همین الان داری به چی فکر میکنی؟

*M.A*

کاربر بیش فعال
به اینکه شرایط و روزای خیلی سختیه ولی فرصت غمبرک زدن و گوشه نشینی ندارم
باید دست به زانوم بگیرم و رو به جلو حرکت کنم
مسئولیت سنگینی به گردنمه
به خدا که خیلی خیلی خیلی به حمایت و پشتیبانیش نیاز دارم

eterno

کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی ,
کاربر ممتاز
دارم به یک خانواده و مخصوصا بچه ی اون خانواده فکر میکنم.
بچه ها خیلی مظلومن😔
دیروز توی خیابون سوار ماشین بودم که دیدم توی پیاده رو یه مادری داره پسر بچه هفت هشت ساله ش رو میزنه، بچه از گریه کبود شده بود و با اینکه ماشالله تپل بود و میتونست خیلی راحت از خودش دفاع کنه ولی جلوی مادرش فقط صورتش رو گرفته بود تا مادرش نزنه و گریه میکرد.
قلبم داشت از جاش کنده میشد، کم نمونده بود که پیاده بشم و چهارتا حرف درشت بار اون مادر بکنم، شانس آورد که یه خانومی رفت و واسطه بین اون مادر و بچه ش شد و مادره زدن رو تموم کرد.
زدن بدترین کاریه که یه پدر و مادر میتونن در حق بچشون بکنند🤬🤬🤬🤬

ALIREZA.F.1988

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به اینکه حتما اون بچه خطای بزرگی کرده که مادرش مجبور شده بزنتش وگرنه مادرها به این راحتی بچشونو نمیزنن
مثلا دزدی کرده و مادر بخاطر اینکه دیگه تکرار نکنه کتکش زده

eterno

کاربر ممتاز
به اینکه حتما اون بچه خطای بزرگی کرده که مادرش مجبور شده بزنتش وگرنه مادرها به این راحتی بچشونو نمیزنن
حتی توی این موقعیت هایی که گفتین هم هیچ پدر و مادری حق زدن بچه ش رو نداره.
اتفاقا تا دلتون بخواد هستن آدم های مریضی که خیلی راحت دستشون روی بچه هاشون بلند میشه.
من به چشم خودم مادر معتادی رو دیدم که بچه ی نوزادش رو هم معتاد کرده بود، دیگه زدن که خیلی معمولیه.

حميدرن

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یه مادر می گیم یه مادر می شنویم
فقط خدا می دونه تو اعماق فکر و روح مادرها چه جراحت هایی هست.
چه سختیها و چه ناراحتی هایی رو چشیده.
وقتی می بینید یک مادر داره بچه اش رو می زنه در واقع داره خودزنی می کنه!

eterno

کاربر ممتاز
به اینکه من برای خانمِ برادر کوچیکم میخواستم یه پلاک زنجیر بگیرم، فعلا امروز پلاکش رو گرفتم، طلا ساعتی داره بالا میره😐

eterno

کاربر ممتاز
به اینکه دهه هشتادی ها خیلی زرنگتر از ما دهه شصتی ها هستن، ما هی میخواستیم دیرتر ازدواج کنیم ولی دهه هشتادی ها خیلی زود دست به کار شدند.

آیدا..

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به اینکه دهه هشتادی ها خیلی زرنگتر از ما دهه شصتی ها هستن، ما هی میخواستیم دیرتر ازدواج کنیم ولی دهه هشتادی ها خیلی زود دست به کار شدند.
دخترم دهه هشتادیه هم خودش هم دوستاش مخالف سرسخت ازدواجن .یعنی اینا عجیبن؟🤔🤔

eterno

کاربر ممتاز
دخترم دهه هشتادیه هم خودش هم دوستاش مخالف سرسخت ازدواجن .یعنی اینا عجیبن؟🤔🤔
به اینکه:
من منظورم این بود که دهه های بعد از دهه 60 خیلی راحتتر دارن ازدواج میکنند، کلا همه ی مسائل و کارهاشون راحتتر از دهه شصتی ها داره پیش میره. یه جورایی انگار دهه 60 یه محل گذار برای نسل بعد از خودش بوده و سپر بلای اونا شده.