kiya noruzi
عضو جدید
مگم چرا بعضي ها روشون نميشه بگن نماز خونيم
آيانماز نخواندن از خواص مدرنيته است؟
مگم چرا بعضي ها روشون نميشه بگن نماز خونيم
اصلا به نظر من این چیزا کاملا شخصییه. به کسییم ربطی نداره که کی چی کار می کنه... و لی اینکه شما میگین بعضی ها روشون نمی شه باید بگم واسشون متاسفم که خودشون واسه خودشون اهمیت قائل نمی شن... موضوعه جالبی رو مطرح کردین.
به نظر من خدا فقط یه زبون و انتخاب کرد برای اسلام ....اونم با دلایلدرسته
من حرف الهه رو قبول دارم
نماز فقط یه راه واسه حرف زدن با خدا . پیامبر چون عرب بوده نماز عربی شده . حالا ما که فارسیم چرا عربی؟ چرا تقلید کورکورانه ؟
وقتی خیلیا معنی کلماتش رو هم نمیدونن چرا باید بزور نماز بخونن ؟
خیلیا هستن که نماز نمیخونن ولی خدا همیشه کمکشون می کنه و همیشه هم به طریق خودشون شکرگذارن
حالا اون یه مثال بود که زدمبه نظر من خدا فقط یه زبون و انتخاب کرد برای اسلام ....اونم با دلایل
بعد
خوندن نماز اونم به یک زبون می تونه یه وحدت ایجاد کنه
یه وحدت بین همه ی مسلمونای دنیا
تا با همون زبون بتونن با همدیگه ارتباط برقرار کنن
حالا این کوتاهی از ما و گذشتگان ما بوده که این زبون و نرفتیم یاد بگیریم
این اسمش تقلید کور کورانه نیست
فقط وحدتیه بین همه ی مسلمونای دنیا
مسلما باید یه زبون مشترک داشته باشن
شما خیلی راحت می تونی معنی جملاتی که در نماز گفته میشه رو تو کتابای مختلف پیدا کنی
اگه می خوای من خودم همین جا برات بگم
در مورد قسمت آخر حرفاتم این و بگم که :
خدا خودش گفته که مهربان ترین مهربان هاست
همیشه بنده هاش و دوست داره
حتی اگه خطاهای زیادی انجام داده باشن
همون خدا به تو گفته که روزی 17رکعت براش نماز بخون
این ماها هستیم که هر روز یه فتوای جدید صادر می کنیم
امروز نماز خوندنمون و قطع می کنیم
فردا هم با چهار تا دلیل دیگه هر چی تهش مونده رو به قراموشی میسپاریم
طوری که به بچه هامون دیگه هیچی نمی رسه و به طور کل اعتقادشون از بین می ره
(ناراحت نشید.....شخصی بود.)
تو نماز رو بخون بدون مهر بخون.اصلا هر جور که می خوای بخون.اما بخونحالا اون یه مثال بود که زدم
میدونم واسه وحدته
ولی با خیلی از فتواهایی که بعدا داده شده نماز رو سخت کردند . حتی به حدی که خیلی از جوونای امروزی ازش زده شدند .
بنظ من اگه سخت گیری نباشه خیلی قشنگتره
مگه هدف حرف زدن و راز و نیاز با خدا نیست ؟ پس چرا میگن حتما باید روی مهر نماز خوند؟!
نمیگم ما داریم کار اشتباهی میکنیم ولی این یعنی فقط ما کارمون دسته ؟ فقط ما بهشتی هستیم ؟ سنی هایی که روی مهر نماز نمیخونند همه جهنمی هستند ؟
خود پیامبر و اما علی روی مهر نماز نمیخوندند! اینم فقط یه مورد از مواردی بود که بعد از پیامبر رایج شده .
هر هر جوری خواسته تغییر داده و فتوا داده . من یه چیزایی شنیدم در مورد آداب وضو و نماز که اگه بگم همتون خندتون میگیره . اینا مسخره گرفتن نمازه . فقط همین ...
صبح كه بلند ميشي به پدر و مادرت صبح بخير نگو.برات كاري ميكنند تشكر نكن.دوستت رهمينطور سركارت همينطور،دانشگاه و...... چي ميشه.حال نميده نه؟از فرداش هيشكي بهت نگاه نمي كنه.بايد به زبون بياري كه فهميدي وگرنه كه نميكنند.ولي چطور توقع داري كه همه نوع نعمت رو بهت داده ولي تشكر نكني.معني نماز چيه جز تشكر و سپاس.جز سلام واحوال پرسي باخدا.دوروبرت رو نگاه كن ببين به بعضي اوني رو كه داري نداده اما چه جوري باهاش بخاطر نداده هاش حال ميكنن.يه صحبت برادرانه نمازت رو ترك نكن.من قبلن نماز میخوندم خیلی منظم
ولی بعد یه مدت دیدم از این جملاتی که میگم خوشحال نمیشم
راضی نیستم
بعد یه مدت فارسی خوندم
باز دیدم درست نمیشه حسم
الان دیگه نمیخونم
ولی با خدا حرف زیاد میزنم
شکر یا گله
میدونین به نظر من این نمازی که میگن حالا بیاین این چند تا رو بگین و رو به این طرف و .... یه جور تشریفاته
حالا یکی تو همین قالب تعیین شده واقعا با خدا حرف میزنه یکی به این فکر میکنه که بعد نماز کدوم لباسو بپوشم
من اعتقادی به یک قالب خاص ندارم
ممنون میشم نظراتتونو بشنوم
صبح كه بلند ميشي به پدر و مادرت صبح بخير نگو.برات كاري ميكنند تشكر نكن.دوستت رهمينطور سركارت همينطور،دانشگاه و...... چي ميشه.حال نميده نه؟از فرداش هيشكي بهت نگاه نمي كنه.بايد به زبون بياري كه فهميدي وگرنه كه نميكنند.ولي چطور توقع داري كه همه نوع نعمت رو بهت داده ولي تشكر نكني.معني نماز چيه جز تشكر و سپاس.جز سلام واحوال پرسي باخدا.دوروبرت رو نگاه كن ببين به بعضي اوني رو كه داري نداده اما چه جوري باهاش بخاطر نداده هاش حال ميكنن.يه صحبت برادرانه نمازت رو ترك نكن.
خدا خودش ازت خواسته که اون طوری باهش صحبت کنی و ازش تشکرببینید متوجه نشدین
من میگم با خدا حرف میزنم
تشکر هم میکنم
حالا این در قالب اون 17 رکعت نیست
من کوچیک شخصیته فهیمی مثل شما هم هستمتو هر چی میخوای میگی بعدش هم میگی حالا ناراحت نشو ؟؟؟؟؟
من دیگه ترجیح میدم از این بحث خارج بشم
من کوچیک شخصیته فهیمی مثل شما هم هستم
الهه جان شرمنده
بی سوادی از منه
من خودم هنوز درست صحبت کردن و بلد نیستم بعد به این و اون گیر میدم که روابط عمومیتون خوب نیست
یکی باید به خود من راجع به نماز گیر بده
همیشه فکر کردانام و می ذارم موقع نماز
خدایی تو که نمی خونی پیش خدا از ماها عزیزتری
من نخونم بهتره
این طوری لااقل به خدام احترام گذاشتم
تو هم این جا بیا ....ناراحت نشو
فهم و شعور من همین قدره
دیگه از این بیشتر نمیشه از من انتظار داشت
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
نرخ جدید نماز و روزه! | گفتگوی آزاد | 17 | ||
T | نماز ما : ایاک نعبد الدیوار و ایاک نستعین | گفتگوی آزاد | 39 | |