به به آخر شرف یاب شدین به تاپیک ... والا منم اسمشو توجه نکردم اسم نداره دیگه اونجا جزو غدیر میشه دیگه..چقدر عکسها قشنگ بود .
هوس کردم برم پیاده روی ساحلی ، از اسکله تا بازار ماهی فروشا، رو سکو ها ، وسط اون موجها
امسال بچه های زیبا سازی فضای شهری بندر اِلِمانهای شهری خیلی زیبای رو طراحی کردند و در سطح شهر قرار دادند و تو نوروز مردم رو سورپزایز کردند .
یعنی خودم که سورپرایز شدم.
اِلمانها هم خیلی با فرهنگ منطقه ی آب و هوای و آداب رسوم هم خوانی داشت.
خیلی خوب بود. تونستید عکسهاش رو هم بزارید ، اِلمان لک لکهای روبروی ستاره،بادگیر ساعت سینی سنتر، بادگیر ورودی شهر،اِلمان ماهی سمت ساحلِ بین غدیر و هتل هرمز رو چی می گن ؟؟و ...
هر کدومش زیبای خودش رو داره اما بادگیر ورودی شهر خیلی زیباست.
دیگه تکرار نمی شه برای تشکر از عکسها اومدمبه به آخر شرف یاب شدین به تاپیک ... والا منم اسمشو توجه نکردم اسم نداره دیگه اونجا جزو غدیر میشه دیگه..
به سلامتی بندر که میگن دیگه بارونه
نه اواخر هفته اعلام بارندگی کرده .... الانم شبکه استانی خیلی تاکید کرد برنامه شو بندر قشم برگزار میشد محمد عوض پور مجری شدیدن چند بار تاکید کرد که مهمونای عزیز نوروزی حواستون باشه موج دیگه باروندگی در راهه مثل دفعه قبل نشه .....دیگه تکرار نمی شه برای تشکر از عکسها اومدم
دیگه بارون؟
بارون بند اومده خیالتون راحت ،باید بگید دیگه شرجی، چون کم کم صدای پاش میاد وقتی بیرون سر می زنیم .
سلام دوست محترم خوش اومدین ...
اولی از سمت چپ اسمش هَوُوره ..همین ماهی تن بندرعباسسلام این ماهیا اسمشون چیه؟
اولی از سمت چپ اسمش هَوُوره ..همین ماهی تن بندرعباس
دومی ما هی مقوا هستش..مقوا نیستا اسممش مقواست
منم نمیدونم والامرسی از توضیحت
چرا مقوا؟
سلام ممنون از حضورتون دوست محترمسلام تقریبا همشهری ها
متشکرمسلام ممنون از حضورتون دوست محترم
شما لطف دارینمتشکرم
درهر صورت شما همسایه ما هستید
خوب نیس همسایه خبر همسایه رو نگیره
سلام به چک و چوکو و دختون هرمزگانی ...
سلام و درود خدمت شما خوش اومدین ....یعنی من که اصفهانیم بهم سلام نمیکنی؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
[ گیلان]► گیـــــــــــلان پرچم بوجور | همشهری ها! | 709 | ||
[ قم ]► بچه های ناف قم !!!! ( قمی گری ) | همشهری ها! | 293 | ||
[ زنجان ]► زنگان شَهَرینین قاپئسئ بوراداندئر،بو قاپی بؤتؤن آزربایجانلئلارا آچئقدئر | همشهری ها! | 403 | ||
[ کرج ]► بچه های کرج | همشهری ها! | 850 | ||
[ یزد] ► یزد، شهر بادگیر ها... | همشهری ها! | 144 |