sara.sss27
عضو جدید
میشه واضح تر صحبت کنی ؟سلام من هم معماری میخونم اما گیر کردم کمک میخوام
میشه واضح تر صحبت کنی ؟سلام من هم معماری میخونم اما گیر کردم کمک میخوام
حالا من عسکش از کجا گیر بیارم؟
سوال41
مقايسه ي سبك شعله سان(مشعشع) با سبك شعله آسا در معماري گوتيك. هم به لحاظ نوع معماري و هم دوره تاريخي ؟ (با مثال و حتي المقدور تصوير)
سوال خیلی سختیه !
هر دو از ظرافتکاریهای فوق العاده ایی برخوردارن .
سبک مشعشع که اصالتا مربوط به دربار لوئی هفتم بوده ؛ ولی در قرن سیزدهم میلادی مشهوریت پیدا می کنه و به عنوان یک سبک مستقل درمیاد.
در کلیساهای این سبک؛ باريكي جزرها و نازكي نوارها و كشيدگي برجها و مناره ها و تیزی سر مناره ها که تکرار میشد و همین طور ستون ها ظریف و قاب بنديهاي كشيده و نازك ، و رديف پنجره هاي عمودي همه تاکید به ارتفاع ساختمان داشتند . علاوه براين سطح ديوارهاشون سراسر شيشه بندي منقوش پوشيده شده بود تا نور بيشتري به داخل برسه . نقش برجسته كاري با ردیف پیکرهای كوچیک برقوسهاي مکرر در درگاههاي ورودي و مشبك كاري روی سنگ و تزئينات سطحي در این سبک نسبت به قبل افزايش پیدا کرد . ( کلیسای سن شاپل ، از کلیساهای معروف این سبکه )
اما در معماری شعله آسا این جزرها و نوارها و كشيدگي برجها و مناره ها و تیزی سر مناره ها بیشتر و کشیده تر و نازکتر و همچنین ظریفتر و مرتفع تر از سبک مشعشع شد. بالكانه هاي سوراخ سوراخ ؛ قوس بنديهاي تارعنكبوتي با شيب کم و روي هم افتادن تمام عناصر و سوراخ سوراخ بودنشان باعث آشفتگي خطوط ساختمان مي شد و مناظره ی پيچيده و گيج كننده اي بوجود می آورد . استفاده از نقش و نگارهاي نوک تیز و پر پیچ و خم هم یکی دیگه از ویژگی ای مهم این سبک بود. ( که در سبک مشعشع به این شکل نبود ) در این سبک کلا مناره ها و نوارها و جرزها که بر ارتفاع و خطوط عمودی بنا تاکید می کردن ؛ بیشتر تکرار می شد و چون نوک تیزتر و ظریف تر هم بودن بیشتر یادآور شعله های آتیش بود . ( کلیسای سن ماکلو و میلان و جامع کلن در آلمان از کلیساهای معروف این سبکه )
کلیسای سن شاپل در پاریس - سبک مشعشع یا شعله سان
« البته اینجا چیزی از مناره های که نوک تیز و مرتفعی داشتن نمونده »
اینم پرسپکتیو کلیسای مبلان - سبک شعله آسا
« سایت های که عکسش رو زدن ؛ ف ی ل تر شدن و من متاسفانه نتونستم عکسش رو براتون بذارم.»
اگه درسته خودتون سوال رو مطرح کنید.
اگر نه ؛ برای اصلاحش لطفا راهنمائیم کنید. ممنونم
مبحث نوزدهم مقررات ملي ساختمان ضوابط طرح، محاسبه و اجراي عايقكاري حرارتي پوسته ساختمان را تعيين ميكند و شامل دو روش تجويزي و كاركردي است.
روش تجويزي از سادگي بيشتري نسبت به روش كاركردي برخوردار بوده اما مطابق ضوابط مبحث 19 تنها در مورد ساختمانهاي محدودي قابل اعمال است.
اما روش كاركردي كه نيازمند محاسبات پيچيدهتري روي تمام اجزاي پوسته ساختمان بوده، در تمام ساختمانها قابل اعمال است. در اين روش، به طور خلاصه، ضريب انتقال حرارت طرح ساختمان محاسبه و با ضريب انتقال حرارت مرجع مربوط به طراحي مورد نظر مقايسه ميشود.
به منظور انجام محاسبات عايقكاري حرارتي ساختمان مطابق ضوابط مبحث 19، آشنايي با مفاهيم و تعاريفي در رابطه با انتقال حرارت از ساختمان لازم است كه از آن جمله ميتوان به موارد زير اشاره كرد: تعريف فضاهاي كنترلشده و كنترلنشده تعريف پوسته خارجي و فيزيكي تعيين ضريب هدايت حرارت يك ماده تعيين مقاومت حرارتي جدار يك يا چند لايه تعيين ضريب انتقال حرارت سطحي يك جدار تعيين ضريب كاهش فضاهاي كنترلنشده تعيين ضريب انتقال حرارت طرح
محاسبات عايقكاري حرارتي ساختمان به روش كاركردي شامل 8 مرحله است: تعيين گروهساختمان، استخراج ضرايب انتقال حرارت مرجع با توجه به گروه و عوامل ويژه فرعي، تعيين فضاهاي كنترلشده و كنترلنشده ساختمان و محاسبه سطوح خالص عناصر پوسته ساختمان چهار مرحله نخست اين محاسبات است.
در مراحل بعدي، محاسبه ضرايب انتقال حرارت عناصر ساختمان، تعيين ضرايب كاهش فضاهاي كنترلنشده، محاسبه ضريب انتقال حرارت ساختمان و مقايسه با ضريب انتقال حرارت مرجع صورت خواهد گرفت.
انتخاب روشهاي بهينهسازي پوسته ساختمان به منظور دستيابي به ضوابط مبحث نوزدهم و محاسبه ضريب انتقال حرارت ساختمان پس از بهينهسازي، آخرين مرحله اين فرآيند است
در مورد تعيين گروهساختمان توجه به اين نكته ضروري است كه اولين گام در انجام محاسبات مبحث 19 (در هر دو روش كاركردي و تجويزي) گروهبندي ساختمان موردنظر است. در مبحث نوزدهم مقررات ملي، ساختمانها از لحاظ ميزان صرفهجويي لازم در مصرف انرژي به چهار گروه زير تقسيم ميشوند:
گروه 1: ساختمانهاي با صرفهجويي در مصرف انرژي زياد
گروه 2: ساختمانهاي با صرفهجويي در مصرف انرژي متوسط
گروه 3: ساختمانهاي با صرفهجويي در مصرف انرژي كم
گروه 4: ساختمانهاي بدون صرفهجويي در مصرف انرژي
از ديگر نكات، تعيين فضاهاي كنترلشده و كنترلنشده ساختمان است.
در ابتداي انجام محاسبات در مورد حرارت ساختمان مورد طراحي، لازم است فضاهاي كنترلشده و كنترلنشده آن، مشخص شود.
فضاهاي كنترلشده، بخشهايي از فضاي داخل ساختمان هستند كه به علت داشتن عملكرد خاصي، بهطور مداوم و تا دمايي برابر يا بالاتر (يا پايينتر) از دماي زيستگاه، گرم (يا خنك) ميشوند. فضاهاي كنترلنشده بخشهايي از فضاي ساختمان هستند كه تعريف فضاي كنترل شده در موردشان صادق نيست (مانند راهپلهها و سرويسهايي كه مورد گرمايش و سرمايش قرار نميگيرند.)
سوال 42
منظور از پوسته خارجی ساختمان (طبق تعریف مقررات ملی ساختمان ) چیست ؟ بصورت دقیق و کامل شرح دهید .
پوسته خارجی(Building envelope):
کلیه سطوح پیرامونی ساختمان، اعم از دیوارها، سقفها، کفها، بازشوها، سطوح نورگذر و نظایر آنها که از یک طرف با فضای خارج و یا فضای کنترل نشده، و از طرف دیگر با فضای کنترل شده داخل ساختمان در ارتباط هستند.
پوسته خارجی ساختمان شامل عناصری که در وجه خارجی خود مجاور خاک و زمین هستند نیز میباشد.
سلام، ميشه منابع رو برام بفرستي اخه من هم مي خوام تكنولوژي بخونم،ممنون ميشم.
سلام به همه خوبان. من فارغ التحصیل 85 هستم و امسال می رم دوباره دانشگاه. یعنی فوق تکنولوژی
واژه ی اسکیس در لغت (Sketch) از ریشه ای یونانی (Schedios) گرفته شدهخیلی ممنون از جوابتون.مطلبتون خیلی کامل و مفیده و معنای "اسکیس" رو از لحاظ لغوی و اصطلاحی بیان می کنه .ولی انگار من منظورم رو بد بیان کردم.منظور من این بود که این واژه از کجا وارد معماری شد ؟یک مکان خاص مد نظرمه که این لغت رو برای اولین بار در معماری استفاده کرد و باعث شد ما اون رو با معنای اصطلاحی امروزیش استفاده کنیم.جواب سوال من اسم اون مکان و مفهوم کاربرد اسکیس در اون مکانه.
واژه ی اسکیس در لغت (Sketch) از ریشه ای یونانی (Schedios) گرفته شده
اگر از زمان ارسال سوالتون مدت 1 هفته نگذشته هنوز صبر کنید تا دیگران هم جواب رو بدن و بعد از اتمام زمان پاسخ صحیح رو بدین.ممنون ولی جواب سوالم اینم نبود.
راهنمایی کنم؟