vahid69hr
عضو جدید
ممنون ولی این که پسوندش جار هست من خودم پیدا کردم و روی ویندوز 7 تست شده و کار میکنه هر کی خواست به ایمیلم پیام بده تا براش بفرستم
vahid69hr@yahoo.com
vahid69hr@yahoo.com
ممنون ولی این که پسوندش جار هست من خودم پیدا کردم و روی ویندوز 7 تست شده و کار میکنه هر کی خواست به ایمیلم پیام بده تا براش بفرستم
vahid69hr@yahoo.com
سلام میخواستم بدونم نرم افزاری که بتونه قسمتهای صدا را با هم تفکیک کنه یعنی مثلا صدای خواننده رو از آهنگ حذف کرد یا یک صدای مشخص را از روی یک کلیپ صوتی حذف کرد؟
ببخشید من نرم افزار Adobe_After_Effects_CS5.5_v10.5رو لازم دارم اما نسخه 32 بیتیش رو و هر جا گشتم نبود فقط 64 بیتیش هست می خواستم بدونم نسخه 32 بیتیش هم وجود داره یا خیر؟
سلام به دوستای خوبم. لینک دانلود آنتی ویروس نود32 یا کسپرسکی رو اگه ممکنه برام بذارید البته ویندوزxp.ممنونم.
سلام به دوستای خوبم. لینک دانلود آنتی ویروس نود32 یا کسپرسکی رو اگه ممکنه برام بذارید البته ویندوزxp.ممنونم.
سلام
یه نرم افزاردانلود میخوام که قابل برنامه ریزی باشه..مثلا بشه بهش گفت یه لینکو ساعت 3دانلود کن!!
ممنون
سلام
یه نرم افزاردانلود میخوام که قابل برنامه ریزی باشه..مثلا بشه بهش گفت یه لینکو ساعت 3دانلود کن!!
ممنون
کسی جیزی نمیدونه؟؟سلام
من دنبال NI DAQmx Driver هستم. همین طور Measurement and Automation Explorer(MAX)
کسی میتونه کمک کنه؟
سوالت چیه؟سلامممممممممممم دوستان کسی الان ان نیست؟
ی سوال درباره ایدی دارم کی میتونه کمکم کنه؟
سلام دوست عزیزسلام دوستان
اگه کسی درمورد uxlaunch یه توضیح مختصر بهم بده ممنون میشم.
سلام دوستان
من به نرم افزاری نیاز دارم که هر یوزرنیم و پسوردی که از طریق مرورگر های ویندوزم وارد میشه، در خودش سیو کنه نشون بده که کدوم پسورد متعلق به کدوم یوزر هست یا حداقل ساعت ورود پسورد را بزنه.
مرسی، موفق و پیروز باشید.
سلام
کسی یه نرم افزار میشناسه که فایل هایی با فرمت ACT رو باز کنه یا اونارو تبدیل کنه به mp3 (فایل های ACT فایل هایی هستند که با mp3 player ضبط می شن یه نوع فایل صوتی فشره هستند)
ممنون می شم کمکم کنید خیلی گشتم نتونستم پیدا کنم.
سلام عزیزم باید از convertor استفاده کنی من طxilisoft رو ترجیه میدم