پاسخ احمدی‌نژاد به اظهارات عجولانه اوباما

hemmat27

عضو جدید

رییس‌جمهوری کشورمان ساعتی پیش هنگام ورود به تهران اظهارات باراک اوباما در گفتگو با بنگاه انگلیسی بی بی سی را یک عکس‌العمل ناشیانه خواند.
به گزارش شبکه ایران، محمود احمدی‌نژاد، رییس‌جمهوری کشورمان ساعتی پس از ورود به تهران در فرودگاه مهرآباد واکنش دولت آمریکا به پیشنهاد وی در خصوص تشکیل کمیته حقیقت‌یاب مستقل برای بررسی حادثه 11 سپتامبر را عکس‌العمل ناشیانه توصیف و تاکید کرد: لازم است جعبه سیاه 11 سپتامبر بازخوانی شود.
وی تصریح کرد: طرح موضوع 11 سپتامبر از سوی ایران در سازمان ملل موضوع جدیدی نبود اما چون از موضع ملت ایران مطرح شد، آنان در برابر آن موضع گرفتند.
وی با اشاره به اینکه دولت ‌آمریکا عکس‌العمل ناشیانه‌ای در این زمینه داشته و اگر ریگی به کفش آنها نبود باید بپذیرند، افزود: اگر آمریکا‌یی‌ها اسناد قاطعی دارند که نشان می‌دهد این کار تروریست‌ها بوده است، آن را در اختیار گروه حقیقت‌یاب قرار دهد تا همه در مبارزه با تروریست‌ها مشارکت کنند.
رییس‌جمهوری بیان داشت: توقع اینکه هرچه آمریکا گفت، همه بپذیرند، توقع زیاده‌خواهانه و ناشی از روحیه استکباری است.
احمدی‌نژاد با بیان اینکه عده قلیلی خود را حاکم جهان می‌دانند و از طرف همه دولت‌ها و ملت‌ها سخن می‌گویند، گفت: اما هنگامی که کسی سئوال می‌کند بلافاصله توهین کرده و موجودیت آن کشور را زیر سئوال می‌برند.
http://www.rajanews.com/detail.asp?id=63245

devil may cry

عضو جدید

رییس‌جمهوری کشورمان ساعتی پیش هنگام ورود به تهران اظهارات باراک اوباما در گفتگو با بنگاه انگلیسی بی بی سی را یک عکس‌العمل ناشیانه خواند.
به گزارش شبکه ایران، محمود احمدی‌نژاد، رییس‌جمهوری کشورمان ساعتی پس از ورود به تهران در فرودگاه مهرآباد واکنش دولت آمریکا به پیشنهاد وی در خصوص تشکیل کمیته حقیقت‌یاب مستقل برای بررسی حادثه 11 سپتامبر را عکس‌العمل ناشیانه توصیف و تاکید کرد: لازم است جعبه سیاه 11 سپتامبر بازخوانی شود.
وی تصریح کرد: طرح موضوع 11 سپتامبر از سوی ایران در سازمان ملل موضوع جدیدی نبود اما چون از موضع ملت ایران مطرح شد، آنان در برابر آن موضع گرفتند.
وی با اشاره به اینکه دولت ‌آمریکا عکس‌العمل ناشیانه‌ای در این زمینه داشته و اگر ریگی به کفش آنها نبود باید بپذیرند، افزود: اگر آمریکا‌یی‌ها اسناد قاطعی دارند که نشان می‌دهد این کار تروریست‌ها بوده است، آن را در اختیار گروه حقیقت‌یاب قرار دهد تا همه در مبارزه با تروریست‌ها مشارکت کنند.
رییس‌جمهوری بیان داشت: توقع اینکه هرچه آمریکا گفت، همه بپذیرند، توقع زیاده‌خواهانه و ناشی از روحیه استکباری است.
احمدی‌نژاد با بیان اینکه عده قلیلی خود را حاکم جهان می‌دانند و از طرف همه دولت‌ها و ملت‌ها سخن می‌گویند، گفت: اما هنگامی که کسی سئوال می‌کند بلافاصله توهین کرده و موجودیت آن کشور را زیر سئوال می‌برند.
اگر اوباما میگفت در مرود حوادث بعد از انتخابات و اینکه اصلا انفجار مهاباد کار خود دولت ایران هست و کمیته حقیقت یاب تشکیل بدید ما ناراحت نمیشدیم و قبول میکردیم؟

