نظرت در مورد آدمايي كه خودشون نميتونن تصميم بگيرن چيه؟

khanom-mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
همش به خانواده بستگی داره..چون شخصیت ادم اعتماد به نفس واحساس مسئولیت و... تو خونه وخانواده شکل میگیره..وقتی تو خانواده به دلیل اینکه فکر میکنن طرف بچه هست یا نمی تونه از پس کار بر بیاد هیچ مسئولیتی بهش نمیدن...نتیجش می شن ادمایی که ما دایم دربارشون حرف می زنیم!!

دقيقا شما داريد ميرسيد به اون چيزي كه من ميگم.

Mehdi.A

عضو جدید
راستش من به واسطه کارم عادت دارم برای همه چیز یک تعریفی داشته باشم.
به نظر من سن یعنی میزان کارکرد بدن.
عقل یعنی قدرت استنتاج و تحلیل مغز (بخشی از بدن).
و تجربه یعنی تعدادی خاطره که بواسطه اهمیت زیادشان (در موضوعات مختلف) ملکه ذهن شده اند

Mehdi.A

عضو جدید
نه درست منظور من سن و عقله

بر عكس شما من بر اين عقيدم كه عقل آدما هميشه نشون دهنده تجربشون نيست گاهي آدما

انقدر در اطراف خودشون مورد هاي زيادي ديدن كه خيلي پخته تر از سنشون نشون ميدن اينطور

نيست؟

نشد یک روز از عمرم بگذره و یه چیز جدید توی این دنیا نبینم. نشد یک روز از عمرم بگذره و چیزی از گذشته ها (تجربه ها، خاطره ها) به خاطر نیارم. من فکر می کنم، آدمها به حکم زنده بودن، تجربه می کنند.

kad19612

عضو جدید
ولی خیلی به ندرت هم پیش میاد که قردی در شرایط خانوادگی مناسبی که شما مد نظرتون هست قرار نگیه ولی فردی بشه که اصلا آذم نمیتونه فکرشو کنه فردی با استقلال طلبی و دهن پویای فوق العاده

Mehdi.A

عضو جدید
shiver98 عزیز:
من برنامه نویس هستم. اصلا هم فوضولی نبود.

khanom-mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نشد یک روز از عمرم بگذره و یه چیز جدید توی این دنیا نبینم. نشد یک روز از عمرم بگذره و چیزی از گذشته ها (تجربه ها، خاطره ها) به خاطر نیارم. من فکر می کنم، آدمها به حکم زنده بودن، تجربه می کنند.

ولي به عقيده من هر چيزي با تجربه بدست نمياد چون اونوقت سن آدما مجال نميداد درسته؟

Mehdi.A

عضو جدید
ولي به عقيده من هر چيزي با تجربه بدست نمياد چون اونوقت سن آدما مجال نميداد درسته؟

کاملا درسته،،، اصلا با تجربه چیزی بدست نمی آید.
راستش به جایی رسیدیم که من خیلی دوست دارم (تفکیک).
بدن (یک ماشین) کار می کند، تجربه (محصول زندگی و کار بدن) تولید می شود، عقل (بازار زندگی) تحلیل می کند (انبار کردن، گذر کردن، بررسی کردن، فروختن). هر یک از این تصمیمها باعث می شود تا ما آدمی را، زرنگ، بی عرضه، زیرک و یا بد جنس بنامیم.

"Pejman"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی گیاهان دارویی
از چه نظر اينو ميگيد كه كسي كه نمیتونه تصمیم بگیره برای خودش همیشه ناموفق نيست؟

ميشه منظورتونو واضح تر بگيد؟

خوب خیلیا هستند که از هوششون هماستفاده می کنن. در بیشتر موارد فرد ناموفق هست اما بعضی هاشون واقعا باهوش هستند. اگر به کسی از کودکی پر و بال داده بشه خوب مطمئنا وقتی بزرگتر شد همیشه موفق میمونه... مثلا یک مبصر کلاس و یک دانش آموز عادی کلاس رو در نظر بگیر... متوجه میشی کدومشون سر زبون دار تر هستند. البته این گفته همیشه صادق نیست. ولی عوامل زیادی هستند که باعث می شوند فرد چه شکلی بشه .. جامعه به نظر من 20 درصد ولی خانواده 90 درصد .. موافقید ؟

kad19612

عضو جدید
به نظر من اگه ادما اینطوری که میکم باشن خیلی خوبه
اينگونه باش:شاد اما دلسوز...ساده اما زيبا...مصمم اما بي خيال...متواضع اما سربلند...مهر بان اما جدي...سبز اما بي ريا...عاشق اما عاقل

