سلام....
به نظرم شاید مسابقه ی جالبی بشه،
مثلا اگر یه شعر رو به صورت گروهی چند نفر بخونن و هر شخصی یه قسمت شعر رو بخونه و یا دکلمه ها رو....
مطلقا موافق حذف بانوان نیستم به هیچ وجه،
شاید یک سری از بانوان استعدادهای خوبی داشته باشند در این زمینه ولی، به نظرم این شکل مسابقات در فضای مجازی با توجه به شناختی که پیدا کردم.
جالب نیست...اگر برای پسر ها باشه بهتره.
منظورم جنبه ی شرکت کنندگان نیست...
جنبه نظر دادن به آثار بانوان...
در همین مسابقه ی دکلمه خوانی با اینکه شرایط خوب و مساوی بود و دکلمه خوانی به صورت عادی و نیمه حرفه ایی بود.
بعضی نظرات رو خوندم خوب و سازنده بود اما بعضی نظرات بیشتر جنبه ی مسخره کردن داشت به آثار هنری دوستان تا انتقاد سازنده.
در ضمن به نظر من برای این جور مسابقات موسیقی و آواز خوانی(فارغ از جنسیت) اگر افرادی بودند که ...
سابقه و تجربه در این زمینه داشتند تا به شکل داور مسابقه باشند.و انتقاد کنند بهتره.
به نظرم مسابقه شکل جدی تر و جالب تری پیدا می کنه.
در مورد منع شرعی؛هم باید بگم که هر شخصی اعتقادات مذهبی و غیر مذهبی خودش رو داره...
و شرکت در مسابقه ی به این شکل با توجه به اعتقادات و هدف شرکت کردن خودش آزادِ.
اما به نظرم صدای بانویی که به صورت طبیعی و زیبا ادا بشه و با لفظ عشوه و ناز و... نباشه موردی نداره.
چون به شخصه خیلی جالب نیست (البته این نظر شخصی بنده هست و به دین و مذهب هم ربطی نداره)
یک بانو برای شرکت در مسابقه آواز خوانی و برنده شدن صدای خودشو به شکل غیر طبیعی و...
در بیاره تا بقیه بپسندد و براش کف بزنن.
اگر بتونه با همون تن صدای همیشگی خودش به بهترین شکل بخونه عالیه.
اما در مورد این امر در دنیای مجازی به هر شکل تا حدودی مخالف هستم.
اون هم قبلا گفتم به دلیل محیط مجازی و بودن افراد گوناگون با عقاید و افکار متفاوت.
از استارتر عزیز این تایپیک بابت پیشنهادشون و از احسان عزیز به خاطره مدیریت خوب و اطلاع رسانی شان تشکر و قدردانی می کنم.
پ.ن: دوستان عزیز بهتر کمی تعصب بی جا رو بزارین کنار و جدا از بحث دین و مذهب اون موردی که بیشتر مد نظر خود شخص شما هست.
رو بیان کنید و بی جهت بحث رو به حاشیه نکشید. نظرات همه ی دوستان قابل احترام و ارزشمند هست.
- نظر شما در مورد برگزاری مسابقات آوازخوانی (فارغ از جنسیت ِ شرکت کنندگان ) چیست؟
به نظرم شاید مسابقه ی جالبی بشه،
مثلا اگر یه شعر رو به صورت گروهی چند نفر بخونن و هر شخصی یه قسمت شعر رو بخونه و یا دکلمه ها رو....
- مطلقا موافق ِ حذف بانوان از مسابقه هستید؟ چرا؟
مطلقا موافق حذف بانوان نیستم به هیچ وجه،
شاید یک سری از بانوان استعدادهای خوبی داشته باشند در این زمینه ولی، به نظرم این شکل مسابقات در فضای مجازی با توجه به شناختی که پیدا کردم.
جالب نیست...اگر برای پسر ها باشه بهتره.
مخالف هم نیستم فقط به خاطره یک سری شرایط در دنیای مجازی این جور مسابقات جنبه ی می خواد...- مخالف حذف بانوان از مسابقه هستید ؟ چرا ؟
منظورم جنبه ی شرکت کنندگان نیست...
جنبه نظر دادن به آثار بانوان...
در همین مسابقه ی دکلمه خوانی با اینکه شرایط خوب و مساوی بود و دکلمه خوانی به صورت عادی و نیمه حرفه ایی بود.
بعضی نظرات رو خوندم خوب و سازنده بود اما بعضی نظرات بیشتر جنبه ی مسخره کردن داشت به آثار هنری دوستان تا انتقاد سازنده.
این شرایط به نظرم اگر به صورت خصوصی و به مدیران ارجاع بشه بهتره.- با چه شرایطی میشه این مسابقه رو برگزار کرد که منع ِ شرعی بر آن قرار نگیرد؟
در ضمن به نظر من برای این جور مسابقات موسیقی و آواز خوانی(فارغ از جنسیت) اگر افرادی بودند که ...
سابقه و تجربه در این زمینه داشتند تا به شکل داور مسابقه باشند.و انتقاد کنند بهتره.
به نظرم مسابقه شکل جدی تر و جالب تری پیدا می کنه.
در مورد منع شرعی؛هم باید بگم که هر شخصی اعتقادات مذهبی و غیر مذهبی خودش رو داره...
و شرکت در مسابقه ی به این شکل با توجه به اعتقادات و هدف شرکت کردن خودش آزادِ.
اما به نظرم صدای بانویی که به صورت طبیعی و زیبا ادا بشه و با لفظ عشوه و ناز و... نباشه موردی نداره.
چون به شخصه خیلی جالب نیست (البته این نظر شخصی بنده هست و به دین و مذهب هم ربطی نداره)
یک بانو برای شرکت در مسابقه آواز خوانی و برنده شدن صدای خودشو به شکل غیر طبیعی و...
در بیاره تا بقیه بپسندد و براش کف بزنن.
اگر بتونه با همون تن صدای همیشگی خودش به بهترین شکل بخونه عالیه.
اما در مورد این امر در دنیای مجازی به هر شکل تا حدودی مخالف هستم.
اون هم قبلا گفتم به دلیل محیط مجازی و بودن افراد گوناگون با عقاید و افکار متفاوت.
از استارتر عزیز این تایپیک بابت پیشنهادشون و از احسان عزیز به خاطره مدیریت خوب و اطلاع رسانی شان تشکر و قدردانی می کنم.
پ.ن: دوستان عزیز بهتر کمی تعصب بی جا رو بزارین کنار و جدا از بحث دین و مذهب اون موردی که بیشتر مد نظر خود شخص شما هست.
رو بیان کنید و بی جهت بحث رو به حاشیه نکشید. نظرات همه ی دوستان قابل احترام و ارزشمند هست.
آخرین ویرایش: