مهرناز*
عضو جدید
بله فهرست اتوماتهسلام
اين كه الان فرستادين مربوط به فهرست اتوماته؟
بله فهرست اتوماتهسلام
اين كه الان فرستادين مربوط به فهرست اتوماته؟
یه سوال دیگه هم داشتم. معمولا برای پایان نامه before , after رو در قسمت پاراگراف:
برای متن اصلی، سر فصل ها (فصل 1و فصل2 و...) و سایر زیر عنوان ها چند در نظر میگیرند؟
اونو لینک دادم به فایل الان از یه فایل دیگه میخوام هزینشو بیارم تو فایل دیقه میشه کمکم کنی لدفن؟
من یه فایل word دارم که میخام فهرستش رو هایپر لینک کنم؛
به اینصورت که وقتی روی روی موضوع کلیک میکنم، بره به صفحه مورد نظر در همون فایل؛
میشه راهنمایی بفرمایید.
میشه راهنمایی بفرمایید.
میشه راهنمایی بفرمایید.
تو اکسل میشه یه تکست باکس که توی یه شیت دارم اسم رو وارد میکنیم توی شیت دوم که همون تکست باکس هست به صورت خودکار اسم نوشته باشه یا چجوری میشه این اتفاق بیفته؟
با سلام
من برای نامگذاری آیتم هام از قسمت numbring فرمت مورد نظرم رو انتخاب کردم ولی فاصله بین خط تیره و نوشته زیاده چطوری میتونم کنترلش کنم؟
مشاهده پیوست 240543
چون من نتونستم این گزینه رو تو قسمت Define New Number Format پیدا کنم!!!!!
مشاهده پیوست 240584
دوستان یه اکسل دارم به حجم 491 مگا بایت اصلا بالا نمیاد یا هم تند تند هنگ می کنهچکارش کنم؟
سلام
خسته نباشید
من تو اکسل توی یه ستون داده هایی دارم که با عدد 95 یا حرف K شروع میشن ولی هیچ دو اطلاعات وارد شده ای یکی نیست، میخوام اطلاعات مربوط به حرف K یا 95 رو به صورت موقتی مخفی کنم
ولی چون دادهها زیاد نه به صورت سری میتونم Hide کنم نه اینکه فیلتر کنم بخاطر زیاد بودنشون
میخواستم ببینم فرمولی برای مخفی کردن اطلاعاتی که با حرف یا عدد شروع میشه هست یانه؟
سلام
چطور می تونم تو ورد جوری شماره گذاری کنم صفحات رو که از صفحه اول شماره گذاری نشه؟
یعنی دو صفحه اول که فهرست هستش نمی خوام شماره داشته باشه و از صفحه ی بعدِ فهرست میخوام صفحه ها شماره داشته باشه
هر چی تو نت سرچ می کنم و کارایی که گفته رو انجام میدم نمیشه که نمیشه
پیشاپیش ممنون
سلام
از قابليت section break استفاده كنيد
page layout-->break-->section-->next page
همین کارو کردم اما نشد
صفحه اول رو که شمارشو یک میذارم، همشون میشه یک، دو میذارم همه میشن دو
نمی دونم کچای کارم ایراد داره