Mehdi.A

عضو جدید
ولی خیلی به ندرت هم پیش میاد که قردی در شرایط خانوادگی مناسبی که شما مد نظرتون هست قرار نگیه ولی فردی بشه که اصلا آذم نمیتونه فکرشو کنه فردی با استقلال طلبی و دهن پویای فوق العاده

از این حرف بوی جبر و عدم اختیار می آید که من دوست ندارم.
کم کم داریم به اینجا می رسیم که توانایی ذهن انسان وابستگیهایی هم به محیط دارد. محیط علاوه بر تاثیرات منفی می تواند تاثیرات مثبتی هم داشته باشد. همین که الآن داریم درمورد این موضوع صحبت می کنیم، نوعی تاثیر مثبت گرفتن از محیط است.
به نظر من فردی با تربیت نادرست، می تواند در ادامه زندگی خود به فرد موفقی تبدیل شود. البته از لحاظ آماری فرمایش شما درست است. ولی از نظر امکان، حرف من هم درست است.

khanom-mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
کاملا درسته،،، اصلا با تجربه چیزی بدست نمی آید.
راستش به جایی رسیدیم که من خیلی دوست دارم (تفکیک).
بدن (یک ماشین) کار می کند، تجربه (محصول زندگی و کار بدن) تولید می شود، عقل (بازار زندگی) تحلیل می کند (انبار کردن، گذر کردن، بررسی کردن، فروختن). هر یک از این تصمیمها باعث می شود تا ما آدمی را، زرنگ، بی عرضه، زیرک و یا بد جنس بنامیم.

پردازش دادت در اين مورد 20

اما فلو چارت تصميم گيري اشتباهه

متوجه نشدم اصلا چي روميخواييد برسونيد؟

عقل=هر چي سن بالاتر ميره پخته تر ميشه يا هميشه اين مورد جواب نميده؟

kad19612

عضو جدید
اگه با احتمال بررسی کنیم احتمال خیلی چیزها ممکنه پیش بیاد که فرد در شرایطی که هست چه شخصیتی داشته باشه و به وجود بیاد

khanom-mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خوب خیلیا هستند که از هوششون هماستفاده می کنن. در بیشتر موارد فرد ناموفق هست اما بعضی هاشون واقعا باهوش هستند. اگر به کسی از کودکی پر و بال داده بشه خوب مطمئنا وقتی بزرگتر شد همیشه موفق میمونه... مثلا یک مبصر کلاس و یک دانش آموز عادی کلاس رو در نظر بگیر... متوجه میشی کدومشون سر زبون دار تر هستند. البته این گفته همیشه صادق نیست. ولی عوامل زیادی هستند که باعث می شوند فرد چه شکلی بشه .. جامعه به نظر من 20 درصد ولی خانواده 90 درصد .. موافقید ؟

دقيقا همينطوره

Mehdi.A

عضو جدید

راستش 20 را با 90 جمع کردم (چند بار) شد 110، که یه کم عجیب بود (شوخی)
با کلیت حرفت موافقم. ولی با جزئیات کمی مشکل دارم. خانواده تاثیر زیادی روی زندگی یک فرد دارد (در شرایط عادی). همیشه می توان یک اشتباه را اصطلاح، و به اشتباهی ادامه داد. فرد می تواند نحوه مواجهه با مشکلات، کشف مشکلات (به خصوص مشکلات شخصی و شخصیتی) را یاد بگیرد. همانطور که از ظاهر این موضوع برمی آید، کمی در ارتباط با روانشناسیست. شما که انتظار ندارید خانواده ها چنین گرایشات تخصصی در فرزندان ایجاد کنند؟

Mehdi.A

عضو جدید
پردازش دادت در اين مورد 20

اما فلو چارت تصميم گيري اشتباهه

متوجه نشدم اصلا چي روميخواييد برسونيد؟

عقل=هر چي سن بالاتر ميره پخته تر ميشه يا هميشه اين مورد جواب نميده؟

به نظر من عقل یک قوه پردازشی ثابت است که در همه آدمها یکسان و مشابه است. آنچه موجب تفاوت آدمها می شود، سوختیست که به عقل داده می شود، یعنی همان تجربه که در آدمهای مختلف، متفاوت است. شاید بتوان به این قوه یکسان، سوخت مشابهی رساند تا عملکرد مشابهی داشته باشد (اگر ممکن باشد، شما استقبال می کنید؟)

khanom-mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
راستش 20 را با 90 جمع کردم (چند بار) شد 110، که یه کم عجیب بود (شوخی)
با کلیت حرفت موافقم. ولی با جزئیات کمی مشکل دارم. خانواده تاثیر زیادی روی زندگی یک فرد دارد (در شرایط عادی). همیشه می توان یک اشتباه را اصطلاح، و به اشتباهی ادامه داد. فرد می تواند نحوه مواجهه با مشکلات، کشف مشکلات (به خصوص مشکلات شخصی و شخصیتی) را یاد بگیرد. همانطور که از ظاهر این موضوع برمی آید، کمی در ارتباط با روانشناسیست. شما که انتظار ندارید خانواده ها چنین گرایشات تخصصی در فرزندان ایجاد کنند؟

