همین الان داری به چی فکر میکنی؟

eterno

کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی ,
کاربر ممتاز
خونتون کجاست؟
کدوم شهر ، چند متر مربع ، آپارتمان یا خونه دربست
شاید یه مشتری از اصفهان باشه
آخه اصفهانی ها رو آوردن به خرید خونه در شمال
به اینکه:
ما شهر ساحلی نیستیم که مشتری غیربومی داشته باشه😁
خونه مون گرگانه، صد و بیست متره👍
یه املاکی هست که چند روزه داغونم کرده انقدر زنگ زده، حالا جالب اینه که کلا دنباله اینه که ازم پورسانت بگیره.
فعلا دارم باهاش مدارا میکنم تا کارم راه بیفته ولی به وقتش بهش میگم آخه لامصب مگه تو خونه م رو بیشتر از قیمتش فروختی که بیشتر از حقت پورسانت میخوای؟
پورسانت بیشتر وقتیه که تو بیشتر انرژی بزاری و خونه رو گرونتر بفروشی، اونوقت پورسانت بیشتر هم حقته، نه اینکه از من هی داری تخفیف میگیری، بعد بیشتر از حقت هم میخوای😒

eterno

کاربر ممتاز
نشستم ام به در نگاه میکنم...
گاهی وقتا بیخبری خوبه درصدای کنکور دیشب اومده و من الان بهم خبر دادن

-درصدای هنرم یکم پیشرفت داشته ولی تجربی نه
من از اول هم هیچ امیدی نداشتم فقط ناراحتم که همه منتظر درصدای خوبی ازمن

امیدوارم کسی نیاد سوال کنه

خب شهردار هم فهمید درونمان سوخته برقم الان قطع کرد که خودمان نیز بسوزیم
به اینکه:
اول اینکه انقدر راه موفقیت برای جوون های این دوره هست که کنکور رفته توی رتبه های چندم این راه ها.
دوم اینکه برای چی باید به کسی جواب بدی؟
من توی کل دوره های زندگیم، یعنی چه زمان کنکور، بعد توی ازدواجم، بعدش هم توی بچه دار شدن هیچ وقت به کسی جواب ندادم.
توی تمام مراحل هم آدم هایی بودن توی فامیل که دوست داشتن نظر بدن و پرس و جو کنند، ولی من با سوال اولشون جوری جواب میدادم که به سوال دوم نکشه دیگه. حتی گاهی از طریق من نمیتونستن موج منفی بفرستن، میرفتن پیش مادرم که احساساتی تره و اونو جوری پر میکردن که انرژی منفیشون به من برسه ولی واقعا همیشه سعی کردم از این مسائل راحت بگذرم و اصلا برام اهمیتی نداشته باشه.
الانم که من و همسرم تا همه ی کارهامون به مرحله ی آخرش نرسه، جز به پدرها و مادرهامون، به هیچ کسی نمیگیم. اینجوری خودمون راحتتریم و نگران حرف هیچ کس هم نیستیم.
پس تو که تازه اول راهی، از همین الان محکم بودن رو تمرین کن، به هیچ کس اجازه نده بهت موج منفی بده، بقیه نه از ته دل از موفقیتت خوشحال میشن و نه وقتی که شکست بخوری بخاطرت ناراحت میشن، پس خودتی و خودت، از همین حالا محکم باش و به کسی اجازه ی حرف و یا دخالتی رو نده👍

ALIREZA.F.1988

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به اینکه:
ما شهر ساحلی نیستیم که مشتری غیربومی داشته باشه😁
خونه مون گرگانه، صد و بیست متره👍
یه املاکی هست که چند روزه داغونم کرده انقدر زنگ زده، حالا جالب اینه که کلا دنباله اینه که ازم پورسانت بگیره.
فعلا دارم باهاش مدارا میکنم تا کارم راه بیفته ولی به وقتش بهش میگم آخه لامصب مگه تو خونه م رو بیشتر از قیمتش فروختی که بیشتر از حقت پورسانت میخوای؟
پورسانت بیشتر وقتیه که تو بیشتر انرژی بزاری و خونه رو گرونتر بفروشی، اونوقت پورسانت بیشتر هم حقته، نه اینکه از من هی داری تخفیف میگیری، بعد بیشتر از حقت هم میخوای😒
پس فروختین که املاکی پورسانت میخاد

تعرفه و محاسبه کمیسیون املاک : ملک از مبلغ ۵۰۰ میلیون تا یک میلیارد، ۸ دهم درصد به عنوان حق دلالی بنگاه مشاور املاک در نظر گرفته می شود. ۴ دهم خریدار و ۴ دهم فروشنده. ملک از مبلغ یک میلیارد تا دو میلیارد، ۶ دهم درصد حق کمیسیون بنگاه املاک است که ۳ دهم مربوط به خریدار و ۳ دهم مربوط به فروشنده است.

