sonic
عضو جدید
برادر منو این حرفا؟؟؟
عزت و بزرگی رو از خدا خواهانم و بس
تا اونجایی که من میدونم به جز محسن و
اون پسر مظلومههمتون
به گریه کردن افتاده بودین!!!!!!!!!!
برادر منو این حرفا؟؟؟
عزت و بزرگی رو از خدا خواهانم و بس
منو گریهتا اونجایی که من میدونم به جز محسن و
اون پسر مظلومههمتون
به گریه کردن افتاده بودین!!!!!!!!!!
[/RIGHT]
منو گریه
من فقط ریاضی مهندسی رو بد داده بودم یادتهگفتم می افتم
التماس کردم ؟؟؟ها...نه بگو ها....
حساب تو هم از دیگرون جداست برادر سونیک جوووووووووووووننه خداییش حساب تو با دیگرون جداست!!!!!
[/RIGHT]
در ضمن من بعد امتحان رو میگم
حتی خود هادیفر هم ار این امتحان شوکه شده بود!!!!!!!!!!
هادیفر شوکه نبود که داشت یکی از مراقب هارو میزدنه خداییش حساب تو با دیگرون جداست!!!!!
[/RIGHT]
در ضمن من بعد امتحان رو میگم
حتی خود هادیفر هم ار این امتحان شوکه شده بود!!!!!!!!!!
ببین خواهرم اینا با این محدودیت ها میخوان جامعه رو از مسایل سیاسی دور کنن و مردم رو سرگرم مسایل چرت کنن همینخوب خواهر من تابستون هم داره مي ره دانشگاه ديگه!هيچ خبري نيست.مي گم اصلا به پوششون كاري ندارند.كافيه يه استاد بهشون كوچك ترين بي احترامي كنه مورد بازخواست همه قرار مي گيره.....بحث من و نسيم سر پوشش نيست.سر حقمونه!!
در اين كه قراره سخت گيري توي همه ي دانشگاه ها بشه كه شكي نيست مخصوصا با اون سخنرانيه خطيب نماز جمعه!!!اما هركاري راهي داره!با اجبار كردن فقط ديد منفي رو نسبت به خودشون زياد مي كنند.اول بايد فرهنگ سازي بشه بعد.........
[/SIZE]نه مسعود جان مگه الکیه آدم رو بی دلیل بندازن؟؟؟؟؟
این دوست عزیزمون اون برداشتی رو که خودش از استاداش داره رو میگه!!!!!
شما جدی نگیر!!!!!!
شما درسخون باش بهترین نمره ها رو میگیری!!!!!
تازه استادا برای اینکه به دانشجویان کمک کنن نمره ها رو حتی تا 3 نمره میبرن رو نمودار!!!!!
از چه لحاظ؟؟؟
عاشق نشدی که؟؟؟ها..
ریاضی مهندسی دهقان فارسی هم که بیشتر ارایه شده ترمو هم میگن مافیبا سلام خدمت دوستان
وقتی وارد سایت میشم فقط دو سری کلاس فارسی عمومی ارائه شده در صورتی که ترم پیش خیلی بیشتر بود متاسفانه هر دو هم پرن توی انتخاب واحد هم همین دو تا بود؟
ریاضی مهندسی با دهقان بردارم یا محمدی؟
ترمودینامیک حدادی یا مافی؟
ممنون میشم جواب بدین
فکر خوبیه من هستماگه انتخاب واحد اینترنتی این همه دانشگاه رفتن ما زمان انتخاب واحد چیه؟
بچه ها من اولین ترمی که وارد این دانشگاه شدم یه تجربه ی بسیار عالی داشتم که دیگه تکرار نشد
به همه ی ورودی های جدید مبانی کامپیوتر داده بودن استادمون علاوه بر اینکه هیچی درس نداد آخر ترم هم 80 درصد کلاس رو انداخت ما همه جلوی دفتر قمی جمع شدیم هرچی خواستن مارو پراکنده کنن نذاشتیم
آخر هم قمی رو مجبور کردیم به مدیر گروهمون گفت اکثر بچه ها قبول شدن
از همونجا فهمیدم اگه یه ذره باهم باشیم و بتونیم تحت فشارشون بذاریم حقمون رو بهمون میدن
پسر خاله ی من دانشگاه دولتی تبریز میخونه هر مشکلی براشون تو دانشگاه پیش میاد جمع میشن راحت دانشگاه کوتاه میاد
اما ماهارو ببین..........
کیا جرات دارن اگه چیزی شد باهم هماهنگ شیم؟الان اعلام کنید
لطفا الکی شعار ندین مرسی
منتظر جواب همتون هستم
چرا امسال تو همه ی دانشگاه ها
این سخت گیری ها زیاد شده!!!
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
M | پاتوق دانشجویان دانشگاه ازاد پرند | دانشگاه آزاد | 6 | |
انجمن پرند | دانشگاه آزاد | 16 |