صورت امکان قرار بدید.
سلام كسي نرم افزاري سراغ داره كه بشه باهاش سي دي قفل دار رو كپي كنيم تو هارد؟
سلام
لطفآ لینک دانلود آخرین ورژن نرم افزار hot spot shield رو قرار بدین.متشکرم
سلام[h=1] نرم افزار SQL Server[/h]البته ماله 2012 هستمن به microsoft slq server 2008 نیاز دارم! نسخه ای ک رو سیستم خانگی و بدون شبکه نصب شه!
design expert نسخه جدیدش رو می خواستم!! اگه لطف کنین آپلودش کنین ممنون می شم. با تشکر بعد از ارسال لینک!!
سلام کسی در مورد برنامه Low Level Fromat چیزی می دونه؟
من توی هاردم عکسهای خصوصی دارم،میخوام هاردم رو عوض کنم،با چه برنامه ای می تونم بطور کامل هاردم رو پاک کنم؟
دیگه اینکه هم میگن برنامه ای هست که بطور هاردو پاک می کنه و از طرف دیگه می گن برنامه ای هست که حتی اگه هارد صدمه فیزیکی دیده باشه میشه اطلاعات رو برگردوند!! تکلیف ما چیه آخر؟
میشه یا نمیشه،اگه میشه بطور کامل پاک کرد با چه برنامه ای و
اگه میشه بطور کامل برگردوند با چه برنامه ای؟!
سلام
نرم افزار اینترنت دانلود منیجرو نصب کردم حالا لاینسس میخواد راه حلی دارید که من لاینسس نخرم و بتونم ازش استفاده کنم؟؟فوریه فوریه کمـــــــــــک
مرســــــــــــــــــیباید کرکش کنی میتونی کرک مخصوص نسخه خودت رو پیدا کنی یا اینکه این نسخه که من گذاشتم رو نصب کنی و کرکش که همراهش هست رو اجرا کنی!
موفق باشی!
فعال سازی ویندوز ۷ از طریق Windows Loader v2.2سلام
من یه نرم افزار کرک ویندوز 7 میخوام
البته خودم شش هفت تا از اینترنت دانلود کردم اما جواب نمیدن
ممنون میشم کمکم کنید
سلام
Supported operating systems
•Windows 7 Ultimate
سلام دانلود این لینکو امتحان کنید...سلام لطفا یک نرم افزار آنتی ویروس مناسب و قابل نصب در ویندوز xp 2 و 32 بیتی معرفی کنید، هر آنتی ویروسی نصب می کنم خطا میدهد و چه آنتی ویروسی مناسب؟ تشکر
سلام لطفا یک نرم افزار آنتی ویروس مناسب و قابل نصب در ویندوز xp 2 و 32 بیتی معرفی کنید، هر آنتی ویروسی نصب می کنم خطا میدهد و چه آنتی ویروسی مناسب؟ تشکر
سلام فکر کنم freegate جوابگو باشه (fg)ba salam khedmate dostane gerami. mishe ye filter shekean kheyli ghavi baraye youtube moarefi konid?