با حرفتون موافقم اما كليت نداره چون بعضي از خونواده ها طوري فرزنداشونو تربيت كردن كه فرزند

با سن بالايي كه داره اما هنوز استقلال فكري رو پيدا نكرده چون خونواده اونو به خودشون وابسته

كردن اون شخص با سن بالايي كه داره هنوز فرق خوب و بد رو نميدونه.

Mehdi.A

عضو جدید
با حرفتون موافقم اما كليت نداره چون بعضي از خونواده ها طوري فرزنداشونو تربيت كردن كه فرزند

با سن بالايي كه داره اما هنوز استقلال فكري رو پيدا نكرده چون خونواده اونو به خودشون وابسته

كردن اون شخص با سن بالايي كه داره هنوز فرق خوب و بد رو نميدونه.

خانوم مهندس اینکه دقیقا حرف بنده بود.

khanom-mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به نظر من عقل یک قوه پردازشی ثابت است که در همه آدمها یکسان و مشابه است. آنچه موجب تفاوت آدمها می شود، سوختیست که به عقل داده می شود، یعنی همان تجربه که در آدمهای مختلف، متفاوت است. شاید بتوان به این قوه یکسان، سوخت مشابهی رساند تا عملکرد مشابهی داشته باشد (اگر ممکن باشد، شما استقبال می کنید؟)

شما اسم از تجربه مياريد ولي من تا حدودي اين قضيه رو قبول دارم درسته آدماي مسن تر به

لحاظ عمري كه گذروندن تو زندگيشون با تجربه ترن اما گاهي اين عقيده صادق نيست.

شايد شما تا الان با افرادي كه سن بالايي دارن اما راه رو اشتباه ميرن و عقلشون به سنشون

نميخوره بر خورد نداشتد اما به نظر من اين قضيه توي هر فردي متفاوته چون در بعضي از موارد

يك فرد با اينكه سن پاييني داره اما هم سطح شخصي كه مثلا 10 سال ازش بزرگتره صحبت

ميكنه.

Mehdi.A

عضو جدید
فکر نمی کنید سوخت عقل این دو تیپ آدم (که همان تجربه هایشان در طول زندگی شان بوده)، با یکدیگر متفاوت است؟

khanom-mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
فکر نمی کنید سوخت عقل این دو تیپ آدم (که همان تجربه هایشان در طول زندگی شان بوده)، با یکدیگر متفاوت است؟

درسته ولي فرقشون در اينه كه شخس اول از راه تجربه به چيزهايي رسيده اما شخس دوم از

اطرافيان به اين نتيجه رسيده.

Mehdi.A

عضو جدید
من به چیزهایی که از اطرافیان به دست می آیند هم، می گویم تجربه.
شاید از اینجا به بعد کمی نظرات مبتنی بر طرز تفکر شخصی باشد.

Mehdi.A

عضو جدید
اینجا تهران... باشگاه مهندسان ایران... ساعت 4:43 دقیقه سحرگاه ...
موافقید بقیه بحث را بگذاریم برای یک وقت دیگر؟

rosemehr87

عضو جدید
به نظر من این افراد اگه به یه جایی برسند فقط به خاطر تصمیم اون فردیه که بهش تکیه کرده بودند
ولی اگه یه روزی اون فرد نباشه روزه مرگه اون آدمه:gol:

rosemehr87

عضو جدید
ساز مخالف میزنی
حرف از عواطف میزنی:biggrin:

تو چرا همیشه فاز منفی میزنی
من هیچ وقت سازمخالف نمی زنم من که شادمهر نیستم
آخه به نظرتون کسی که یه عمر مامان جونش یا هر کسی دیگه براش تصمیم می گرفته حالا بتونه بدون مامانش یه پیرهن برای خودش بخره
اگرم بخواد این کارا انجام بده افتضاح ترین چیز موجود را انتخاب می کنه
این افرادم باید یکی بهشون کمک کنه تا نجات پیدا کنند وقتی هم نجات پیدا کردند به اون فردی که نجاتشون داده وابسته می شند:gol: