خیلی خبسلام دوباره
راستی یعنی چی؟کم بودن ارزش ....نداره؟
براتون میذارم ولی یکم فرصت بدین کارام را جمع و جور کنم :دی
خیلی خبسلام دوباره
راستی یعنی چی؟کم بودن ارزش ....نداره؟
سلامخیلی خب
براتون میذارم ولی یکم فرصت بدین کارام را جمع و جور کنم :دی
سلام فرزانه جان عزیزه دلم شما خیلی وقت نیست که اینجایید
بچه ها کسی تصمیم نداره برای ارشد حرکتی بکنه؟
زوده یا..................؟
خانم های مهندس عزیزسلام فرزانه جان عزیزه دلم شما خیلی وقت نیست که اینجایید
اما من از زمانی که تو این باشگاه عضو شدم ندیدم که تالار شیمی کاربران زیادی داشته باشه !!
اینجا معمولا سوت و کوره زیاد سخت نگیر
خانم های مهندس عزیز
من میام، ولی یکم وقت بدین یه امتحان مهم دارم، سه شنبه میدم
دعام کنید تا خوووووووووووووب بدم وگرنه دپرس میشم دیگه باشگاه تا یه مدت نمیام چون اون طوری حوصله خودمم ندارم
انشاا.. از سه شنبه این تالار را میترکونیم
امیدوارم امتحانتونو بخوبی پشت سر بذارید
20 بشید....:دی
میدونی منم یه ذره حال ندارم تایپ کنم مخصوصا واکنشهارو
ممنون که توجه میکنید ایکاش منم توجه کنم...:دی
خانم های مهندس عزیز
دعام کنید تا خوووووووووووووب بدم وگرنه دپرس میشم دیگه باشگاه تا یه مدت نمیام چون اون طوری حوصله خودمم ندارم
سلام
پیشاپیش حلول ماه مبارک رمضان مبارک .
در سفره های آسمونی دلتون همه رو یاد کنید(گاهی دلگرمی یک دوست آنقدر معجزه می کند که انگار خدا در زمین در کنار توست......)
من تصمیم گرفتم تا 25% درس هارو نخونم این دوروبرا پیدام نشه!
خداحافظ تا فردایی نزدیک
سلامسلام
من سوالی دارم امیدوارم از راهنمایی شما بهره مند بشم.من خیلی وقته فارغ التحصیل شدم وفاصله زیاد افتاده الان هم وقت نمیکنم کتابهای مرجع رو بخونم(مشغله کاری)هم اینکه...حالا بماند.سوالم اینه که کدوم یک از موسسات(پارسه,مدرسان,ماهان,....)خوبند که بی نیاز از کتابهای مرجع وهر منبع دیگه بشم.
ممنون میشم وقت بذارین و جواب بدین
سلام 25% اول تموم شد و25%دوم به امید خدا بعد از ماه مبارک رمضان
دوستان در سایت زیر
www.chemdep.com
هفتگی آزمون میذارن با پاسخنامه. (آزمون ها با سر فصل برنامه های هفتگیشونه ) لطفایه سری بزنید.
التماس دعای فراوان
سلام
اگه برای ازمون میخوای زیاد مهم نیست کدوم موسسه باشه فقط اگه بتونی یه ازمون شرکت کنی خیلی خوبه.اما برای کتاباشون!!
هر موسسه یه سری از کتاباشون خوبه .
بین پارسه و مدرسان هردوشون خوبن
اما من فکر کنم پارسه بهتره.البته به جز شیمی فیزیکش...:دی
سلامبه نظر من پارسه همه کتاباش خوبه.البته من ندیده و نشنیده چیزی نمیگم!! تجزیه اش رو ندیدم..اما الی و معدنیش خیلی خوبه. شیمی فیزیکش از این 2تا هم بهتره!! نمیدونم شما از کجا این حکم رو دادید که شیمی فیزیکش خوب نیست..
در مورد مدرسان من از شیمی فیزیک و الی اون قبل کنکور استفاده کردم.الی مدرسان خیلی خوبه با یه سری اشکال کوچیک..شیمی فیزیکش هم خوبه اما یکم خلاصه..و من جلد 1 پارسه هم خوندم..تجزیه مدرسان رو 2ماهه که خریدم (با اینکه میدونم امسال قبول میشم) و با دیدنش فهمیدم که چه طلایی بوده و من نمیدونستم...!! واقعا حیف که وقتم رو با پوران پژوهش هدر دادم که الکی اسم در کرده مخصوصا اون جلدش که تجزیه دستگاهیه..معدنی مدرسان رو ندیدم...
کلا سبک کتابای مدرسان و پارسه خیلی خوب و پر بازده هست.یعنی شما فصل رو که خوندی تمام تستایی که اومده از اون فصل رو میبینی و مشخص میشه کجا رو لازم بیشتر وقت بزاری یا کجا رو اصلا نخونی..ازون گذشته همیشه کنکور سوالات تکراری و بعضا سخت میاد که شما میتونی حفظی بزنی!! جا اینکه بخوای فکر کنی و وقتت بره..مثل شیمی فیزیک و تجزیه امسال..و چندتا هم توی الی.
در کل در این مورد کتابای مدرسان به روزتر هستن تا پارسه و تستای اخرین کنکور هم دارن..از نظر حجم کتاب مدرسان حجم خیلی کمتری نسبت به پارسه دارن.کتابهای پارسه 2جلدی هستن! از نظر در دسترس بودن کتابای مدرسان همه جا تک فروشی میشه اما پارسه یکی دو درسش تک فروشی داره از جمله شیمی فیزیک که من گرفتم..
در کل حتما تجزیه رو مدرسان و حتما معدنی رو پارسه انتخاب کنید! مطمئن باشید دعا گوی من خواهید بود! در مورد الی و شیمی فیزیک هم بستگی داره به خودتون و مواردی که گفتم.
حیففففففف که قبول میشم امسال..........
چی شد؟ چی میگه؟شنیدم یکی گفت فاطمه گفتم زودی بیامسلامی دوباره
بچه ها هم فکری و همراهی (مشورت و با هم بودن) توان جسمی و روحی رو افزایش میدهد.....به گروه برق و مدیریت و.....یه سری بزنید،ببینید چقدر شارژ میشید.
منتظر حضورتون هستم......تا با همراهی به قله های افتخار برسیم.
فاطمه خانم که تنهامون گذاشت و رفت که رفت.و هر جا هستن موفق و شاد و سلامت باشند.
چی شد؟ چی میگه؟شنیدم یکی گفت فاطمه گفتم زودی بیام
من همین جام فک کردین میتونین به این سادگیا از دستم خلاص شین؟:دی
پس ماله مکانیکا رو ندیدی فرزانه! درس میخونن در حد المپیاد
یه ذره یاد بگیر فاطمه خانوم
خانم های مهندس عزیز
چنان با انرژی این تاپیک رو راه انداختین من فک کردم این تاپیک در معرض ترکیدنه! کجایین پس؟
کسی به در نمی زند...
همه سخت در حال خوندنن.....شایدم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من که تو تست های شیمی فیزیک و تجزیه خیلی غلط دارم و آلی و معدنی هم کمی کمتر و نمیدونم چه جوری حلش کنم.
البته هرگز بچه درسخونی نبودم و فک کنم یه علتش کم خوندنه..دومی تمرکزم کمه و....بقیه رو نمیدونم.
سلام
کتاب تست برای شیمی فیریک چی بهترینه؟
معدنی هم تست های دکتر یوسفی میگن خوبه...هم گیر نمیاد و هم قدیمیه.پیشنهاد؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
M | آموزش گام به گام و تصویری سابمیت مقاله در مجله های ناشر معتبر وایلی بلک ول Wiley Blackwell | تحصیلات تکمیلی | 0 |