شما در هر رشته ای میتونید جز پر درامدها باشید چون به توانایی فرد بستگی دارد اما اگر بخواهید رشته های پر درامد را بخواهید بدین ترتیب است:
1-مهندسی فناوری 2- مهندسی کامپیوتر 3- مهندسی برق 4-مهندسی شیمی (کلیه گرایش ها از جمله مهندسی نفت) 5- مهندسی مکانیک
به نظر من اگر قرار باشه توي ايران يا هر كشور ديگه اي يك كار پر درآمد و واقعا علمي صورت بگيره و از كپي كاري دور بشيم بايد تمام رشته ها با هم همكاري كنن و يك گروه مهندسين متخصص تشكيل بدن.
براي ساخت كوچكترين قطعات مكانيكي و الكترونيكي هم به كار تمام مهندسين نيازه از طراحي و مدلسازي ، قالبسازي ، ريخته گري قطعات ، مونتاژ و كنترل كيفي و نصب سيستم هاي الكتريكي گرفته تا اعمال محافظ ها و قفل هاي سراميكي و ... هر كدوم كار يكي از رشته هاي پر ارزش مهندسيه تازه مديريت و برنامه ريزي و حسابداري هر محل توليدي نبايد فراموش بشه.
هر كدوم كه نباشه يه پاي صنعت لنگه. پس لطفا بيهوده رده بندي نكنيد و با تعصب از توسعه ديدگاه ها كم نكنيد
بنده از رشته مورد نظر شما اطلاعات دارم شما درست می گویید اما من بیشتر در ایران مد نظرم بود وگستردگی کاری . یکی از دوستان گفت هوافضا بهترین است درست است اما در ایران محدودیت دارد یا باید استخدام وزارت دفاع شوید یا شرکت های هواپیما سازی که وابسته به سپاه است ومحدودیت شدید دارد .اما اگر وارد شدید بهترین درامد را داریداینها نظر شخصی شماست . هر شخصی در زمینه ای که هست تخصص داشته باشه و ژرفا و عمق می تونه موفق باشه! صنعت سرامیک خبر ندارید! همچنین صنعت متالورژی وگرنه مهندسی فناوری رو راس قرار نمی دادید !
اگه اینطوره بهترین رشته مهندسی مکانیک جامداته! چون تقریبا همه رشته ها رو شامل میشه! مواد - شیمی - برق - کامپیوتر
.
به نظر من معیاری نداره که بطور مطلق بشه گقت بهترین رشته مهندسی مثلا برق یا مکانیک و ... هست! هر رشته ای تخصص و فیلد و کاری خودشو داره! کل صنایع برق نیازمند متالورژی و مخصوصا سخت افزار و الکترونیک نیازمند سرامیک هست! اگه من اینجوری بگم میشه دید تعصبی هرچند که واقعیته!
سلام مینا خانوم من مهندسی صنایع میخونم اما به اجبار خانواده به معماری بی نهایت علاقه دارم میشه راهنماییم کنی از چه راه دیگه ای میتونم به عشقم برسم؟مرسی عزیزم منظورم از عشقم معماریخوب معلومه معماری جواب سواله آخه من به همین امید زنده ام
آقا برق چجوری میتونه پول در بیاره میشه راهنمایی کنی!!!!!برق!!!!!!
سلام آقا من الکترونیک خوندم ماهی 400 هزار تومن درآمد دارم تو شرکت مخابرات کار می کنم میشه راههای درامد رو واسه الکترونیک بهم بگی ممنون میشمالکترونیک به نظرمن
تو ایران با این وضع هیچ چیز قانون و قاعده ندارد پس نمیشه روش بحث کردسلام آقا من الکترونیک خوندم ماهی 400 هزار تومن درآمد دارم تو شرکت مخابرات کار می کنم میشه راههای درامد رو واسه الکترونیک بهم بگی ممنون میشم
البته اگه کار گیر بیاری اگه دختری پیشنهاد میکنم به هیچ وجه مهندسی شیمی رو انتخاب نکنیسلام به نظر من رشته مهندسي شيمي يكي از رشته هاي پردرآمده كه متاسفانه توو گزينه ها نبود!!!
آقا برق چجوری میتونه پول در بیاره میشه راهنمایی کنی
مقایسه میانگین درآمد سالانه مشاغل گروه مهندسی و صنعت (امریکا - 2013) |
عنوان شغل | درآمد (دلار) |
مهندس برق | 91.800 |
مهندس مکانیک | 79.150 |
مهندس معماری | 73.200 |
مهندس مواد (متالورژی) | 85.200 |
مهندس هوافضا | 102.100 |
مهندس نفت | 122.200 |
مهندس دریا | 88.100 |
مهندس کشتی | 70.900 |
مهندس سخت افزار | 100.900 |