البته شاید در شهرهای مختلف این درصد فرق کنه اما فرقش زیاد نیست در حد 0.1درصد هستش

eterno

کاربر ممتاز
پس فروختین که املاکی پورسانت میخاد

تعرفه و محاسبه کمیسیون املاک : ملک از مبلغ ۵۰۰ میلیون تا یک میلیارد، ۸ دهم درصد به عنوان حق دلالی بنگاه مشاور املاک در نظر گرفته می شود. ۴ دهم خریدار و ۴ دهم فروشنده. ملک از مبلغ یک میلیارد تا دو میلیارد، ۶ دهم درصد حق کمیسیون بنگاه املاک است که ۳ دهم مربوط به خریدار و ۳ دهم مربوط به فروشنده است.

البته شاید در شهرهای مختلف این درصد فرق کنه اما فرقش زیاد نیست در حد 0.1درصد هستش
به اینکه:
هنوز نفروختیم ولی یه مشتری هست که ممکنه امروز یا فردا یه نشستی با هم داشته باشیم.
فکر میکنم که گرگان 1 درصد هست که یعنی نیم درصد برای هر طرف میشه.
این املاکی میگه 2 درصد بهم بده. ولی فکر کرده با آدم ساده طرفه، من پول الکی به کسی نمیدم، کلا یه مشتری برام آورده که اونم پسندیده، همچین میگه من برات زحمت کشیدم که انگار چندتا مشتری آورده و خونه مون رو هم بیشتر از قیمتش داره میفروشه😒
فعلا هیچی بهش نمیگم،این حرفها رو گذاشتم برای بابام، بابام خوب بلده چجوری جواب این آدم ها رو بده.
حالا هنوز هم معلوم نیست، قرار شده امروز جواب قطعی رو بده، در واقع طرف پسندیده، 700 میلیون کم داره که قراره تصمیم بگیره میتونه یکی دو ماهی جورش یا نه، اگه ببینه که میتونه جورش کنه، با هم برای معامله نشست میکنیم.

ALIREZA.F.1988

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به اینکه:
هنوز نفروختیم ولی یه مشتری هست که ممکنه امروز یا فردا یه نشستی با هم داشته باشیم.
فکر میکنم که گرگان 1 درصد هست که یعنی نیم درصد برای هر طرف میشه.
این املاکی میگه 2 درصد بهم بده. ولی فکر کرده با آدم ساده طرفه، من پول الکی به کسی نمیدم، کلا یه مشتری برام آورده که اونم پسندیده، همچین میگه من برات زحمت کشیدم که انگار چندتا مشتری آورده و خونه مون رو هم بیشتر از قیمتش داره میفروشه😒
فعلا هیچی بهش نمیگم،این حرفها رو گذاشتم برای بابام، بابام خوب بلده چجوری جواب این آدم ها رو بده.
حالا هنوز هم معلوم نیست، قرار شده امروز جواب قطعی رو بده، در واقع طرف پسندیده، 700 میلیون کم داره که قراره تصمیم بگیره میتونه یکی دو ماهی جورش یا نه، اگه ببینه که میتونه جورش کنه، با هم برای معامله نشست میکنیم.
نیازی به دعوا باهاش نیست
بهشبگین هر چی خواستی میدیم اما باید فاکتور بدی تا ببریم اماکن
اینطوری دیگه زیاد نمیگیره
گرگان شهر قشنگیه ، ناهارخورانش که عالیه ، روستای زیارتشم که حسابی خنکه و اون آبشارش
اما حیف که در روستا ساختمانهای چندطبقه ساختند مثل شهر شده

به اینکه هر کسی میتونه به ناهار خوران و روستای زیارت شهر گرگان سفر کنه ، خیلی قشنگه

eterno

کاربر ممتاز
نیازی به دعوا باهاش نیست
بهشبگین هر چی خواستی میدیم اما باید فاکتور بدی تا ببریم اماکن
اینطوری دیگه زیاد نمیگیره
گرگان شهر قشنگیه ، ناهارخورانش که عالیه ، روستای زیارتشم که حسابی خنکه و اون آبشارش
اما حیف که در روستا ساختمانهای چندطبقه ساختند مثل شهر شده

به اینکه هر کسی میتونه به ناهار خوران و روستای زیارت شهر گرگان سفر کنه ، خیلی قشنگه
به اینکه:
منم قصد دعوا ندارم، فقط حقش رو بهش میدم و دیگه اهمیتی به حرفهاش نمیدم.
.
بله گرگان خیلی قشنگه، یکی از مزیت های خیلی خوبش همین توی شهر بودن مراکز تفریحیشه. خونه ی ما هم توی محدوده ی ناهارخورانه.

آیدا..

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
امروز عکس یکی از فامیلهای بابامو دیدم وای مگه میشه این همه شباهت به من
من و اون خانم سالها همکلاس بودیم ولی هیچ وقت متوجه نشده بودم .آخرین بار سال ۸۷دیده بودمش .هیچ وقت فکر نمی‌کردم روزی برسه خودمو تو صورت یکی دیگه ببینم .تنها فرقمون صورت پر اون خانم بود که برعکس من صورتم لاغره..هنوز اینجوریم🙄

ALIREZA.F.1988

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به اینکه:
منم قصد دعوا ندارم، فقط حقش رو بهش میدم و دیگه اهمیتی به حرفهاش نمیدم.
.
بله گرگان خیلی قشنگه، یکی از مزیت های خیلی خوبش همین توی شهر بودن مراکز تفریحیشه. خونه ی ما هم توی محدوده ی ناهارخورانه.
اگه نزدیک ناهارخورانه من میخامش؟؟
قیمت چنده؟

nakhasteh

کاربر بیش فعال
عزیزم کنکور همه زندگی نیست فقط یکی از هزاران راه زندگیته.اصلا ناامید نباش قرار هم نیست به کسی جواب بدی .فکر کن راهی که درسته رو انتخاب کن
خیلی ممنونم مامان آیدا❤❤
به اینکه:
اول اینکه انقدر راه موفقیت برای جوون های این دوره هست که کنکور رفته توی رتبه های چندم این راه ها.
دوم اینکه برای چی باید به کسی جواب بدی؟
من توی کل دوره های زندگیم، یعنی چه زمان کنکور، بعد توی ازدواجم، بعدش هم توی بچه دار شدن هیچ وقت به کسی جواب ندادم.
توی تمام مراحل هم آدم هایی بودن توی فامیل که دوست داشتن نظر بدن و پرس و جو کنند، ولی من با سوال اولشون جوری جواب میدادم که به سوال دوم نکشه دیگه. حتی گاهی از طریق من نمیتونستن موج منفی بفرستن، میرفتن پیش مادرم که احساساتی تره و اونو جوری پر میکردن که انرژی منفیشون به من برسه ولی واقعا همیشه سعی کردم از این مسائل راحت بگذرم و اصلا برام اهمیتی نداشته باشه.
الانم که من و همسرم تا همه ی کارهامون به مرحله ی آخرش نرسه، جز به پدرها و مادرهامون، به هیچ کسی نمیگیم. اینجوری خودمون راحتتریم و نگران حرف هیچ کس هم نیستیم.
پس تو که تازه اول راهی، از همین الان محکم بودن رو تمرین کن، به هیچ کس اجازه نده بهت موج منفی بده، بقیه نه از ته دل از موفقیتت خوشحال میشن و نه وقتی که شکست بخوری بخاطرت ناراحت میشن، پس خودتی و خودت، از همین حالا محکم باش و به کسی اجازه ی حرف و یا دخالتی رو نده👍
خیلی ممنونم❤
به اینکه برای دوست عزیزمون @nakhasteh هر چی خیره پیش بیاد
خیلی ممنونم خانوم نغمه❤❤

*M.A*

کاربر بیش فعال
به آخر شبها...
به اینکه درست زمانی که همه جا خاموشی میزنن و همه قصد خوابیدن دارند دوتا چشماش مثل نور افکن باز میشن و من دلم میخواد دونه دونه موهامو بکنم.
به اینکه تو اون لحظه نمیدونم گریه کنم یا اینکه شونصدتا بوس از لپهاش بگیرم که اونجوری تو چشام نگاه میکنه و بهم می فهمونه که تا خوده صبح بیداریم
به مهربونی خدا که من و لایق تجربه ی این لحظه ها کرد

yas87

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چرا هیچکی چالش ها و ناهمواری های منو نداره ؟
... ها تا کجاها ک کشیده نشده ! :| واویلا
برای همه چی متاسفم شما چطور ؟

آخرین ویرایش:

yas87

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بحران هویت دارم 😑
...
اشتباه گرفته میشوم ؟

آخرین ویرایش:

yas87

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چ خر تو خره
هر کی بهر کی زورش برسه نیشش رو فرو میکنه .
رفتن بالا هر کاری دلشون بخواد میکنن !

yas87

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بدتر از همه پسرهای بی‌عرضه ای هستن ک طرفدار دخترای گودزیلای زبون درازین ک هی ازشون سواستفاده کنن . بعد ادعا میکنن آدمو دوست دارن . احمق ها