سلام
چه طور مي شه با php داخل سايت counter گذاشت ؟
چه طوري مي شه يك عكس رو توي سايت بزاري و كاربر بتونه روي اون عكس zoom كنه ؟
<?php
// Connecting, selecting database
$link = mysql_connect('mysql_host', 'mysql_user', 'mysql_password')
or die('Could not connect: ' . mysql_error());
echo 'Connected successfully';
mysql_select_db('my_database') or die('Could not select database');
// Performing SQL query
$query = 'UPDATE stat SET hits=hits+1';
$result = mysql_query($query) or die('Query failed: ' . mysql_error());
mysql_free_result($result);
// Closing connection
mysql_close($link);
?>
سلام دوست عزیز
1. منظور شما اینه که عکس رو داخل mysql آپلود کنیم یا این که چه جوری با php عکس آپلود کنیم؟
هر دو
اگه میشه یک توضیح مختصر هم بدید
سلام دوست عزیز
1. منظور شما اینه که عکس رو داخل mysql آپلود کنیم یا این که چه جوری با php عکس آپلود کنیم؟
هر دو
اگه میشه یک توضیح مختصر هم بدید
برای حالتی که با php می خوایم فایل رو تو پوشه مثلا images آپلود کنیم داریم:
کد:<form enctype="multipart/form-data" action="<?php echo $_SERVER["PHP_SELF"]; ?>" method="post"> <input type="hidden" name="MAX_FILE_SIZE" value="2048000"> File: <input name="userfile" type="file" /><br /> <input type="submit" value="Upload" /> </form> <?php if (@is_uploaded_file($_FILES["userfile"]["tmp_name"])) { copy($_FILES["userfile"]["tmp_name"], "$/images/" . $_FILES["userfile"]["name"]); echo "<p>File uploaded successfully.</p>"; } ?>
برای حالتی که بخوایم فایل رو تو mysql آپلود کنیم یک کار عمومی نیست و برای موارد خاص انجام می شه و داریم:
1. ساخت جدول:کد:CREATE TABLE upload ( id INT NOT NULL AUTO_INCREMENT, name VARCHAR(30) NOT NULL, type VARCHAR(30) NOT NULL, size INT NOT NULL, content MEDIUMBLOB NOT NULL, PRIMARY KEY(id) );
2. فایل آپلود:
کد:<form method="post" enctype="multipart/form-data"> <table width="350" border="0" cellpadding="1" cellspacing="1" class="box"> <tr> <td width="246"> <input type="hidden" name="MAX_FILE_SIZE" value="2000000"> <input name="userfile" type="file" id="userfile"> </td> <td width="80"><input name="upload" type="submit" class="box" id="upload" value=" Upload "></td> </tr> </table> </form>
3. فایل گیرنده و قرار دهنده به mysql:
کد:<?php if(isset($_POST['upload']) && $_FILES['userfile']['size'] > 0) { $fileName = $_FILES['userfile']['name']; $tmpName = $_FILES['userfile']['tmp_name']; $fileSize = $_FILES['userfile']['size']; $fileType = $_FILES['userfile']['type']; $fp = fopen($tmpName, 'r'); $content = fread($fp, filesize($tmpName)); $content = addslashes($content); fclose($fp); if(!get_magic_quotes_gpc()) { $fileName = addslashes($fileName); } include 'library/config.php'; include 'library/opendb.php'; $query = "INSERT INTO upload (name, size, type, content ) ". "VALUES ('$fileName', '$fileSize', '$fileType', '$content')"; mysql_query($query) or die('Error, query failed'); include 'library/closedb.php'; echo "<br>File $fileName uploaded<br>"; } ?>
4. فایل دانلود:
کد:<html> <head> <title>Download File From MySQL</title> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1"> </head> <body> <?php include 'library/config.php'; include 'library/opendb.php'; $query = "SELECT id, name FROM upload"; $result = mysql_query($query) or die('Error, query failed'); if(mysql_num_rows($result) == 0) { echo "Database is empty <br>"; } else { while(list($id, $name) = mysql_fetch_array($result)) { ?> <a href="download.php?id=<?php=$id;?>"><?php=$name;?></a> <br> <?php } } include 'library/closedb.php'; ?> </body> </html>
5.
کد:<?php if(isset($_GET['id'])) { // if id is set then get the file with the id from database include 'library/config.php'; include 'library/opendb.php'; $id = $_GET['id']; $query = "SELECT name, type, size, content " . "FROM upload WHERE id = '$id'"; $result = mysql_query($query) or die('Error, query failed'); list($name, $type, $size, $content) = mysql_fetch_array($result); header("Content-length: $size"); header("Content-type: $type"); header("Content-Disposition: attachment; filename=$name"); echo $content; include 'library/closedb.php'; exit; } ?>
سلام دوست عزیزمن با php یک اسکریپت ساخته ام که شامل یک فرم است. یکی از قسمت های این فرم سال انتشار است. می خواهم وقتی سال انتشار توسط کاربر وارد می شود اگر نوع داده وارد شده توسط کاربر از نوع integer نبود error بدهد. اما وقتی تابع gettype را روی مقدار حاصل از فرم انجام می دهم نوع آن همواره string است. چه کار باید بکنم.
