واحد های عمومی رو حتی در دانشگاه دولتی میتونید تطبیق بدید . نمرات بالاتر از 12سلام
من لیسانس مهندسی اقتصاد کشاورزی دارم ولی به علت بیکاری و اینکه با خوندن ارشد راه چاره ای برام باز نمیشه چون تو گیلان زندگی می کنم و متاسفانه اینجا بازار کار برای این رشته اصلن مساعد نی می خام رشتمو عوض کنم برم لیسانس پرستاری بخونم چون جذب پرستار تو گیلان خعلی بالاست حالا چندتا سوال برام ایجاد شده:
1-من مدرکمو از پیام نور گرفتم ایا می تونم تو کنکور سراسری کارشناسی پرستاری شرکت کنم و به دانشگاه دولتی برم؟
2-من شنیدم بازار کار پرستاری خعلی خوبه ایا این درسته؟
3-پرستاری 130 واحد داره که 20 واحد عمومیش معادل سازی میشه چون قبلن پاس کردمشون ایا امکان داره من لیسانسمو تویه 3 سال بگیرم نه 4 سال؟
ممنون میشم بهم کمک بکنید و تجربتونو در اختیارم بزارید
هر سال ی قانون جدید میادسلام
فرض کنیم 5 تا رشته انتخاب کردیم و اولین الویت رو قبول شدیم .
از کجا می شه فهمید الویت های بعدی رو هم قبول شدیم یا نه ؟
در صورت قبول شدن میشه تغییر رشته داد؟
فک کنم فقط اگه روزانه قبول بشی دیگه امکانش نیس و یه سال محروم میشی!!!من میخوام بدونم در صورتیکه انتخاب رشته ارشد انجام بدم و قبول بشم و نرم دانشگاه سال دیگه محروم میشم یا نه ؟!
دوستان من سوالی در مورد انتقالی داشتم. شرایط انتقالی گرفتن یا مهمان دایم شدن چیه؟
من رتبه ی6400منطقه دو شدم . میتونم مهندسی پزشکی دانشگاه روزانه صنعتی همدانو بیارم؟
سلام
برادر من امسال کنکور داده و رتبش شده 5568
می خواستم بپرسم می تونه هوا فضای دانشگاه مالک اشتر تهران قبول بشه؟؟؟
مصاحبه برای دوره کارشناسی هم داره یا فقط مال ارشده؟؟؟
اوضاع آموزشیش چجوریه؟؟؟
خیلی ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
نه من مال اصفهانم
سلام دوست عزیز.نه من مال اصفهانم
سلام به همگی. میخواستم بدونم درامد مهندسین هوا فضا ماهیانه چقدر هست؟ تقریبی هم بگید مشکلی نیست.
ممنونم
خوندن کارشناسی مدیرت یا حسابداری تو دانشگاه سراسری خوبه یا خوندن مهندسی تو یه موسسه ازاد یا غیر انتفاعی؟