rosemehr87
عضو جدید
نه پسورد نداره چون اون كسي كه فايل رو واسم ميل كرده پسوردنذاشتهفايل شما پسورد دارد؟آيا آن را در حالت read only باز مي كنيد؟
نه پسورد نداره چون اون كسي كه فايل رو واسم ميل كرده پسوردنذاشتهفايل شما پسورد دارد؟آيا آن را در حالت read only باز مي كنيد؟
من زیاد از ورد سر در نمیارممی دونم template برای اینه که یک الگوی آماده داشته باشیم
اینکه اگر همیشه داریم از یک فرم خاص استفاده می کنیم ،دیگه هر بار نسازیمش بلکه با درست کردن یک template از اون استفاده کنیم
اما سوالم اینه که،خوب تمام این کارا رو می شه با همون save عادی word انجام داد،حالا چه نیازی به template هست؟
با open باز می شهمن زیاد از ورد سر در نمیارم
اما فکر کنم میشه templateهارو import کرد نه؟
خب شاید به خاطر اینه که بقیه درست کنن و شما استفاده کنید به نوعی هلو بپر تو گلو(اینجوری راحت تره)
اما سوالم اینه که،خوب تمام این کارا رو می شه با همون save عادی word انجام داد،حالا چه نیازی به template هست؟
سلام دوستان
من به یه مشکلی بر خوردم که حل شدنش خیلی برام مهمه
یه فایل ورد (تحقیق کارآموزیم)روی فلشم داشتم که بازش کردم و یه متنی بهش اضافه کردم و ذخیرش هم کردم.اما حالا دیگه باز نمیشه و اخطار هایی رو میده که تو عکس ها گذاشتم.حتی دیگه کپی هم نمیشه رو کامپیوترم.این اطلاعات خیلی برام مهم هستن تو رو خدا کمکم کنید وگرنه بیچاره شدم.چرا اینجور شده؟
http://honey66.persiangig.com/image/01.JPG
http://honey66.persiangig.com/image/02.JPG
تو رو خدا زود تر کمک کنید
ممنون
سلام دوست عزیزاحياناً موقعی که متن اضافه کرديد و بستيد، روی يک سيستم ديگه نبوديد که فايل ها permission داشته؟ اين بلا سر من هم آمد و دقيقاً مربوط به اين بود که چون روی سیستمی ذخيره شده که permission داشت اين طرف باز نمیکرد. باید رو همون سیستم روی فايل permission مربوط به everyone رو فعال کنيد.
ممکنه دلايل ديگه هم داشته باشه اما من اينو ميدونم.
سلام کسی کرک office 2007 داره ؟
آموزش اکسل ، سریع و راحت(راست کلیک و save target as):سلام دوستان؛
کسی کتاب یا ایبوک خوبی در زمینه آموزش اکسل داره؟ البته من بیشتر برای محاسبات و رسم چارت می خوام.
معرفی سریع آیکون های پرکاربرد در اکسل 2007 :سلام دوستان؛
کسی کتاب یا ایبوک خوبی در زمینه آموزش اکسل داره؟ البته من بیشتر برای محاسبات و رسم چارت می خوام.
مرسی دوستان گل و گلاب.
من سیستم را کونتکس کردم وهمون جوری که خواستم شده یعنی فارسی ها فارسی و فرمول شیمی ها انگلیسی شده فقط یه قسمت هست باهاش مشکل دارم ان هم فرمول های که با ایکویتر در قسمت اینزرت هست انها فارسی نمیشن.
مرسی دوستان گل و گلاب.
من سیستم را کونتکس کردم وهمون جوری که خواستم شده یعنی فارسی ها فارسی و فرمول شیمی ها انگلیسی شده فقط یه قسمت هست باهاش مشکل دارم ان هم فرمول های که با ایکویتر در قسمت اینزرت هست انها فارسی نمیشن.
دوست عزیز در فرمولها بهتره که از اعداد انگلیسی استفاده کنید
حالا گزینه دیگری در همین مسیر وجود داره که چه شما اعداد را فارسی وارد کنید و چه انگلیسی برای شما فارسی نمایش می ده .آفیس 2003 :
به این مسیر بروید :
tools -- > complex script
در پائین از لیست کشوئی گزینه numeral رو انتخاب کنید
و از منو گزینه context رو انتخاب کنید .
حالا همه پنجره ها رو ok کنید
آفیس 2007 :
رو دکمه office کلیک کنید (همون دکمه گردالی گوشه بالا سمت چپ)
word options رو انتخاب کنید
از پنل سمت چپ به advanced برید
در صفحه اصلی به بخش show document content برید
در بخش numeral منو رو باز کنید و گزینه Context رو انتخاب کنید
پنجره رو ok کنید و . ..
تمـــــــــــــام