is_string
is_numeric
is_float
is_array
is_object
is_resource
سلام
لطفا به من کمک کنید
من wampserver را روی سیستمم نصب کرده ام وقتی در قسمت phpmyadmin آن که مربوط به mysql است در یک جدول مورد نظر سطر جدیدی را ایجاد می کنم اگر اطلاعات سطر را به صورت فارسی بنویسم به صورت علامت سوال نشان داده می شود چه طوری phpmyadmin را فارسی کنم؟
من یک اسکریپت را با php ایجاد کرده ام که شامل یک فرم است. این فرم اطلاعات مربوط به کتاب را دریافت می کند . action این فرم اسکریپت دیگری است که عنوان کتاب های یافت شده را به صورت لینک نشان می دهد .هدف من این است که بعد از آن که اسکریپت دوم به طور کامل اجرا شد یعنی لینک های مورد نظر ایجاد شد با رفتن بر روی هر لینک (عنوان کتاب) کتاب مورد نظر نشان داده شود.با توجه به آن که با به پایان رسیدن اسکریپت, تمام اطلاعات مربوط به سطر های یافت شده از بین میرود چگونه با رفتن بر روی هر لینک کتاب مورد نظر نمایش داده
<a href="view.php?id=22">رگبار</a>
من یک فرم را ایجاد کرده ام که از کاربر بک فایل را می گیرد می خواهم این فایل را با یک دستور php در یک متغیر قرار دهم تا بتوانم این گونه فایل مورد نظر را در جدول مورد نظر mysql قرار دهم.
از دستور] $'/uploads/'.$_FILES[' formname ']['name استفاده کرده ام که نیاز به وجود فولدر uploads بر روی سیستم دارد .لطفا دستوری را که عمل فوق را انجام دهد بدون نیاز به وجود فولدر uploads بر روی سیستم به من اطلاع دهید.
سلام جناب متالیک از راهنماییتون ممنونم. اما هنوز اشکال دارم .دستوراتی که من نوشتم به صورت زیره :
نمی دونم دقیقا باید در قسمت hrefچی بنویسم که هر بارکه حلقه while تکرار می شه id مربوط به کتاب مورد نظر در قسمت href قرار بگیره .While()
{
$row = $result->fetch_assoc();
</p>عنوان اثر<p>
<a href=""><?php $row[onvan];?><a/>
}
اشکال دیگه ای که داشتم اینه که اسم لینکی که باید بسازم و اون جا کتاب رو نمایش بدم چی باید باشه.Href="view.php?id= "
ممنون می شوم کمکم کنید.
$query = 'SELECT id, onvan FROM my_table';
while ($line = mysql_fetch_array($result, MYSQL_ASSOC)) {
echo "<a href='view.php?id=$row[id]'>$row[onvan]</a><br>\n";
}
$query = "SELECT * FROM my_table WHERE id=$_GET[id] LIMIT 1";
$line = mysql_fetch_array($result, MYSQL_ASSOC)) {
echo "Name: <b>$line[onvan]</b>";
echo "Publisher: <b>$line[publisher]</b>";
....
سلام مرسی جواب سوالها رو دادید میشه بقیه سوال هام رو هم جواب بدید
این تکه برنام رو ببینید بعد سوالام رو میپرسم
//connect to database. Username and password need to be changed
mysql_connect("localhost", "username", "password");
//Select database, database_name needs to be changed
mysql_select_db("database_name");
این صفحه اول ای که طریقه دانلود عکس رو میگه
1.حالا سوال من اینه که اولا این چیهif (!$_POST['uploaded']) چرا من وقتی تو برنامه مینویسم برنامه خطا میده؟
2.پوشه temporary روکجا باید بسازمcopy($image, "./temporary/".$ip.""); !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
3.این چیه$encoded = chunk_split(base64_encode($contents1));
<input type="hidden" name="uploaded" value="1">
$_POST["uploaded"]=1
صفحه دوم برنامه هم این که اصلا جواب نمی ده اشکال کجاست
من هم اول این تکه برنامه رو توضیح بدم بعد سوالا رو جواب می دم!!
آیا شما اطلاعات مربوط به mysql مانند localhost ، username و password را درست وارد کرده اید؟
آیا شما پایگاه databas_db را قبلا ایجاد کرده اید؟
سلام متالیک از جوابهاتون ممنونم .لطفا به این دو سوالم هم جواب بدهید.
1- آیا منظور شما اینه که مقدارid از صفحه ای که در آن لینک ها ساخته شده به سمت صفحه view .php فرستاده می شود و بعد ما آن را با دستور $_GET[id] دریافت می کنیم ؟
2- آیا منظور شما از برنامه ای که نوشتید اینه که وقتی روی لینک هایی که در برنامه ساختید بروید باید صفحه view.phpنشان داده شود ؟من وقتی روی لینک عنوان کتاب ها می روم صفحه view.php?id=$row[id] باز می شود که هیچ چیزی را نشان نمی دهد.
متاسفانه من نتوانستم جوابی بگیرم لطفا بیشتر توضیح دهید . ممنونم.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
مدرسه برنامه نويسي حضرت زهرا (س) - PHP - پرسش و پاسخ | PHP | 54 | |
B | کد برای محل گفتگوی اشتراکی ( پرسش و پاسخ در سایت) | PHP | 2 | |
2 | برنامه نویسی وب چیست؟چگونه برنامه نویسی وب را شروع کنم؟ | PHP | 0 | |
Z | اهمیت زبان برنامه نویسی PHP | PHP | 0 | |
Z | زبان برنامه نویسی PHP | PHP | 0 |