b_arch_5
کاربر بیش فعال
كاملا موافقم متاسفانه خيلي سوت و كوره از تبادله اطلاعات خبري نيست....سلام بچه امیدوارم که خوب و سلامتید
این روزا به جای این که این تاپیک جز شلوغ ترین تاپیک ها این باشگاه باشه که نهایتش سه ماه وقت برای کنکور مونده متاسفانه جزء خلوت ترین تاپیک ها شده من یه پیشنهادی دارم بجای اینکه بیایم اینجا و فقط به همدیگه آرزوی قبولی و انرژی بدیم که البته اینم یکی از آیتم های خیلی مهمه موفقیته ولی برای موفقیت این آیتم به تنهایی کار ساز نیست به همین خاطر پیشنهاد من اینه که بییایم از اطلاعات همدیگه استفاده کنیم به جای اینکه به همدیگه جزوات ناقص و اطلاعات ناقصی بدیم بییان خودمون مطالب رو دسته بندی کنیم نسبت به سر فصل موضوع ها اطلاعات درستی به همدیگه بدیم
منظور من مثلا تو مبحث تاریخ کتاب ریشه و مفاهیم معماری غرب ( بانی مسعود ) خیلی خیلی مهمه و از اول تاریخ تا به امروز کاملا توش توضیح داده شده و هر کسی بتونه یه فصل از اون کتاب رو خلاصه کنه و بتونه خلاصه ها رو اینجا بنویسه یا بتونه عکس بندازه و اینجا آپلود کنه خیلی بهمون کمک میشه و به ترتیب با برنامه مثلا بگیم فلانی فردا نوبت تو هست که بخش معماری مصر و یا ... رو خلاصه کنی و بزار ی اینجا پس فردا یکی دیگه و... خواهیم دید در عرض 27 روز کتاب بانی مسعود رو کاملا خلاصه کردیم و همه هم می تونن از این مطالب خلاصه شده استفاده کنن و تو اینجوری هست که این تاپیک تبدیل به یه تاپیک خوب پیش فعالی میشه که به درد همه می خوره و الا با آرزو و دعا کردن کسی به جایی نمی رسه
البته همچینین میشه اون یکی درسا هم این کار کرد ( البته در حد یه پیشنهاد بود )