همین الان دلتون چی میخواد ؟

ALIREZA.F.1988

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام همگی تشریف بیارین مشکلی نیست
الان دلم آب طالبی میخواد سرد هم باشه!

خوب بچه ها ، خانم معلم که دعوتشو کرد ، حالا میمونه یه هماهنگی با هم برای رفتن به کاشان و خوردن هات چاکلت
هر کی میاد اعلام کنه

دلم هیچ چیزی دیگه نمیخاد ، هات چاکلت کاشونو میخاست که داره میرسه

plant_biology

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دلم میخاد یه جت شخصی داشتم باهاش میرفتم کاشون
سلام،جت شخصی؟!اصفهان که نزدیکه ‌کاشانه!قزوین و ساوه و غیره دورتره اونجا رو با جت شخصی برین!
گویا ‌شما لهجه ی کاشانی رو بهتر از من بلد هستین😁

دلم هات چاکلت میخواست که خوردم

ALIREZA.F.1988

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام،جت شخصی؟!اصفهان که نزدیکه ‌کاشانه!قزوین و ساوه و غیره دورتره اونجا رو با جت شخصی برین!
گویا ‌شما لهجه ی کاشانی رو بهتر از من بلد هستین😁

دلم هات چاکلت میخواست که خوردم
حالشو ندارم با ماشین یا اتوبوس بیام

اگه جت داشتم اول میومدم کاشون یه بسته کلوچه ازتون میگرفتم بعد میرفتم ساوه یه جعبه انار از دوستمون میگرفتم بعدم میرفتم قزوین از اون یکی دوستمون یه بسته نون چرخی میگرفتم در راه برگشت هم یه سر میرفتم خونه مدیر ارشد سر کار خانم مهندس نغمه یه ناهار یا شام میخوردم و برمیگشتم
یه سر هم میرفتم گرگان ببینم دوستمون خونشو فروخت یا نه ، شمالیها هم که میگن خیلی مهمون نوازن شاید چندروزی نگهم داشتن
هفته ای یه بار میتونستم بیام و برگردم

دلم میخاد همه شاد باشن حتی اگه شده در خیال

آیدا..

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

اگه جت داشتم اول میومدم کاشون یه بسته کلوچه ازتون میگرفتم بعد میرفتم ساوه یه جعبه انار از دوستمون میگرفتم بعدم میرفتم قزوین از اون یکی دوستمون یه بسته نون چرخی میگرفتم در راه برگشت هم یه سر میرفتم خونه مدیر ارشد سر کار خانم مهندس نغمه یه ناهار یا شام میخوردم و برمیگشتم
یه سر هم میرفتم گرگان ببینم دوستمون خونشو فروخت یا نه ، شمالیها هم که میگن خیلی مهمون نوازن شاید چندروزی نگهم داشتن

مدیونی سوغات بیاری🤣

plant_biology

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

سلام،خودتون یه دونه گز میخواهید بدین بعد جعبه و بسته از ما می گیرین!مگه اصفهان فقط گز داره که همش می گین گز!کاشان ما خیلی چیزهای متنوع داره😁حالا که فکر می کنم باید کاشان رو مرکز استان می کردن اصفهان رو زیر مجموعه اش میزاشتن!

دلم هندونه میخواد

yas87

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ان شاالله ک هیچکی بی گناه تقاص کار اشتباه دیگران یا کلی رو پس نده آمین