پیش بینی هشت پا درست از آب درآمد!!!

saba888

عضو جدید
کاربر ممتاز
پیش بینی "پل " هشت پای پیشگو درست از آب در آمد و تيم ملي فوتبال اسپانيا با نتیجه يك بر صفر آلمان را شکست داد.

اسپانيا كه براي اولين بار به فينال جام جهاني راه يافت در بازي پاياني به مصاف تيم هلند مي رود.اين ديدار از ساعت 23 چهارشنبه شب در مرحله نيمه نهايي جام جهاني 2010 و در ورزشگاه دوربان برگزار شد.

تلاش دو تيم براي رسيدن به گل در نيمه نخست بي نتيجه بود؛ اما در دقيقه 73 كارلس پويول روي يك ضربه كرنر و با ضربه سر دروازه نوير را گشود تا تیمش گام به ديدار نهايي بگذارند.

mosleh.bargh

عضو جدید
پیش بینی "پل " هشت پای پیشگو درست از آب در آمد و تيم ملي فوتبال اسپانيا با نتیجه يك بر صفر آلمان را شکست داد.

اسپانيا كه براي اولين بار به فينال جام جهاني راه يافت در بازي پاياني به مصاف تيم هلند مي رود.اين ديدار از ساعت 23 چهارشنبه شب در مرحله نيمه نهايي جام جهاني 2010 و در ورزشگاه دوربان برگزار شد.

تلاش دو تيم براي رسيدن به گل در نيمه نخست بي نتيجه بود؛ اما در دقيقه 73 كارلس پويول روي يك ضربه كرنر و با ضربه سر دروازه نوير را گشود تا تیمش گام به ديدار نهايي بگذارند.

به نظر من حريف هلند نميشه ؟

فكر بد نكنيد من هشت پا نيستم

jeny02

عضو جدید
هوراااااااااااااااااااااا ا

هوراااااااااااااااااااااا ا

اسپانیا قهرماااااااااااااااااااااااااااااااانه:rambo::rambo::rambo::rambo:
ماتادورها جام را از هلندی ها میربایند....:victory:
اسپانیا قهرمان میشه خدا میدونه که حقشه..
با بازی خوب بچه ها اسپانیا قهرمان میشه اسپانیا قهرمان میشه...لالای لای لالای لالای لالای لالای لای لالای لالای:w11:
viva spain.............

saba888

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگه من موندني شدم،تو بيا بگير......

باشه!!!:biggrin::biggrin:

با بازی خوب بچه ها اسپانیا قهرمان میشه اسپانیا قهرمان میشه...لالای لای لالای لالای لالای لالای لای لالای لالای:w11:
viva spain.............

حالا خوبه ايران نرفته فينال !!!:biggrin::biggrin:
اونوقت چيكار مي كردي!!:D;)

amir fadaie

عضو جدید
viva spain.............
می بینم که واسه هشت پا رقیب پیدا شده...!!

jeny02

عضو جدید
han

han

یعنی طرفدارای هلند فک کردن که تیمشون میتونه مانع قهرمانی اسپانیا شه !!!!!!!!!!!!!!زهی خیال باطل....اونم با ستاره هایی که ما داریم مثل:
xavi...fabregas....alonso..casillas...villa...toress..iniesta...
هنوزم بگم یا دیگه کم آوردین هااااااااااااااااااااااان؟!

saba888

عضو جدید
کاربر ممتاز
یعنی طرفدارای هلند فک کردن که تیمشون میتونه مانع قهرمانی اسپانیا شه !!!!!!!!!!!!!!زهی خیال باطل....اونم با ستاره هایی که ما داریم مثل:
xavi...fabregas....alonso..casillas...villa...toress..iniesta...
هنوزم بگم یا دیگه کم آوردین هااااااااااااااااااااااان؟!

نه نگو كم آوردن!!!:biggrin:

jeny02

عضو جدید
han

han

خداییش بازی دیشب معرکه بود من می خواستم از هیجان سکته کنم بس که این هرناندز عالی بازی میکنه ......

Atena-t67

عضو جدید
عمرا هلند بتونه اسپانیارو شکست بده..تا همین جاشم شانسی و با گل های الکی اومده بالا.;)

Atena-t67

عضو جدید
شعور فوتبالی یک هشت پا بیشتر از 90% کارشناسان دهن بین مملکت خودمونه. . .
چی بگه آدم...
موافقم:redcard:
آره بابا اینا فک کردن اسپانیام مثل پاراگوئس
viva spain
تازه این هلندیا که اینقد ادعاشون میشه جلوی تیم نامطرحی مثل اروگوِِئه کم آورده بودن چه جوری میخوان از ستاره های اسپانیا ببرن؟

بالا