شیمیست عکاس
عضو جدید
من که عمرا برم نگاه کنم.اقلا تا یک هفته!
سوالا اومدن
کسی نمیخواد جواب پیشنهادی بذاره ؟
من خیلی می ترسم :-s
سوالا اومدن
کسی نمیخواد جواب پیشنهادی بذاره ؟
من خیلی می ترسم :-s
من که عمرا برم نگاه کنم.اقلا تا یک هفته!
یههههههههههههههههههههههنی جواب ها رو نبینیم؟
تازه جواب ها که کافی نیست.....هست؟
یههههههههههههههههههههههنی جواب ها رو نبینیم؟
تازه جواب ها که کافی نیست.....هست؟
انگار کافیه
جواب ها رو دیدم درصدهام خیلی بد شده......انگار شماره سوالا رو اشتباه زدم یا پاسخنامه ای که من دیدم گزینه ها رو رعایت نکرده.
...
سلام
مگه شما پاسخ نامه ات رو داری؟
من از روی سوالایی که سازمان سنجش داده گزینه هایی رو که سر جلسه زده بودم رو درآوردم الان منتظر جوابا هستم، ببینم چی به چیه خیلی هم می ترسم :-S ، شما از کجا دیدی جوابارو ؟
بله اشتباه کرده بودند.برا آلی گروه دی و برا بقیه گروه بی رو گذاشتند.ولی من هم خرابکاری کردم و آلی رو خیلی اشتباه (غلط )زدمخیلی ممنون
من دانلود نمونه رو دیدم ... نخریدم ...
فقط نمی دونم دقت کردی یا نه ولی تو سایت سنجش دفترچه A رو گذاشتن ، این جا دفترچه B رو ... نمیدونم شاید شاید شاید جواباتو جابه جا چک کرده باشی ...
به هر حال امیدوارم نتیجه ات بهتر از اونی باشه که فکرشو الان می کنی
سلام
سنجش نتایج اولیه رو منتشر کرد.
همونطوری که پیش بینی می کردم.تو آلی خرابکاری کردم.تهران قبول نمیشم.تا اردیبهشت باید دل یکدله کنم و تصمیم بگیرم شهرستان بزنم یا نه؟
برا همه آرزوی موفقیت دارم.
دوستدارتان:فرزانه
یه سوال داشتم
یکی از دوستام شیمی آلی رتبه اش شده 140، کجا قبول میشه؟ اولویتش هم امکاناته شیمی آلی تو اون دانشگاهه (تبریز هم واسش دوره) کجا ها رو انتخاب کنه و ...
پیشاپیش مرسی
دانشگاه تهران، شهید بهشتی، خواجه نصیر (فقط با بلالایی)، پژوهشگاه شیمییه سوال داشتم
یکی از دوستام شیمی آلی رتبه اش شده 140، کجا قبول میشه؟ اولویتش هم امکاناته شیمی آلی تو اون دانشگاهه (تبریز هم واسش دوره) کجا ها رو انتخاب کنه و ...
پیشاپیش مرسی
دانشگاه تهران، شهید بهشتی، خواجه نصیر (فقط با بلالایی)، پژوهشگاه شیمی
دانشگاه تهران، شهید بهشتی، خواجه نصیر (فقط با بلالایی)، پژوهشگاه شیمی
سلام بر شما شیمی دان های عزیز
من واقعاً تو انتخاب رشته ام موندم
من 850 تجزیه و 910 معدنی شدم.آخرین رتبه های قبولی که پرسیدم به نظر میرسه تجزیه بوعلی و معدنی صنعتی اصفهان رو میارم...حالا من موندم کدوم رو اول بزنم؟به تجزیه علاقه مندم ولی فکر کنم به خاطر دانشگاه اصفهان ارزش داشته باشه ریسک کنم و معدنی رو انتخاب کنم؟با توجه به اینکه ملایر و شهر کوچکی هستم احتمالاً بعد از انتخاب شهر همونجا هم موندگار بشم و از اونجا که همدان صنعت خاصی نداره به نظرتون بهتر نیست صنعتی اصفهان رو انتخاب کنم ؟ممنون از شما
تبریک دوست عزیزف
این که کجارو بزنید انتخاب خودتونه! معدنی که بازار کار درست حسابی نداره! از طرفی صنعتی اصفهان هم خیلی سخت گیره اگه تحمل سخت گیری را دارید اونجا رو بزنید.