Sarp

مدیر بازنشسته
اگر اوباما میگفت در مرود حوادث بعد از انتخابات و اینکه اصلا انفجار مهاباد کار خود دولت ایران هست و کمیته حقیقت یاب تشکیل بدید ما ناراحت نمیشدیم و قبول میکردیم؟
انتخابات ایران و بمب گذاریش به خود ایران ربط داره

ولی جنگهای امریکا به کل دنیا ربط داره
چون یه لشکرکشی بین المللیه !

devil may cry

عضو جدید
انتخابات ایران و بمب گذاریش به خود ایران ربط داره

ولی جنگهای امریکا به کل دنیا ربط داره
چون یه لشکرکشی بین المللیه !

مسله امریکا هم مثل بمب گزاری ایران در مرحله اول یک مسله داخلی هست برای اینکه در وحله اول مردم خودشون اسیب دیدن و برسی کردنش به خودشون مربوطه;بعید نیست بمب گذاری داخل ایران هم یک مسله بین المللی بشه:smile:

*Essi*

اخراجی موقت
محمود همیشه واسه کل مردم دنیا دلسوزی میکنه جز مردم خودش.

اما کمیته حقیقت یاب بیـــطرف واسه کودتـــای گسترده خودش را نمیپذیره !!!!!

حاظره با اوبامــــا مذاکره کنه، اما به میـــــرحسین نیم ساعت هم وقت نمیدهند.

به این میگن دایه بهتر از مادر. :gol:

lightseeker62

عضو جدید
در کل بنظر منم این اقدام اوباما خیلی عجولانه بود
دلیل اینکه اوباما یه مصاحبه اختصاصی با bbc گذاشت این بود که نمی خواست تاثیر حرفای احمدی نژاد توی ذهن مردم ایران بشینه
البته به هیچ کدوم از سوالا و ادعاهای احمدی نژاد جواب درستی نداد و سعی کرد با احساساتی کردن قضیه یه جوری از زیر سوال اصلی شونه خالی کنه
حالا اینکه مردم ایران با مردم آمریکا همدردی کردن چه ربطی داره که آمریکا رو مقصر این حادثه ندونن؟

آخرین ویرایش:

ssara2025

عضو جدید
کاربر ممتاز
اوباما احمدی نژاد و شکست داد ;):biggrin:
:surprised::surprised::surprised:
دقیقاً :razz::razz::razz:
اوباما و سیاستمدارای آمریکایی و اسرائیلی با وجود این همه وطن پرستهای ایرانی ، احمقن اگه بخوان کوچکترین نظری به این کشور داشته باشن !!!! :razz::razz:
اونا کافیه نخ رو بدن دست ایرانیها :biggrin::biggrin:
خودشون بلدن چی کار کنن :razz::razz:
همچین حکومت رو عوض می کنن که خون از دماغ یه آمریکایی هم نیاد ، همونطور که تو این دویست سال این کارا رو کردن و باعث رشد چند ده درصدی ایران تو جهان شدن :razz::razz:

#AREZOO#

عضو جدید
کاربر ممتاز
از کلمه ی ناشیانش باید تا ته حرفاشو خوند.....

Mr.Pouyan

عضو جدید
کاربر ممتاز
متاسفم واسه اون ایرانی خارج نشین که داره حالی به حولی زندگیشو میکنه...

بعد میاد جلو دوربین میگه :

من یک ایرانیم.. I Love Iran..!!

یا اون یکی میگه : شما نمیدونین چی دارین.. من خاک ایرانو ببینم میبوسم..

یکی نیست بگه احمق.. ما نمیدونیم چی داریم.. یا تو که فرار کردی رفتی. حالا زر مفت میزنی ؟؟

واقعا بعضی ایرانی ها شرم اورن ..

#AREZOO#

عضو جدید
کاربر ممتاز
متاسفم واسه اون ایرانی خارج نشین که داره حالی به حولی زندگیشو میکنه...

بعد میاد جلو دوربین میگه :

من یک ایرانیم.. I Love Iran..!!

یا اون یکی میگه : شما نمیدونین چی دارین.. من خاک ایرانو ببینم میبوسم..

یکی نیست بگه احمق.. ما نمیدونیم چی داریم.. یا تو که فرار کردی رفتی. حالا زر مفت میزنی ؟؟

واقعا بعضی ایرانی ها شرم اورن ..
منظورت همونه که دعوتی احمدی نژادو داشت کوفت میکرد دیگه...کارد بخوره اون شکم واسه یه لقمه نون نجسش حاضره ایرانو بفروشه:razz:

Sarp

مدیر بازنشسته
محمود همیشه واسه کل مردم دنیا دلسوزی میکنه جز مردم خودش.

اما کمیته حقیقت یاب بیـــطرف واسه کودتـــای گسترده خودش را نمیپذیره !!!!!

حاظره با اوبامــــا مذاکره کنه، اما به میـــــرحسین نیم ساعت هم وقت نمیدهند.

به این میگن دایه بهتر از مادر. :gol:
من مخاطبم فقط اسی نیست !
با هر کسی هست که چنین تفکری دارند
تقلب تو انتخابات !

میخوام بپرسم کمیته حقیقت یاب هم تشکیل شد حالا !

الگوریتم و روند کشف چجوریه ؟

چجوری میتونن حقیقت رو کشف کنن !

فرض هم میکنیم که تقلب هم شده

mojtaba007

کاربر فعال
کاربر ممتاز
:surprised::surprised::surprised:
دقیقاً :razz::razz::razz:
اوباما و سیاستمدارای آمریکایی و اسرائیلی با وجود این همه وطن پرستهای ایرانی ، احمقن اگه بخوان کوچکترین نظری به این کشور داشته باشن !!!! :razz::razz:
اونا کافیه نخ رو بدن دست ایرانیها :biggrin::biggrin:
خودشون بلدن چی کار کنن :razz::razz:
همچین حکومت رو عوض می کنن که خون از دماغ یه آمریکایی هم نیاد ، همونطور که تو این دویست سال این کارا رو کردن و باعث رشد چند ده درصدی ایران تو جهان شدن :razz::razz:

مگه احمدی نژاد ایرانیه؟:w05:

Mr.Pouyan

عضو جدید
کاربر ممتاز
منظورت همونه که دعوتی احمدی نژادو داشت کوفت میکرد دیگه...کارد بخوره اون شکم واسه یه لقمه نون نجسش حاضره ایرانو بفروشه:razz:

منظورم همون ساندیس خوران ( برنامه پارازیت و کاش دیده باشی این هفته )

طرف عینه خرس نشسته داره میخوره.. بعد میگه I love Iran..
ایرانی.. 4کلمه فارسی تو دهنت نمیچرخه ؟؟

اون یکی خانومه با حجاب قشنگش نشسته میگه : اقای ا.ن و خیلی دوست دارم. چون اله بله..من یه نویسندم..

اگر ایرانی بودین.. فرار نمیکردین.. بعدم اونجا از روی خوشی یه حرفی بزنین..

#AREZOO#

عضو جدید
کاربر ممتاز
منظورم همون ساندیس خوران ( برنامه پارازیت و کاش دیده باشی این هفته )

طرف عینه خرس نشسته داره میخوره.. بعد میگه I love Iran..
ایرانی.. 4کلمه فارسی تو دهنت نمیچرخه ؟؟

اون یکی خانومه با حجاب قشنگش نشسته میگه : اقای ا.ن و خیلی دوست دارم. چون اله بله..من یه نویسندم..

اگر ایرانی بودین.. فرار نمیکردین.. بعدم اونجا از روی خوشی یه حرفی بزنین..
آره دیدم....واقعا جای تاسف داره حیف اسم ایرانی که رو اینا بذارن طرف حالشو اونور میکنه بی خبر از اینکه ما اینجاداریم چی میکشیم ادعای ایرانی بودنم میکنه:mad:من که دعا کردم غذای کثیفش از گلوشون نره پایین:razz: