سلام...
دنبال کتاب یا مطلبی( لاتین -فارسی-....) میگردم که در مورد چگونگی تاثیر فشار بر روی پره های توربین(توربین های ضربه ای یا به طور کلی توربین های هوای جریان محوری) برای ایجاد نیروهای محرک و مقاوم بر آن توضیح خوبی داده باشه.
ممنون میشم راهنماییم کنین...
باتشکر
سلام و خسته نباشید.... چندتا سئوال دارم ممنون میشم جواب بدید!
1 - چطور لیست دانشگاه های غیردولتی و غیرانتفاعی کشور که رشته مهندسی هوافضا رو دارن پیدا کنم؟؟؟ (کارشناسی)
2 - من رشته کاردانی کامپیوتر هستم از دانشکده فنی و حرفه ای... چطور میتونم به هوافضا تغییر رشته بدم؟؟؟ (غیرانتفاعی باشه یا نه فرقی نداره)
نکته: من از هنرستان وارد دانشگاه شدم (نه نظری) دانشجوی دانشکده فنی حرفه ای انزلی هستم. امکانش هست بتونم به رشته هوافضا تغییر بدم تخصصم رو؟؟؟
3 - اگر این امر با کنکور تححقق پیدا میکنه, باید چه درسایی رو واسه کنکور بخونم؟؟؟
ممنون میشم جواب این 3 تا سئوال رو کامل بدید - یا حق
سلام دوستان
نماز روزه هاتون قبول باشه
سوال: دستگاه معادلات غیرخطی حرکت 6درجه آزادی رو چطوری توی متلب حل کنم؟؟
من چند کد مختلف رو امتحان کردم جواب نداد ، لطفا راهنمایی کنید کمتر از 1 هفته فرصت دارم
باتشکر
سلام،
کد رو خودتون باید بنویسید. معمولاً کدهایی که از اینترنت گرفته میشه، یا درست کار نمیکنه یا نمیشه ازش سر درآورد.
برای معادلات 6 درجه آزادی،
یا معادلات شما تو دستگاه اینرسی هست که این 12 معادله زیر رو باید تو MATLAB حل کنید:
توی این معادلات، X.Y.Z نماد نیروی تو محورهای x,y,z هست. S نماد Sin و C نماد Cos هست. یا تو دستگاه باد، که باید این 12 معادله رو حل کنید:
تو دستگاه باد، p، q و r رو هم لازم دارید که فرمولش با دستگاه اینرسی یکیه.حالا، یکی از 12 دسته معادلات رو برای شبیهسازی انتخاب میکنید. نتیجه ش خیلی فرقی نداره. دستگاه باد برای شبیهسازی خلبان خودکار و هدایت متداول تره، دستگاه اینرسی برای بحثهای طراحی و برآورد برد و طراحی مسیر.
با استفاده از دستور ode45 تو MATALB این 12 تا معادله رو حل میکنید. چیزهایی که معلومه: مقدار نیروها، ممانها و شرایط اولیه. برای اول کار، تمام اینها رو یک عدد فرض کنید تا حلodeشما انجام بشه. هر وقت این حل رو انجام دادید، بگید تا بریم برای مرحله بعدش.
سلام
8 جلد کتاب راسکم رو از کجا میشه خرید؟ کلا کتابا مربوط به هوافضا رو کجا میشه خرید؟
سلام
8 جلد کتاب راسکم رو از کجا میشه خرید؟ کلا کتابا مربوط به هوافضا رو کجا میشه خرید؟
سلام مهندس
تازه جوابتون رو دیدم ، دستت درد نکنه ،امشب روش کار میکنم حتما
راستی من نمونه آماده کامل شبیه سازی با بلوکهای aerosim رو دارم ولی خود aerosim رو نتونستم پیدا کنم ، کسی لینک نداره بشه باهاش رایگان بلوک aerosim دانلود کرد؟؟؟؟؟؟؟
سلامسلام
کاتبشو که نه، اصلا فکرشو نکنید،متشکر راسکم pdfش رو دارم . کاتبشو میخوام!
سلام پالس جت بدون دریچه رو چطور روشن می کنن؟
اه چرا اینجا اینطوریه
فرق انسیس انسیس-فلوئنت و فلوئنت در چیه آموزشاشونو در ارتباط با هوافضا(شبیه سازی هواپیما) از کجا میتونم پیدا کنم؟
سلام
آن قدیم ندیم ها که Fluent برای یک شرکت مستقل بود!! بعد شرکت صاحب برند ANSYS آن خرید و پیشوند نام خودش به Fluent اضافه کردکه این کار از نسخه 6.3.26 فلونت به بعد رخ داد ...
عملا هیچ فرقی ندارن (تفاوت های در حل گر ها و شیوه مدل سازی آشفتگی و جزئیات آن البته وجود دارد)، نسخه های جدید Fluent همراه با برنامه Ansys ارائه میشوند و آخرین نسخه موجود 15 خورده ای!!
ببین با Fluent رفتار جریان تحلیل میشود و همچنین با محاسبه توضیع فشار ضرایب آیرودینامیک (استاتیکی و دینامیکی) محاسبه میشود، اصول کار هوافضای و غیر هوافضایی هم یکی است، شما باید تحلیل جریان خارجی روی جسم یاد بگیرید. بهترین روش هم به نظر من دانلود کردن tutorial خود فلونت است، خیلی واضح و روان و گام به گام توضیح داده. در بازار هم کتاب های آموزشی وجود دارد که این tutorial ها را ترجمه کردن و به عنوان آموزش فلونت به فروش میرسانند، یعنی یک چیزی حول حوش 95% کتاب های این حوزه ...
موفق باشید
خیلی ممنون ببین رفیق، من یک هواپیما تک سر نشین طراحی کردم، ولی در بخش سازش به مشکل بر خوردم. حالا می خوام هواپیما رو در محیط فلوئنت بسازم ببینم پرواز میکنه یا نه و از اون مهمتر با اطلاعاتی که در مورد نیروها بهم می ده سازشو تحلیل کنم. مثلا فلوئنت مشخص می کنه در سرعت 450 کیلومتر بر ساعت چه نیرویی به ریشه بال وارد میشه منم واسه بال تیری طراحی میکنم که این نیرو رو با احتساب ضریب بار و ضریب ایمنی تحمل کنه. آیا فلوئننت میتونه این کارو واسه من بکنه؟
واسه کار با فلوئنت لازمه حتما مکانیک سیالات و ... رو بلد باشم یا همین معلومات مربوط به طراحی هواپیما کافیه؟
من هرچه که میگردم به نرم افزار های بیشتری بر میخورم مثل گمبیت. گمبیت چیه به درد من میخوره یا نه؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
S | نیاز به missile datcom البته هر چه ورژن بالاتری باشد بهتر است | سوالات و درخواست های هوافضا | 0 | |
A | در مورد هواپیما هر چی می خوای بپرس | سوالات و درخواست های هوافضا | 43 |