بله اگه دختر دروغ بگه و پنهان کنه که قبلا تو این زمینه چقدر فعال بوده یعنی زندگیشو با دروغ شروع کرده و پسر رو گول زده ولی پسر اگه ساده نباشه خودش می فهمه.
به ازدواج فکر کردن بد نیست ولی خیلی با فکر کردن به صورت افراطی و زوجیابی مکرر فرق می کنه.
اگه منظورم رو از زوجیابی مکرر متوجه نشدید باید بگم که این همون چیزیه که خیلی وقته فکر خیلی از پسر ها و دختر ها رو مشغول کرده و به بهانه ها و عناوین مختلف توجیحش می کنند.
اگه نفهمیدید دوباره هم میگم:
بر منکر ازدواج لعنت ولی پسری که این همه زحمت می کشه یا تصمیم میگیره که اصلا زن نگیره یا تو انتخابش خیلی دقت می کنه یعنی نمیره دختری رو بگیره که یکسره به فکر ازدواجه و زوجیابیه.........
بله اگه دختر دروغ بگه و پنهان کنه که قبلا تو این زمینه چقدر فعال بوده یعنی زندگیشو با دروغ شروع کرده و پسر رو گول زده ولی پسر اگه ساده نباشه خودش می فهمه.
به ازدواج فکر کردن بد نیست ولی خیلی با فکر کردن به صورت افراطی و زوجیابی مکرر فرق می کنه.
اگه منظورم رو از زوجیابی مکرر متوجه نشدید باید بگم که این همون چیزیه که خیلی وقته فکر خیلی از پسر ها و دختر ها رو مشغول کرده و به بهانه ها و عناوین مختلف توجیحش می کنند.
اگه نفهمیدید دوباره هم میگم:
بر منکر ازدواج لعنت ولی پسری که این همه زحمت می کشه یا تصمیم میگیره که اصلا زن نگیره یا تو انتخابش خیلی دقت می کنه یعنی نمیره دختری رو بگیره که یکسره به فکر ازدواجه و زوجیابیه.........
تایید میشودchon khanuma moheman ......chun age nabashan donya nabud mishe......chun aghaun chizi nistan k beshe dar moredesh bahs kard
chon khanuma moheman ......chun age nabashan donya nabud mishe......chun aghaun chizi nistan k beshe dar moredesh bahs kard
اقایون اینقدر بیکارن که دنبال سرگرمین همه ی فکرو ذکرشون بجای کار شده این چیزا حضرت آقااااااااااااااااااااچون اکثر تاپیک ها جهت سرگرمیه و چه سرگرمی بهتر از دخترا
و باز یه تاپیک دیگه که یه سرش خانم و یه سرش اقاست.......
این تاپیکا همیشه هیچ وقت به هیچ جا نمیرسه و اخرش هم حذف میشه...........
ولی ....ولی خیلی بده که بچه ها باهم این طور حرف میزنید.............
من ا زاین تاپیکا یه چیزیاد گرفتم که هیچ وقت وقتمو واسه تغییر عقاید کسی دیگری تلف نکنم.........
كاش اين سوالو نمي پرسيدم ............كاش ... كاش
کاملا درسته و دلیلش هم اینه که خیلی ها بحث کردن و منطقی حرف زدن رو بلد نیستند و تصورشون از بحث یعنی روکمکنی........
و قبول دارم عوض کردن نظر کسی که به عقایدش تعصب داره کاملا غیر ممکنه.....
استارتر محترم اصلا ربطی به تاپیک شما نداره........كاش اين سوالو نمي پرسيدم ............كاش ... كاش
مرسي عزيزم ولي فكر نمي كردم اينقدر با ارسال اين تاپيك اعصابم خرد بشه ... يكي ميگه براي روكم كني... يكي ميگه خانمها را اذيت كردن خوبن... يكي ديگه هر چي از دهانش بيرون مياد و ميگه ...آخه اين شد حرف زدن منطقي ....... ما ايروني ها هيچ وقت عوش نميشيماشكال نداره تقصير تو كه نبود
واقعا براي شما متاسفم اين طرز صحبت كردن در شان يه تحصيل كرده نيست ...به سخن طرف مقابلت احترام بذار...حتي اگه باهاش مخالفي... مسخره كردن و تيكه پروندن درست نيست...
مثلا شاهین آدم درست حسابیه که ازش نقل قول میکنید؟؟؟؟؟؟!!!!!به قول شاهین :
باور کن از تو کتابا اسم مرد و خط زدن
------------
دارین منقرض می شین
جواب سوال چی شد ؟؟؟
چرا در مورد آقایون کمتر سوال میشه؟؟؟
اشكال نداره تقصير تو كه نبود
حرص نخور عزیزم. اینجا عادیه. بعضیا فقط دنبال بحث بیخودن.اه
مرسي عزيزم ولي فكر نمي كردم اينقدر با ارسال اين تاپيك اعصابم خرد بشه ... يكي ميگه براي روكم كني... يكي ميگه خانمها را اذيت كردن خوبن... يكي ديگه هر چي از دهانش بيرون مياد و ميگه ...آخه اين شد حرف زدن منطقي ....... ما ايروني ها هيچ وقت عوش نميشيم
چرا بيشتر تاپيك هاي باشگاه در مورد خانم هاست :طرز آرايششون، از نظر حقوقي و.........؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون از شما.... يه سوال دارم بدون شوخي ... آيا شما از يك خانم ضربه روحي شديدي ديديد كه هر تاپيكي كه در مورد خانمهاست را مسخره كرده و حرفهاي مايوس كننده مي زني؟؟اخه شما خودت بلدی هر کاری کنی ... بعد وقتی دیدی ... کم میاری ...یا بحثو به بخنده و شوخی کردنو .......... منحرف کنی یا فقط بلدی بگی توهین کرده این در شان افراد تحصیل کرده نیست.....
والا........ تو عمرم یا دختری هم یک کلمه هم حرف نزدم .........اصلا هم خوشمم نمیاد.....ممنون از شما.... يه سوال دارم بدون شوخي ... آيا شما از يك خانم ضربه روحي شديدي ديديد كه هر تاپيكي كه در مورد خانمهاست را مسخره كرده و حرفهاي مايوس كننده مي زني؟؟
واعجباوالا........ تو عمرم یا دختری هم یک کلمه هم حرف نزدم .........اصلا هم خوشمم نمیاد.....
والا........ تو عمرم یا دختری هم یک کلمه هم حرف نزدم .........اصلا هم خوشمم نمیاد.....
اینجا نت هست ..... یه دنیای مجازی غیر واقعی ............... من دنیای واقعی رو گفتم......پس الان داری با پسر حرف می زنی؟!!!ببخشید ها
بیشتر از پسرا داری اینجا با دخترا تبادل اطلاعات می کنی