سلام بر شما شیمی دان های عزیز
من واقعاً تو انتخاب رشته ام موندم
من 850 تجزیه و 910 معدنی شدم.آخرین رتبه های قبولی که پرسیدم به نظر میرسه تجزیه بوعلی و معدنی صنعتی اصفهان رو میارم...حالا من موندم کدوم رو اول بزنم؟به تجزیه علاقه مندم ولی فکر کنم به خاطر دانشگاه اصفهان ارزش داشته باشه ریسک کنم و معدنی رو انتخاب کنم؟با توجه به اینکه ملایر و شهر کوچکی هستم احتمالاً بعد از انتخاب شهر همونجا هم موندگار بشم و از اونجا که همدان صنعت خاصی نداره به نظرتون بهتر نیست صنعتی اصفهان رو انتخاب کنم ؟ممنون از شما
مرسی دوستان
خود من هم تجزیه رو خیلی بیشتر دوست دارم و منتظر تایید شما بودم تا با اطمینان انتخاب کنم
دوستان یه سوال :نظرتون راجع به آموزش شیمی تربیت دبیر شهید رجایی چیه؟تاجایی که من میدونم آموزش شیمی جای رشد نداره و مقطع دکتری هم نداره.نظر شما چیه؟
سلام
بچه ها میشه بگید از کجا مطمعنید که برا چه گرایشی بازار کار هست و برا چه گرایشی بازار کار نیست؟
این همه می گن کاربردی کارش خوبه و ... من خیلی از بچه های ارشد کاربردی بیکار رو دیدم ...
به نظر من کار داشتنو نداشتن به آدمش و البته قسمت بستگی داره ...
منم رتبه هام طوریه که معدنی تبریز رو میارم و آلی دانشگاه های درجه دو ... ولی معدنی رو انتخاب کردم
اینم یه لینک خوب و وسوسه گر
معرفی شیمی معدنی
ببینید چیا نوشته برا بازار کارش ...
فارغ التحصیلان رشته شیمی معدنی در مراکز علمی و پژوهشی می توانند به بررسی
- کاتالیزورها
- شیمی آلی – فلزی
- صنایع معدنی
- مطالعات الکتروشیمیایی کمپلکس های معدنی
- نانو ذرات بپردازند و نیز در صنایع مختلفی مانند استخراج مواد شیمیایی از منابع معدنی تولید انواع مواد شوینده ضدعفونی کننده پاک کننده و… مشغول به کار شوند.
هم چنین مانند دیگر گرایش های شیمی می توانند در – طرح، نظارت و اجرای طرحهای تحقیقاتی کوچک و بزرگ شیمیایی، ارائه خدمات در آزمایشگاههای کنترل کیفی، ارائه خدمات آموزشی در سطح دانشگاهها وعهدهدار شدن مسوولیت هدایت آزمایشگاهها، ارائه خدمات در کارخانجات پتروشیمی، پلاستیک، لاستیک، رنگ و رزین، الیاف، صنایع غذایی، صنایع دارویی، بهداشتی و شویندهها باشند.
در مورد پیشرانه تجربیاتمو بگم، من خودم خیلی دلم میخواست برم اونجا، چون بورس میشدم و کار داشتم، تمام مراحلشو رفتم، 5 بار مصاحبه شدم، مصاحبه اطلاعاتی جدا، عقیدتی جدا، سیاسی با فرمانده سپاه استان جدا، منطقه ای جدا که گزینشش به صورت استانیه، برا معاینات پزشکیم تمام جاهای بدنو چک می کنن، دندون پزشکی، چشم و گوش و روانشناسی و رادیولوژی کل بدن و شنوایی سنجی و یه سری تست دیگه، یه شب رو مجبور شدم تو پارک بخوابم برا همین معاینات، خلاصه یه دفترچه میدن که در اصل برا خلبانیه اما باید همشو انجام بدی...این مراحلش بود.
آموزش شیمی اصلن به درد نمیخوره!
در مورد شیمی دریا، ببینید درستان که تمام میشه برای شروع به کار باید نزدیک به دریا یا دریاچه ای جایی باشید. تو این رشته بیشتر به بررسی املاح دریا، کاربردش و اینا میپردازن. تو خارج مواد آلی حاصل از موجودات دریایی را استخراج و سنتز میکنن. رشته قشنگیه ولی اطلاعات شخص من در موردش کمه.
اما پیشرانه، جونت کف دستته! بعد هر جا میری میگن این پیشرانه خونده و برای نظام کار کرده و این داستانا. خارج کشور رفتن برات سخت میشه امااااااا نونت تو روغنه چون فارغ التحصیلش کمه.
موفق باشی
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
M | آموزش گام به گام و تصویری سابمیت مقاله در مجله های ناشر معتبر وایلی بلک ول Wiley Blackwell | تحصیلات تکمیلی | 0 |