اهلشي يا عليباز اسپم بازار شد!
دو روز پیش رفتم پیش استاد که موضوع سمینار رو باهاش چک کنم که اگه اوکی داد روش کار کنم،نشستم روی صندلی و لپ تاپ رو از کیف در اووردم که یه مقاله نشون استاد بدم ولی یادم رفت که زیپ کیف رو ببندم،وقتی خواستم که بلند بشم تا لپ تاپ رو بذارم روی میز استاد چشمتون روز بد نبینه،کیف از هم باز شد و هر چی لوازم ارایش داشتم ریخت جلو چشم استاد روی زمین،وااااااااااااااااااااایییییییییییییی یعنی اون لحظه مرگ رو به زندگی ترجیح میدادم هنوزم که هنوزه یادش میوفتم از خجالت میمیرم،نمیدونم دیگه چجوری با استاد روبرو بشم
bache boodam fekr mikardam age shishe telvisiono beshkoonam miram pishe kolah ghermezi
4-5 سالم بود، همسایه طبقه بالایی مون یه دختر هم سن من داشت که می اومد خونه ما و با هم بازی می کردیم، اسمش سحر بود، یه روز سحر که رفت خونشون به بابام گفتم : بابا کله سحر که می گن، کله همین سحر رو میگن؟! اگه رو سرش طالبی بزارم بهش چی می گن؟
کلا تو این سن سوالات عجیب و غریبم گل کرده بود!
همون موقع ها بود که با بابام رفته بودم پارک لاله،1 حوض بزرگ وسط پارک هست که اون موقع یادمه از همه حوض هایی که وسط پارک ها دیده بودم بزرگتر بود. توی اخبار هم اون موقع اسم دریاچه خزر رو زیاد شنیده بودم! از کنار حوض که رد می شدیم به بابام گفتم : بابا دریاچه خزر که می گن همینه؟؟؟؟؟؟!!!
یکی بگم ماله همین تازگیاست.
یه بار استاد خانوم داشتیم بهم گفت برو ار آموزش یه نامه بگیر. همینجوری اصلا حواسم نبود. گفتم چشم مامان
یکی بگم ماله همین تازگیاست.
یه بار استاد خانوم داشتیم بهم گفت برو ار آموزش یه نامه بگیر. همینجوری اصلا حواسم نبود. گفتم چشم مامان
اینم ماله دوستمه.
دوستم یکم بد دهنه. هر وقت چیزیو توضیح میده میگه فهمیدی بلده چموش؟
یه بار داشت یه ارائه می داد سر کلاس یهو برگشت گفت فهمیدی بلده چموش
یه روز تو پاساژ از کنار دیوار با سرعت میرفتم که هواسم به یه دختره پرت شد.در عرض چند ثانیه نشد دیدم به یه چیزی به شدت برخورد کردم.
نگو یکی از مغازه ها در سکوریتشو رو به بیرون باز گذاشته بود که باد بیاد، منم که سر به زیر رفته بودم وسطش
حالا هم خودم داغون شده بودم، هم جلوی ملت ضایع شده بود نمیدونم چرا گیج شده بودم همش در و نگاه میکردم که نشکسته باشه تا اینکه فروشنده گفت: سالم برو
یادمه راهنمایی که بودم سر کلاس ادبیات خانم معلم منو چندتا از بچه های دیگه را صدا کرد که درس بپرسه ماهم صف ایستادیم و نوبت من که شد خانم گفت: خوب متضاد بحر چی میشه؟ من که توک زبونم بود گفتم الان میگم إ إ تک زبونمه نگید ها گفت:نه بگو .از اینکه خونده بودم و میدونستم خیلی هم راحته و نمی تونم بگم کلافه شده بودم هی دستمو می چرخوندم میگفتم الان میگم واااای.از اونجایی که خانم خیلی هم دوسم داشت یک کم بیشتر از بقیه بهم وقت داد ولی صبرش تموم شدو به بغلیم اشاره کرد گفت:تو بگو. که یکدفعه من پریدم و چند بار پشت سر هم گفتم بر بر بر بر. کلاس رفت رو هوا و همه زدن زیر خنده
احیاناً منظورش ولد چموش بوده دیگه ؟؟!!
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
بسلامتی هر کی تاپیکو میخونه | زنگ تفريح | 1 | ||
Д | هر کی اسپم انگلیسی بلده بیاد کل کل کنه.................... | زنگ تفريح | 4 | |
هر کی دلش تنگه بیاد...!!! | زنگ تفريح | 42 | ||
هر کی دلش تنگه بیاد...!!! | زنگ تفريح | 1 | ||
هر کی آخر پست بده برندس!!!! | زنگ تفريح | 7 |