پخت با امواج مکروویو

P O U R I A

مدیر مهندسی شیمی مدیر تالار گفتگوی آزاد
مدیر تالار
پخت (ولکانش) با امواج مايکروويو (Microwave Curing) و ياپخت (ولکانش) با ميدان هاي الکترو مغناطيسي (UHF)

اين روش جزو روش هاي ولکانش پيوسته (Continues Curing) است.


حرارت دادن يک قطعه لاستيکي به صورت ممتد و طولاني ممکن است موجب تخريب ساختمان آن شود. بنابراين بايد به صورتي زمان پخت را کاهش دهيم تا از تخريب قطعه جلوگيري شود. کاهش زمان پخت معمولاً با پيش گرم کردن نمونه با روش هاي انتقال حرارت هدايتي، جابجايي و تشعشعي انجام مي گيرد. مزاياي اين سيستم عبارت است از سرعت توليد بالا، انعطاف پذيري توليد، گرمايش سريع، صرفه جويي در انرژي، گرمايش ثابت و تنظيم آسان حديده ها براي آميزه لاستيکي فشرده و معايب آن اين است که آميزه ها بايد حتماً قطبي باشند، در مورد آميزه اي غير قطبي فقط توانايي پخت نوارهاي صاف وجود دارد، هزينه کمي بالاتر از روش پخت در حمام نمک.
 

Similar threads

بالا